171

?!?

преди 2 години

Не съм знаел не са думи за един президент! В всяка администрация има хора който проверяват дали си годен и дали отговаряш за определената позиция. За това се носи отговорност - Оставка! Това е все едно да назнача човек без зелен сертификат и като ми дойде проверка да не ме глоби 1000 лева щот не съм знаел. Абсурдно оправдание за един президент Срам!

170

BACKO

преди 2 години

Радев престъпник! Оставка!

169

Анонимен

преди 2 години

Не ни разправяй какво се коментира и какво не ,ами кажи защо погази конституцията и постави канадския лъжец и какво правиш в Бобов дол след като там поминъка на хората е безвъзвратно унищожен ,какво обещаваш и лъжеш там ?

168

Анонимен

преди 2 години

Добре, не знаел. А после като разбра? Защо не го махна? Бил питал Кирчо и той казал, че носил България в сърцето си. Ибреее.

167

Майна

преди 2 години

Каскета да се самосезира и да вика на разпит тия двамата самозванеца, които си позволяват да нарушават Конституцията на Република България. Това е престъпление и трябва незабавно да бъдат подведени под отговорност и двамата виновни - единия за лъжа при декларирането на гражданство, а другия за невежество и пренебрегване на Констутицията. Двамата може и трябва да бъдат разследвани и за държавна измяна.

166

До д-р Гълъбова

преди 2 години

Докторке, не те ли е срам? Прибирай си пациента и го лекувай! Защо ни предлагаш този недобре психически човечец за президент? Не знаел, не бил чувал, от сутрин до вечер вече 5 години бае едно и също!

165

До 189

преди 2 години

Много са ти ниски критериите, отиди и виж хората в чужбина къде са , на 100 години пред нас. ГЕРБ за 13 години не направиха нито една реформа. Образование, здравеопазване, съдебна система, администрация щом ти харесват. Последни по всичко. Явно си от някое село, където са ти асфалтирани улицата и за това ГЕРБ са най- големите. По времето на ГЕРБ 800000 хиляди българи отидоха да живеят другаде.

164

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

ВИЖДАМ, че и на Решетников му стана неудобно от абсолютната неумност на Радев

163

До 171

преди 2 години

Кой затри България три пъти знаем и помним много добре голобради пубере! Напротив за последните 12 години стъпи на краката си!....Какво оставиха Тошо,Луканов,Виденов ,крадливата тройна коалиция???Имаше ли нещо общо с това което завариха преди 7 месеца тези неспособници -изчегъртвачи. Изчегъртват все повече с кражби и неможене страната ни и я правят абсолютен батак!Явно си невръстен пубер или платен мало умник !

162

Чубака

преди 2 години

Ами не коментирай, а си направи ритуално харакири, за да откупиш честта си :)

161

Отровна гад

преди 2 години

И ако някой беше подвел Румен Радев да подпише незаконен указ, то това щеше да бъде раздухано по всички медии хиляди пъти до сега! И името на виновника щеше да гърми с големи букви из целия Интернет!Да, ама не! Просто няма друг виновен освен Румен Радев!

160

До 186

преди 2 години

Ти па ,комунист да си признае.никога

159

BG

преди 2 години

Фигуранта се оплете като петел в калчища,а беше необходимо да изрече само едно:)бях подведен

158

Отровна гад

преди 2 години

Румен Радев не е нарушил Конституцията! Радев е извършил ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ Конституцията! И не е неволно или от незнание, а напълно умишлено! Всеки, който е работил в държавната администрация, знае че кандидатите се проучват преди назначаването от службите за човешки ресурси и/или правните отдели. Докладват се писмено на правоимащия началник за всеки един кандидат по отделно, и чак след това е назначаването с административен акт! Няма как да се изготви и подпише незаконна заповед за назначава

157

До 137

преди 2 години

Ех другарю,тези ги разправяй на изкуфелите бабички в клуба на БСП.Там и отчет на милиардите на Герб и потоците от пари които нас от изобилието им при Виденов - банкрут16 фалирали банк и само 300милиона в хазнатаи,,царя-800 те дни Станишев,Орешарски-КТБ и най крадливата в последните годинитройна коалициякоалиция!А какво завариха сега тези откровени мафиоти ,,Пари има"-Василев и,,Намерихме 1милиард и двеста" и 8 и половина милиарда във фискалният резерв им убиха лъжите че били 3 милиарда!

156

Т К О

преди 2 години

Искам радио.....тишина хахахахаха хахахахаха хахахахаха

155

Анонимен

преди 2 години

ТАЗИ декларация е с неверно съдържание! ИМА ОЩЕ КУП ДОКУМЕНТИ С НЕВЕРНО СЪДЪРЖАНИЕ-ДОКАТО Е МИНИСТЪР Е УЧАСТВАЛ В РЪКОВОДСТВОТО НА ФИРМИ!ТОЗИ Е ПАТОЛОГИЯ! ЗАПОЧВА СЕ!САМО, ЧЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ СА КУПЕНИ ОТ ПРОКОПИЕВ И ЧЕРЕПА!

154

Вярвям му

преди 2 години

То и за един вирус не знаеше до онзи ден. Много ни е добър президентът, но съветниците му го лъжат. Да му дадем още един мандат, братя.

153

Билборд

преди 2 години

Билбордовете из цялата страна са вече сменени с нов слоган - "Повече министри-мошеници - моята радост!"

152

Анонимен

преди 2 години

При толкова много руснаци в министерствата, защо да няма и един канадец?