53

Зеления сертификат

преди 2 години

ТОВА Е "СМОКИНОВИЯ ЛИСТ"---- С КОЙТО РАДЕВ СИ ПРИКРИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ С К-19!С него РАДЕВ И КАЦАРОВ СИ ИЗМИВАТ РЪЦЕТЕ---СЛЕД АНТИВАКСЕРСКИТЕ СИ КАМПАНИИ И ГОРЕНЕТО НА ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА....!!! ....УБИЙЦИ!!!!!!

52

Антиваксър

преди 2 години

Предполагам само веганските заведения се радват на изобилие от сертифицирани набодени сояжии

51

Анонимен

преди 2 години

Тука 10-15 кръчмара сами си пишат и отговарят на въпросите. Да фалират до един. Сериозните да останат ще стигне. Не ми дреме за тях с тяхното крадене от данъци.

50

Анонимен

преди 2 години

За какво ще протестират тля път т. нар. ресторантьори? Че хирата не овчеят да ги бодат за кеф на амибекофф и не му стъпват в заведенията. Да не е само рестораноството работа? Айде на, село да пасеш гъски, кози. Нво се митингуваш из София над празни ясли? Квот било, било. А то хич бе беше нормално, така че в каква нормлност се надаш да се връщаш!

49

мак

преди 2 години

Зелен сертификат нареден от т.лупа щеше да е по-хубав. Със сигурност щеше да го въведе.

48

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука за бранша, където всеки втори работи на черно и не си плаща осигуровките. За криене на данъци да не говорим.

47

Анонимен

преди 2 години

Искахте сертификати. Получихте ги. Нямате думата вече. МЛЪКНЕТЕ!

46

Анонимен

преди 2 години

По 200-300 човека умират на ден, като във война. В болниците няма места. Тия ми говорят за оборот в кръчмите. Боже Господи.

45

Анонимен

преди 2 години

Търсете си обезщетенията от Кацаров! Утре - всички по площадите! Срещу зеления сертификат! Без условности, без отсрочки, без уговорки! И махнете Алибегов. Само ви вреди.

44

Анонимен

преди 2 години

Всички тези хора в този бранш живеят от работата си. И собствениците и персонала... Поставете се на тяхното място вместо да злорадствате, като долни о'трепки...Имат същите права, като всички нас.

43

Не посещавам

преди 2 години

Обекти, които застрашават здравето и живота на хората.

42

не ми дреме

преди 2 години

да се оправят сами, както всеки човек трябва - сам с мисъл, а не ПОСТОЯЯННО реване. Ами пандемия е! По-серииозно и у лево!

41

hail

преди 2 години

Два зелени паспорта на името на Адолф Хитлер (1899 1945 г.) са били издадени вследствие на хакерска атака, предаде сръбското радио Б92.Както вече съобщихме, неизвестни лица са разбили системата за издаване на сертификати в неназована страна-членка на Европейския съюз. Нарушителите на киберсигурността са издали два документа на името на държавния глава на Нацистка Германия.

40

Макарите

преди 2 години

Ако помисля за отстъпки в заведенията може и да отида да си бръкна с клечката за да ги посетя.

39

Това е

преди 2 години

Добра новина. Значи българите са станали европейци и спазват законите. Има надежда за тази страна.

38

Анонимен

преди 2 години

До Лош матрял - ББ повече никога няма да управлява България, точно защото се напъва да се ваксинираме. Аз съм един от бившите му гласоподаватели (извинявам се на българския народ за това, че съм гласувал за него), които през 03.2020 решиха окончателно, че докато съм жив, ще гласувам ПРОТИВ ГЕРБ и ББ. Някой ден Господ ще го съди, както и мен, както и всеки един от нас...

37

Анонимен

преди 2 години

Така ще се подобри общото здраве на българите, ако спрат да ходят по кръчми в които да се наливат с алкохол и да се тъпчат с некачествена храна.

36

Анонимен

преди 2 години

Не посещавам обекти, които дискриминират хората! Никога не бих се ваксинирал, освен ако не ми опрат пистолет в главата, и никога не бих се тествал, само за да пия една бира, стига да не ми опрат пистолет в главата. Повече от ясно е, че ваксинираните заразяват, заразяват се, боледуват и умират. Вече дори не се крие това, така че зеленият сертификат освен да дискриминира,не постига абсолютно нищо друго.Май много хора забравиха кои бяха най-големите потърпевши след ВСВ - тези, които дискриминираха!

35

Лош матрял

преди 2 години

Вас само Бойко Кюлчето ще ви оправи като пак вземе властта на 14.11

34

Анонимен

преди 2 години

Целият свят се ваксинира и функционира със сертификати. Ще свикнете!