18

българин

преди 2 години

При първия удобен случай,влечугите изпълзяха,и днес сайтовете са пълни с помия.Престъпници,няма да ви стане играта.Радев ще бъде отново президент,и К.Петков на първо място.Но ще почакаме до другия месец.Гади ми се като чета изказвания на герберастката п-плач,депесарси престъпници,ВМРО-ци,че дори и от БСП.Някои са готови да се съюзат с герберастите,водени от злоба към президента.Но обществото може да е невежо,но не му е изпит акъла иззяло.

17

Фен на ВМРО

преди 2 години

Ще гласувам за ВМРО ако видя Каракачанов как пробягва 1000 метра.

16

Анонимен

преди 2 години

12 години Борисов се подмазва на САЩ: спря Южен Поток, спря АЕЦ Белене, подари им 4 милиарда лева зарисунки и за безвизов режим за българите нищо не се чуваше, от 6 месеца Бойко не е фактор в българската политика и САЩ обмислят безвизово пътуване за българите! САЩ се опитват да ни подскажат, че докато избираме Бойко, визи за българите ще има поради корупцията в страната която Боко и компания създават!

15

Анонимен

преди 2 години

Айде скрийте се вече, власт няма да видите повече, колкото и да се напъвате.

14

Анонимен

преди 2 години

10 добре си го казал. То Киро освен за водопроводчик, за друго не става. Проблема е че тетките решиха, че може да оправи и техните тръби, а то завалията не става и кранчето в кухнята да смени, камо ли тръби да сменя. Ама айде, от нас да мине. Да ходи да оправя кранчетата на тетките. За друго не го щем.

13

Анонимен

преди 2 години

Тоя Киро е толкова нагъл, че вече не мога да го гледам. Ясно му беше, че е нарушил Конституцията, но се върти като дърта ромка на пазар. Стигна до там, да заявява, че КС бил допуснал друга държава за се меши в България! Моля? Това не се случи точно защото Конституцията не допуска двойно гражданство! Днес е Канада, утре ще е Турция или ОАЕ! Тоя, не само че не се извини и не напусна, но и имаше наглостта да ни се подиграва от екрана и да продължава да демонстрира неуважение!

12

Анонимен

преди 2 години

Аман от евреи и пък и войвода- егати оксиморона.

11

Анонимен

преди 2 години

Какво очаквате от млад меринджей с фирма за хранителни добавки които съдържат магически български бацил който е био еко гейо супер мега добър и лови и ковида.

10

руский фигурант

преди 2 години

След Герджиков И Лозан Панов се изказа за оставка на рундьо руската ***. Единственият който защити фигуранта е ромския адвокат екимджиев което е съвсем красноречиво. кое не ви е ясно чалгопитеци?

9

Анонимен

преди 2 години

Кирил е виновен и трябва да бъде разстрелян. Далаверите на "ВМРО" с пашапортите и с наемите от имотите на Ванчето са подробности. Най-важното е да върнем шайката на Тиквата на власт за да грабим от държавни заеми и европрограмите. Нека да фалираме тази територия и да отидем в чужбина където са ни парите, любовниците и къщите.

8

...

преди 2 години

В банята имаше теч.Дойде майстор водопроводчик и го отстрани.Платих му и благодарих,без да ме интересува гражданството.В държавата има теч и не ме интересува двойното гражданство,важното е да спре теча...

7

Аноним

преди 2 години

Кирил е прав, истински българин, дайте му шанс, защото знае какво трябва да се направи. На България й трябват учени хора, а не прости като Борисов и Сие. Народе, събоди се, докажи, че мислиш за децата си

6

Майна

преди 2 години

ПОЧТЕНИЯТ човек си подава оставката, когато КС го изобличи в ЛЪЖА!!! НЕПОЧТЕНИЯТ СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ КОЛКО Е ПОЧТЕН!!! И не говоря само за Кирчо.

5

Съранно

преди 2 години

Сиди нещо не ми звучи много български. В Алжир има град Сиди Бел Абес. Май имаме войвода патриот от Арапия.

4

...

преди 2 години

"Ако имаше повече министри като Кирил Петков,България щеше да изглежда много по-добре!"

3

Анонимен

преди 2 години

А вашите лидери? А другите от статуквото? Или те не лъжат, мамят и т.н.?

2

Долу ВМРО

преди 2 години

Тези решиха да изпъкват и това измислиха

1

Анонимен

преди 2 години

Много знаете ве. От къде накъде да си подава оставка?