25

Алекс

преди 2 години

Топлофикация София търси всякакви начини да си събере дълговете.Да се готвят и други градове.

24

Анонимен

преди 2 години

До 27.За всички от ОПГ-ГЕРБ И СИЕ светът започва от"Ерата Борисов"и се надяват да свърши пак със тях,но през следващите хилядолетия,защото насищане нямат,нито на власт нито на пари.Бедни ми бедни българино,до кога тези престъпници облечени във еласт в тази люлка ще те люлеят.Докато те затрият съвсем ли.Избери ГЕРБ или ***,това е техния девиз за настоящите избори.

23

Ицо

преди 2 години

Както се казва .... ами да е имала имот в СФ... те сметките си вървят : D

22

Отговор

преди 2 години

Хайде да не забравяме на кого е съдът! Самият премиер Борисов беше спечелил 6хиляди лева за спечелено дело, а го карах да плати ...35 хиляди разноски по делото! Това е за Тоя, дето летоброенето му започва от ...12 години!

21

Анонимен

преди 2 години

Преди два месеца в Пловдив бяха обявили жива жена за починала пак заради съвпадение на имената. Племенникът й беше започнал да организира погребение. ЕГН не гледат ли тия.

20

Анонимен

преди 2 години

Недоразумението "Топлофикация" съществува все още единствено защото държавата със закон закрепостява хората към него. Нагло, некачествено, неефективно, скъпо. В самия му принцип на работа е заложено да трупа дългове.Дано да ги осъди дамата!

19

Анонимен

преди 2 години

Ама и съдията е голема работа! Дадеш му три имена, кажеш му запорирай и той запорира. А?

18

Анонимен

преди 2 години

Не се учудвам въобще, защото в България стават такива неща. Даже има осъдени в затворите на хора без да имат вина.

17

Анонимен

преди 2 години

Не съм сигурен дали ще успее да ги осъди,защото Топлофикация и съда са като скачени съдове.Казвам ви го от опит.

16

Анонимен

преди 2 години

12 години ни управляват мутри и калинки.А те най-добре зная са се краде.И от кого.А резултатите ги виждаме всички.

15

Анонимен

преди 2 години

Малко е само съд за възстановяване на сумите и нанесените морални и материални щети на потърпевшите,трябва и затвор за крадците от всякакъв "калибар".Тези схеми са привнесени от запад,защото тамвече не виреят защото лесно ги хващат.Но тука в БГ им е бармана ,защото Държавата,в лицето на Съд и Прокуратура е "неадекватна"на престъпните действия на ОПГ-тата и е неспособна да разреши проблема.

14

Анонимен

преди 2 години

Защо дори летището,което е обект от националната сигурност,дадоха на концесия,а Топлофикация не искат да я дадат?Явно защото е отворено кранче за едни хора,които не искат да им се затвори.

13

Анонимен

преди 2 години

Дерат ни кожите и пак са на загуба.Някой в общината,която е принципал на монополиста май мноооого краде.Познахте ли кой?А сметката им щял да плати БЕХ,с шеф Валентин Николов,виден гербераст.И после,защо и тока стана толкова скъп?Ами защото са навързани като свински черва и аз на тебе,ти на мене,а сметката плащаме ние.

12

Анонимен

преди 2 години

Всички ломотят едно и също без да са разбрали, че без смяна на съдебната система (частен съдебен изпълнител - система Баце)няма да стане!

11

Анонимен

преди 2 години

Това, че русенката не е притежавала имот в София съвсем не означава, че софийският ТЕЦ не е опънал тръбата до Русе.

10

Анонимен

преди 2 години

Такива дела от частно правен характер има с хиляди.Съдят хората защото"нямат сестра или брат"А истината е че ОПГ-та,шетат из страната и богатеят за сметка на бедните и стресирани гражданиНо тази жена е излезнала"разтропана" и е доказала,че"нито има сестра,нито брат"и въпреки,че е осъдена,си е потърсила Правата.Отдвна се знае,че има престъпници всякакви,облечени с титли и власт,но Прокуратурата нехае и изобщо на я е еня за бедния човек.Днес в БГпосрещат по марката на колата и изпращат по кесията

9

Анонимен

преди 2 години

Често се случва. Понякога грешката е умишлена ,Организира се и от ЧСИ та. За да спасят някой ,търсят съвпадение на имена и блокират сметки на друг.Вероятно разчитат , че е *** и няма да провери ЕГН. Знам такъв случай и когато стига до прокурор, той казал станало е грешка вместо да арестува ЧСИ то.

8

Анонимен

преди 2 години

В Топлофикация от години е пълен хаос.Съдят те за нищо и ти вземат пари колкото поискат.Неясни сметки за балъци.И накрая задлъжнели със стотици милиони!Защо бе,Фандъкова,къде отиват парите ни?

7

българин

преди 2 години

Монопол и това си е!

6

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация София трябва да се закрие, защото не само могат да ти запорират сметките, но и да ти продадат жилището без да разбереш. Незнайно как се снабдяват с нотариалните актове, без изобщо да имат основание.