38

До Анонимен

преди 2 години

Нищо не каза. Няма разлика в САЩ и в БГ. Само мащаба е различен. Какъвто си в БГ такъв ще си и в САЩ и където и да идеш. в САЩ също има огромна корупция и мафия. Категорично.Ако живеете с мисълта че само в България има корупция вие сте мн сбъркани. Просто в страни като САЩ мащаба е огромен.

37

Обективно

преди 2 години

Визите за влизане на българи в САЩ са най-големия външнополитически позор за България през 21 век. От 2007 г насам краварите влизат без виза у нас, а българите са принудени да се редят унизително на опашка на ул. Козяк. Защо няма визи за американците, влизащи в България??? Защото сме подчинена и робска държава, която не уважава своите граждани и ги унижава, заради удоволствието на това *** на снимката!

36

КОСМИЧЕСКИ ЗАБИВКИ

преди 2 години

Доста обидно е това. Визите за българи трябваше да бъдат премахнати още в началото на 2000г.

35

aa1830

преди 2 години

Израел и визи за САЩ - това виц ли е?

34

Анонимен

преди 2 години

До: номер 27 Не знам, може би като се замисля, единственото предимство в САЩ е, че няма мафия като тука. И имаш големи шансове да се издигнеш, но ако си сам и нямаш никой зад гърба да ти помогне - пак си оставаш никой. Имам предвид, не да си връзкар, а да имаш подкрепа на влиятелни хора, които да ти помогнат да започнеш работа и да правиш кариера. Ако нямаш никой, най-вероятно акулите ще те изядат. Тъй че без визи е чудесно ако си турист и имаш пари да си ги харчиш на воля.

33

Анонимен

преди 2 години

До: номер 27 Аз изобщо не разбирам за какво е този ентусиазъм на някои българи, че щели да останат да работят в САЩ? Има ли още такива? В началото имаше. И както и сега някои коментират, много остават нелегално и работят така. После някои (не всички) намират начини да си узаконят престоя, но като цяло не е работа за бели хора.Легално да останеш да работиш там е като да уцелиш шестица от тотото. А дори да се получи, шансовете ти са като тука - ако не работиш яко изхвърчаш!

32

Анонимeн

преди 2 години

Познайте, обмислят ама ако пуснем Севрна Македония в ЕС.

31

americano

преди 2 години

стойте си в Чал..га.рия, Америка не е за всеки

30

кравари

преди 2 години

изпотрябвала ми е виза за вашата джендерска ливада!

29

Анонимен

преди 2 години

Без визи, но с ваксина. С предварително одобрено номерче. Нали така Алехандро?

28

Анонимен

преди 2 години

А сина на Кyрнeлия как е там без виза?

27

Анонимен

преди 2 години

Нашите ромове ще поемат и за сащ)

26

ДДРОнег

преди 2 години

Ама само за ваксинирани, нали :)

25

Анонимен

преди 2 години

Ей най-накрая ще мога да остана по-дълго по улиците за подаяния - 90 дни си е цял сезон!

24

Анонимен

преди 2 години

Може да идете и да останете нелегални. Няма кой да ви хване. Трябват им ваксани миячи на тоалетни и разносвачи на пици. Ще живеете с други нелегални по 5 човека в апартамент и ще ви стигат стотинките да си плащате наема, храната и интернета, с който да влизате в БГ сайтове и да казвате как правите по 30,000 долара месечно, имате по 7 кадилака и сте си купили къща на брега на Океана. А Джордж Клуни и Шарън Стоун са ви съседи. :)

23

Анонимен

преди 2 години

18 а нима не е безродно да се подчиняваш на "господаря на планетата"? И за твое сведение задокеанските не са господари. Битанката и бирника на планетата може. Но нали знаеш, че оня който бие и събира данъците не е господаря на селото. Друг е.

22

Хм,

преди 2 години

Хърватия носела около 100 000 000 приходи на САЩ? Че жипко бибитков ви подари милиард и половина! За едни чертежчета на хартийка, ей така, щот' сте му симпатични.

21

Анонимен

преди 2 години

Казал го е Алехандро Майоркас :) Типично американско име. :)

20

Ронин

преди 2 години

До пияница мистикЗащо така се нахвърли върху човека, нищо не е казал за Русия. И си е прав, че е крайно време да отпаднат визите. Въобще голяма част от народа изтрещя с тази пандемия.

19

София

преди 2 години

А България колко носи на САЩ с всичките им аутсорснати компании в София? Щот май ще са доста над 100млн за икономиката им. Ама нали тоя министърчето пак се изказва е така, колкото да си говори.