11

АнонимеН

преди 2 години

ВСЕКИ КОЙТО Е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ В КОЯТО И ДА БИЛО ОБЛАСТ, ЗАСЛУЖАВА ДА МУ СЕ ПОМОГНЕ И ДА НЯМА НУЖДА!

10

та така

преди 2 години

дано се оправи Сашка , на никого нищо лошо не е сторила . харчила , поживяла , нека сега тия дето бяха около нея , разни мутри ,тъпкачи и колежки да и помогнат за благодарност че са се възползвали от нея .

9

?

преди 2 години

Нямат 90 хиляди евро???? На колко години са, че нямат 90 хиляди евро дали кеш, дали в имот, дали в акции??? Да разбирам, че тези хора са работили за 300 лева на месец или всичко, което са печелили са го изпивали и по дрешки и колички????

8

Анонимен

преди 2 години

По коментарите си личи колко проста нация сме. Злорадстването не е спасило никого.

7

Мнение

преди 2 години

А тя помогна ли ми като друсаше тсици и печелеше милиони от мутрите а аз мрях от глад?Само питам...не злобея и няма как да и помогна!

6

Анонимен

преди 2 години

Жалко за жената. Фолкаджиите докараха сегашното поколение до опростачване.Итн..

5

до 1

преди 2 години

Много си елементарен, отвратително елементарен.

4

Анонимен

преди 2 години

Тиквата да плати лечението,за какво ги стиска тези кюлчета и евраци?

3

Samo minavam

преди 2 години

При тази диагноза, има шанс, ако джаджата е първа степен, останалото до четвърта, изхода е един. Научих го, по много, много горчив начин.

2

Анонимен

преди 2 години

Бих помогнал, понеже Сащка е легенда, но ми е странно как милионер събира пари от обикновени хора. Какво са за Мишлен България 90 хиляди евро= сто гуми за SUV."Или принципа е- като има балъци защо да харчим нашето?"Моля, ако някой знае нещо по въпроса за финансовото състояние на Бакърджиев да пише.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

Мамина златна... на масата, като ми пя нямах отстъпка