45

Анонимен

преди 2 години

Не може в България да е различно от ЕС по отношение на пандемията. Правителството трябваше да го каже в прав текст, а не да прави мили очи заради изборите.

44

Българка

преди 2 години

До Стига ЛЪЖИ!!!!!Съгласна!!! Хората спряха да мислят, да четат, да се образоват. Туй начи е голям проблем. Онуй дето искат да ни го бодат хич не е никакъв дерт. Мислете бе човеци, мислете преди да се боднете. За тия работни места дето сега клякате, утре няма да ги има. Ще фалират държави, какво да говорим за бакалии и кръчми.

43

Анонимен

преди 2 години

Айде бе !Пак Радеф невинен!

42

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните трябва да бъдат подложени на сериозни ограничения, за да се спре това безумие у нас. На първо място да си плаюат лечението, изцяло.

41

Чипът

преди 2 години

Както винаги ЕС са по леките мерки. Неваксинираните би трябвало да се отстранят от обществото. Защото са заплаха за здравето. Един вид бацили. Трябва свирепи мерки. Неваксинираните под ключ

40

Ами,да....

преди 2 години

МНОГО ПРАВИЛНОЗАДАНИЕ ОТ ЕС--- само за нормални хора...хахаха

39

Жълта звезда

преди 2 години

А концлагерите за несертифицираните кога? Тях ЕС още не ги е одобрил май, а? Защото вече сме в ситуацията от 1941г, когато евреите не са имали право да влизат в заведения да се хранят, понеже не са можели да покажат хартийка с родословно дърво, на която да пише че са горди притежатели на рецесивни руси гени. Поне се надяваме да ни обявите, кой неработещ днес химкомбинат ще заработи като газова камера за нас га ньовците, гнусарите, жалкарите и как беше още?!

38

антиваксър

преди 2 години

Тинтири,минтири н а квадрат

37

Спънат Кон

преди 2 години

Много конспиратори тука брей!

36

Анонимен

преди 2 години

Това го знаем от деня в който го споменава тоя прословут фашисертификат. Нищо ново под Слънцето. Както не е ново и това, че като чуем за фашистки декрети и ви показваме среден пръст.

35

Анонимен

преди 2 години

Има изказване на европейски депутати, от различни групи. Единият в бил точно в комисията която е приемала зелените сертификати. Човека ясно заяви, тези сертификати са приети единствено за подпомагане на международното пътуване. Никога не са замисляни за други цели. В документа който е приет има точка, която казва че тези сертификати се приемат като се спазват всички закони -харта за правата на човека и още куп други.

34

Анонимен

преди 2 години

Верно ли,че не може и на открито да седнеш на кафе без сертификат или тест?

33

Спутник

преди 2 години

Товарищ Аркадий а задание за спутник кога ще има

32

Коста

преди 2 години

Само да вметна,че в Русия хората с нулева кръвна група не им препоръчват Спутника,понеже руските епидемиолози са установили,че имат клетъчна защита срещу Ковид,,както и заради податливост на тази кръвна група към автоимунни заболявания.Препоръчват хората с Б и АБ кръвни групи да се ваксинират.Разбира се,нищо не е задължително в лошата Русия.

31

Абе ей

преди 2 години

Защо в постовете като се пише "М*у*н*ч*о" се цензура!!!Това ли ви е свободата на словото!?!? Тиквата можеше да си го наричаме тиква га беше на власт, ама зеления чурап не може да си го наричаме на галено?!?! 112 място по собствено желание!!!

30

Ай стига лига бе

преди 2 години

Било задание! Грънци! Всяка държава си решава сама!Било обществена тайна!В Германия сертификата го има от лятото, в други държави в ЕС изобщо го няма!В България се въведе от безсилие на некъдърни политици!Не може здравен министър който до преди 6 месеца плю по мерки и ваксини да вдъхне доверие у един народ,че трябва да се спазват мерки и да се ваксинират!Всичко е за *** да си остане на стола!Германия днес 27 починали, България 240, а сме 12 пъти по-малко население!Дрънкайте си глупости още!!

29

м,да

преди 2 години

Фармацевтите са много яки! Няма лабаво в световен мащаб.

28

Анонимен

преди 2 години

Най-големия проблем на България винаги е бил, че има повече *** от колкото може да понесе. И като де премине хигиеничния минимум всичко се превръща в кенеВ

27

Към

преди 2 години

Края на играта става интересно . Кой като какъв ще бъде разглеждан !

26

Анонимен

преди 2 години

До 29Прочети квото си написал и се замисли. Сигурно в другите страни помагат защото са ваксинирани повече хора. Логично, нали?