310

Потърпевшите

преди 2 години

Без коментар.Прочети статията: "българският народ потъва,докато води пунически войни с разума," на др.Михайлов

309

Анонимен

преди 2 години

Тази статия е едно *** ла йно. Смърди та се не трае. Не знам какво подобие на човек я е написало.

308

Анонимен

преди 2 години

Половината заразени са ваксинирани при 72% напълно ваксинирани. Това означава, че тази ваксина работи около 15-20%. А като се има предвид, че много от ваксинираните са и преболедували преди това и си имат имунитет и без ваксината, ефикасността на тази ваксина се свежда до 5-10%, което си е в размера на статистическата грешка и дори не може да се нарече ваксина. Пък ваксърите да се боцкат всеки ден, като са гл упави.

307

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 331 А на колко пази? На 5%?

306

Хайде

преди 2 години

Стига вече пропаганда !

305

Анонимен

преди 2 години

до този, дето се чуиди: да, и ваксиниран може да се разболее (особено пък в първите дни след ваксина), но за ваксинирани с антитела процентът да стигнеш до критично състояние е изключително малък. така, че в болниците има и ваксинирани болни, но при тях почти не се стига до смърт. в крайна сметка, ваксината не спира заразяването, тя пречи на усложенията от вируса.

304

Анонимен

преди 2 години

В Италия 80-90 процента са ваксинирани, какви хора очаквате да са в болницата?КОлко пъти ви се каза, ваксината не пази на 100 процентаДействието на ваксините се вижда от статистиката - с 80 процента намаляват хоспитализациите и с 90 - смъртността (10 пъти) Т.е. ако и ние бяхме ваксинирани на 90 процента всичко щеше да е отворено и без маски и щяхме да имаме 600 души новозаразени, 600 в болница и 25 починали днес

303

Анонимен

преди 2 години

В момента ваксинираните се радват че нищо не им се е случило все още, у всеки един от тях обаче се прокарват мисли "ами ако наистина ми стане нещо" и успокояват с това че вече еди кой си месец са вакснати и нищо не им се е случило, това им дава увереност и прикриват страха си зад глупавия сърказъм с чипирането, бил гейЦ, ганьовщината, 5G и се радват когато срещнат друг като тях подкрепящи се взаимно. Ефекта на ваксината ще го усетите след 2, 3 години, достатъчно време за да не обвинят ваксината

302

чудя се

преди 2 години

Половината от заразените НЕ са били ваксинирани. Това значи ли, че другата половина СА ваксинирани ????

301

А до тях

преди 2 години

ваксинирани италианци

300

Ха-ха!

преди 2 години

До Анонимен 325: На ваксърите като са им слаби аргументите, започват с обидите.

299

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите са големи креетени.

298

Asparuh

преди 2 години

Всички болни са ваксинирани и затова стана този бум. Това не е ваксина а средство за убиване

297

Анонимен

преди 2 години

отвратително грозна статия имаща за цел единствено да провокира хора колебаещи се хора да се ваксинират. В статията няма нищо човешко, никакво уважение, никаква съпричастност, или каквото и да е истинско човешко чувство. Грозна история, отвратителна. До драскача на статията знай че карма срещу един човек е едно, срещу цял народ....е там ще разбереш какво е, ама запомни едно - дупе да ти е яко

296

Анонимен

преди 2 години

"Половината от заразените не са били ваксинирани." При 72% напълноваксинирани?!

295

ни са знай

преди 2 години

Във възрастта на любовта никакви зелени сертификати не са валидни!

294

Ха-ха!

преди 2 години

Бааааахти жълтината!

293

Анонимен

преди 2 години

Ба си му заглавието, ми сир ки, ха-ха! Даже не прочетох пропагандния бъл-воч под тия "думи крилати". Иначи СЗО се чуди защо в най-убодената Европа заразата се разпространява, а в една Африка, за която "вълшебните" течности не достигат (понеже нямат пари, с които да ги платят на така хуманните им производители, заразата затихва. Възхищавам се на шведите и норвежците, че не се поддават на здравния болше визъм. Значи може. Ние българите, както нямаме лидери, поне имаме инстинкти.

292

Гиб Мелсън

преди 2 години

Половината от зараните са ваксинирани. Това е голата истина Тези зелени сертификати скрро ще ги ползваме за тоалетна хартия.

291

Анонимен

преди 2 години

Сега съпрузите са интубирани и свързани към респираторни апарати.---===---Попаднат ли в тази ситуация вече е 10-20% шанса да оцелеят. А са имали половин година да се ваксинират и спасят.