12

Активист на БСП

преди 2 години

Само революцията ще реши несправедливостите! Венсеремос БСП!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Е как няма да ги върнат, като цената на техните тестове е в пъти по-голяма. Това беше причината и дълго време да се приемат само ПСР. Цената. Лабораториите трябва да се нагушат, аптеките трябва да се нагушат, личните лекари трябва да се нагушат. А на *** всяко нещо политика му се струва. Не е виновно правителството. Ангелите в бели престилки са си просто едни търгаши на живот.

10

Яко

преди 2 години

Въвеждаш зелен сертификат уж заради ненам си колко заразени на ден. Пускаш им обаче навсякъде тестчета които са ти дадени от ония дето са пре-заредени и ооооо! Ужас! Получаваш от 2000 заразени на ден, 7 или 8 хиляди. Така се прави спирала- лабиринт за мишлетата за да ги мачкаш на база бройки докато не клекнат и не се надупчат. Споко сега по 10лв. антигенчето докато накачулат балъците на тоя вариант. След 3 месеца като на запад ще го върнат на 50 левчета. По единично нема бегане

9

Анонимен

преди 2 години

още като чуеш безплатен тест от 10лв и става ясно колко е безплатен и с какво качество е. Оставка на Авантата и Гадев

8

anonimen

преди 2 години

И това, че отказват не е случайно. На Зеленочорапчев и стойка, им се усладиха печалбите, процентите от далаверките и паричките от СъЗъО. Така че, безплатни тестове няма да има.

7

Анонимен

преди 2 години

Лабораторията печели от тест, аптеката печели от лекарства, болница печели от клинична пътека. Затова ви мътят главите да не се ваксинирате. Фармацията печели повече от неваксинирани.

6

Анонимен

преди 2 години

Тази държава да не е бездънна касичка? Безплатно само за здравноосигурени със симптоми и направление от личен лекар. За неваксинираната кифла за мола минимум 50 лв.

5

Анонимен

преди 2 години

Всичко в тази държава е легализиране рекет!ЛЕГАЛИЗИРАН!

4

Анонимен

преди 2 години

Радев се провали яко

3

Момо

преди 2 години

При положение, че ваксините са безплатни, не виждам никаква причина тестовете да са също такива.

2

Анонимен

преди 2 години

Тестовете са фалшиви?! Като за без пари, толкова. Някой ги е купил евтинко, на далаверка, и сега искат да се отърват от тях.

1

Анонимен

преди 2 години

Полицаи ли работят в тези лаборатории,че се плашат от работа и в частност тези тестове,с които се работело трудно. Защото както всички знаем само те търсят на хляба мекото.