177

Александра

преди 2 години

Само да припомня - кой наплаши хората че ваксините са опасни!!! Платените клакьори същите теэи, които прецакаха препарата на Астра Эенека!!! Раэумните хора се ваксинираха - и се спасиха от тежко боледуване а эащо не и от смъртта!!! Но сега и эа ваксини е късно!!! Эащото не може да си положителен и да слагаш ваксина, с обикновена настинка също!!! 6 месеца трябва да чакаш ако раэбира се ти се раэмине!!! Така, че никой не подстрекавам да се ваксинира - просто иэкаэвам мнението си!!!

176

Анонимен

преди 2 години

До Ваксина ли Няма да Ви издадат, защото, ако още не сте разбрали, ваксината е цел, а не - средство.

175

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 201 Да, важно е да си идем по реда си. Първо, ние, старите, после - младите. А не - обратно.

174

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 192: ти не гледай португалците. Те имат здравна система, а ние не! Защо винаги се гледа в чуждата паничка, а не нашата.

173

Ваксина ли

преди 2 години

днес ми излезна Т-клетъчния резултат и се оказа, че имам Т-клетъчен имунитет към Ковид. Кога съм го карал не знам, но след тези резултати не мисля да си слагам ваксина. Въпроса е ще ми издадат ли сега сертификат, защот по думите на лекари и познати микробиолози по-добро нещ от този вид имунитет няма.

172

Анонимен

преди 2 години

До до 193 199 Скриват - друг път. При тази луда вакс пропаганда, как пък не Ви повярвахме, че ще скрият повторно заболелите. Хайде, без толкова плоски лъжи!

171

Анонимен

преди 2 години

До до 193 197 Защото Вие жалите само близките на неваксинираните. Затова Ви питам на близките на ваксинираните по-леко ли им е да ги погребват? Като не са непробиваеми, защо наричате неваксинираните самоубийци? По принцип, още преди ваксините се видя, че 85 % от населението нямат нужда от ваксини, защото го боледуват леко или безсимптомно. Значи ваксината е безполезна, щом не осигурява по-голям %, защото от 76 до 92 е пак 84. Никаква полза.

170

Сашко

преди 2 години

11 умрели ваксинирани говори единствено за качеството на българското здравеопазване. С други думи нашите болници не лекуват, а служат за директна линия към Св. Петър.

169

Анонимен

преди 2 години

До до 188 194 Днес са починали 10 ваксинирани. Те защо не се справиха? Стига сте сочили нас, вижте си вашата група!

168

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 192 Очевидно причината при тях е друга, защото ние имаме повече починали ваксинирани, отколкото те - общо. Това обяснете!

167

Анонимен

преди 2 години

До Българщина 189 В естествения отбор има мъдрост. Както виждате, той отново взима старите и болните, а ваксините засягат младите и здравите. От гледна точка на продължаването на човечеството, ковидът е за предпочитане. Още повече, че всеки ден има ваксинирани починали. Днес са 10. Как им е на техните близки.

166

Анонимен

преди 2 години

В Португалия имат един починал на 127 заразени, а в България един починал на 35 заразени. Те са ваксинирани, а ние не.

165

Ваксиниран

преди 2 години

Днес тръбачите - брас секцията - с намален състав. Не им се получава партитурата. Звучат фалшиво!

164

Анонимен

преди 2 години

Махам децата, защото децата под 12 години не се ваксинират, само 7597 деца на възраст 12-16 години са ваксинирани в България и децата, а и по-младите, почти не умират от вируса. За последните 14 дни от 1535 починали от Ковид-19, две са децата на възраст 0-11 години и още двапа починали са на възраст 20-29 години. Прав си, че и децата разпространяват вируса и в крайна сметка и те участват в процента на ваксинираните. За да стигнем поне 70% ваксинирани, само децата може да останат неваксинирани

163

Българщина

преди 2 години

Невежите продължават да стимулират естествената селекция.Техен си избор егоистичен да се самоубиват... Горки им близки, които ги погребват.

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 171 Забравяте, че много от нас го преболедуваха, така че не мислим, че ще ни подмине, а мислим, че можем да се справим с него, защото вече се справихме. Тежко боледуващите са със сериозни заболявания. Ако някой си мисли, че е здрав, а го кара тежко, непременно да си направи допълнителни прегледи и изследвания, за да бъде диагностициран.

161

Анонимен

преди 2 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда.

160

Анонимен

преди 2 години

Голям страх бре, с орлите ще живееш. Ваксър или антиваксър, ако изтеглиш късата клечка-светлото бъдеще...

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 182 Това е целта. Стресът съсипва имунитета, а също довършва сърдечно-съдовите, които са и жертвите на ковида.

158

децата

преди 2 години

прекарват настинката 19 като обикновена такава