9

krasi

преди 16 години

Като ги погледна и веднага разбирам, че това са хора без харакетр и марионетки.Не искаме прости хора а работещи с хъс и замах. И вместо да си губят времето в Народното събрание да вземата да изберат Костов за премиер.

8

преди 16 години

Караславов, за да се "захванеш" да ускоряваш прехода, първо трябва да си извадиш ръцете от гащите и да спреш да мяташ псевдопатриотични из форумите.

7

преди 16 години

дядовата ракъвичка се заформи,реформите ще започнат само ако си отиде една партия (не се вписва в България)която има обръчи от фирми със съмнителна деиност.

6

da se smeesh ili da

преди 16 години

mafiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

5

Караславов

преди 16 години

Да са ни честити новите министри. Не е лека работата която има да се свършва, а и много реформи предстоят да бъдат проведени по ведомства и министерства. Както каза ЕС, нужни са бързи реформи в определени сфери, нужно е всички ние да се захванем и да ускорим прехода и реформите.Нека да бъдем повече патриоти и всички да подкрепят новите попълнения в борбата за бързи реформи, за един бърз преход, както и за борбата против корупцията у нас.Успех и спорна работа.

4

преди 16 години

KUDE E HARI POTYR???????????

3

Sifoncho_

преди 16 години

Ми как къде? В минстерство на образованието, на длъжност министър!с изисквания за заеманата длъжност: висше образование, степен магистър, два чужди езика, държавен служител пети ранг-младши, основна заплата от 363 лв.

2

преди 16 години

Тук в България сериозно сме загазили... Ние толково много сме загазили, че възстановяването на Родината вече е необратимо. Как да се избавим от девето-септемврийската номенклатура и децата им, как?!

1

ucenik

преди 16 години

Не разбрах какво стана с министър Вълчев. Него къде го назначиха.