43

Анонимен

преди 2 години

2098 фенки на лошите момчета ;) :D

42

Анонимен

преди 2 години

Най-често проблемът идва от зависимости - алкохол, дрога, хазарт. Няма да се реши с ИК. Но трябва да се вземат мерки - лечение на зависимостите.

41

Анонимен

преди 2 години

До 44Какво дарение са ни децата, само ядове! Искаме да ви римбим само отзад, без да раждате деца

40

Андреа

преди 2 години

Мъжете са страшни ***!Аз се чудя как има още жени,които да ги даряват с децаТе не заслужават нищо!Жена и с цвете не се удря!Българите са страшно комплексирани

39

Анонимен

преди 2 години

ам че нали обичат лошите, грубите, пък после кат ги бият реват, *** ги разбери!

38

Анонимен

преди 2 години

теса трепили ваксината бе, лечение

37

Анонимен

преди 2 години

А после се чудят що толкоз мъже искат да си сменят пола и да станат жени! Ми много ясно - така никой няма да смее да ги пипне!

36

Анонимен

преди 2 години

Тия феминистки явно няма да мирясат, докато не се намерят група мъже и да им натрошат канчетата. Ще продължават с женските си гадости и мерак за законни репресии срещу мъжете. Заради феминизма в Европа мъжете ще бият, ще скъсват от бой жените, защото могат. По-силни са, по-умни са и всяка женска гавра с мъжкия авторитет трябва да бъде наказана подобаващо. Половете може по граждански закон да са равни, но по природен мъжът е много над жената. Трябва да стане както в Русия и жените ще мирясат!

35

В.Узунов

преди 2 години

Абе терапия си трябва. Аз за това имам куче и котка та като ми е нервно да има къде да си изкарам гнева.

34

Ковид фен

преди 2 години

С придружаващи заболявания ли са били???

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 Хитлер е СОЦИЯЛИСТ А колкото до боя жените как бият децата си повечето мъже насилници са имено от такива майки

32

Анонимен

преди 2 години

А колко мъже са преметнати и парите им откраднати или подведени ? Колко мъжес са станали обект на домашно насили и изнудване? А кажи де Copoc?

31

РЕШЕНИЕТО на ПРОБЛЕМ

преди 2 години

Решението на ПРОБЛЕМА и официално ПРИЕМАНЕ на ПОЛИГАМИЯТА като НОРМА. Тоест ЕДНА ЖЕНА не МОЖЕ да БЪДЕ удовлетворена и поддържана само от един МЪЖ. Българските мъже мнозинството не смогват да се справят финансово и дори физически с удовлетворяването на една жена така че трябва да се смирят и приемат жената да си има и други мъже любовници, които да я издържат и ТАКА насилието и АГРЕСИЯТА АВТОМАТИЧНО ЩЕ ОТПАДНЕ от САМОСЕБЕ СИ.

30

Иван Павлов

преди 2 години

Най-щастливият момент от моя дълъг брачен живот, е раждането на дъщеря ми! Нищооо другооо!

29

Ерген на 28 лета

преди 2 години

Че кой нормален се жени в днешно време ве? Че деца, че семейни простотии, че ядове... Най-добре е да си сам и да правиш каквото си пожелаеш без да се съобразяваш с никой! Аз с една и съща се пл,юща макс 2-пъти, е ако много ми е харесала потретвам, ама рядко... Е като надвиша 30-ка може и да помисля за мое семейство, но за сега нямам такива планове! Ах ергенски живот, сладък живот! Един съвет от мен към мъжете и жените, просто не бързайте да се жените!

28

Анонимен

преди 2 години

Гледам днес в парка някаква двойка пред мен, ама мъжът крещи на жена си, че е ненормална, как може да го прави така, не знам какво си. Викам си - тия се думкат яко, в буквалния смисъл. А още сигурно 10 г. нямат брак.

27

А някои ЖЕНИ

преди 2 години

Умело въртят любовници и спонсори и си живеят богато и охолно в лукс и глезотии като Кифлички. Също има самотни майки с любовници и приятели с ползи ги употребяват за спонсорство, ремонти, лесни пари без работа и без данък само срещу единия секс, който пускат.

26

Анонимен

преди 2 години

Никой няма право да бие и сам да раздава правосъдие, животни със средновековно мислене. Поговорката била казала. Срам ме е че съм българин като видя колко кофтиматрял оправдава насилието над физически по-слабите. Вие сте фашисти, такава е идеологията на Хитлер, по-силния да бие и екстерминира по-слабите.

25

Ееееее

преди 2 години

Някои си заслужават да ги тупаш от време на време. Понякога наистина не се издържат капризите им, колкото и да знаеш, че ако ги удариш, си по-голяма жена и от тях, не издържаш и го правиш! Ми малко да се кротнат бе, та после разводи и не знам какво си

24

Колев

преди 2 години

Колко от тях са били ваксинирани?