51

нострадамус

преди 2 години

БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ЗАКРЯТ ПАРТИЯТА СИ. НАРОДА НИ НЯМА НУЖДА ОТ ТЯХ.

50

нострадамус

преди 2 години

Бългаските социалисти е време да закрият партията си народа няма нужда от тях.

49

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

МАЛКО СПОМЕНИ ОТ 85/86Г- 2 ЧАСА ИМА ТОК, ДВА ЧАСА НЯМА, 88/89Г ОПАШКИ ЗА ВСИЧКИ ХРАНИ АМА КИЛОМЕТРИЧНИ И С КУПОНИ- БЕШЕ ТОЛКОВА ХУБАВО ЧЕ МИ Е КАТО КОШМАР, 1995/1997Г РУМЕН ГЕЧЕВ ФАЛИРА И ОБРА 15 БАНКИ, РАЗДАДЕ ГИ НА МНОГО ТЕХНИ ХОРА- ОЛИГАРСИТЕ- ТА ТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ КОМАНДИТЕ НА КРЕМЪЛ, НАШИТЕ ЗАПЛАТИ- МИН ЗАПЛАТА 5600ЛВ- 1.8ДЛ, СРЕДНА 3/5ДЛ, МОЯТА ОСНОВНА ЗАПЛАТА В НОИ ЯНУАРИ 1997Г СЛЕД ДЕНОМИНАЦИЯ С ПИК, ВИСШЕ ОБР. И 20 Г СТАЖ- 12.62ЛВ- НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ- И СЕГА НЕКАДЪРНИЦИТЕ ПАК...

48

В ГЕРБ Е ИСТИНАТА

преди 2 години

...ДРУГОТО СА ПОМИ ЯРИ И ОТБОР ЧЕРВЕНИ ЛА""АРИ....НЕ СТАВАЩИ ЗА НИЩО!ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ , ГО ДОКАЗВА ВЕЧЕ ЦЕЛА ГОДИНА!!!!!!!!

47

БЕН

преди 2 години

Всички партии са наели свои платени хакери чрез които,. да неутрализират коментариите на хора с открита гражданса съвест

46

До НН

преди 2 години

Ама дедо, налегналата е деменцията!! А ония 20 години между 89 и тези 12 години на ГЕРБ коя престъпна организация вилня бре?!?! *** то щото беше много хубаво през тия 20 години, затова народа 3 пъти избира ГЕРБ на власт! Толко не ви стига акъл, че повечето от 10 години не можете да помните! А като гледам как търпите Ковид издевателствата на Радев и Кацаров, 6 месеца на зад даже не помните!!!

45

До нн

преди 2 години

Дръта беж да прибереш кокошките, когато си се родила дъртааа още не имало клозети изобретени cpaли сте в дупки на "дуворо" дъртаааа!

44

Нидялко

преди 2 години

Я съ обърках! Пратии на протеста нали бяха?!? Аааа, те ся щото не протестират срещу високите цени на тока, на горивата, високата инфлация, високата некъдърност на здравния министър и президента, затова от партии на протеста станаха партии на промяната!!! Амен, амен скоро ще си дойдем на думата и ще лъсне, че са партии на подмяната!!!

43

нн

преди 2 години

Към всички пишещи групости-Вие знаете ли какво е "комунизъм" и "червени".Аз съм на 65 г. и имам ярък спомен за живота преди 1989 г.Нищо от тогавашното не е останало,как все още говарите за "комунистите",акъла не ми го побира.Не съм гласувал за БСП.Но повтаряйки като папагали едно и също нещо,не можете да видите истинските причини.А те са ,престъпната организация,която от 12 г. буквално разсипа държавата,и разбойническата същност на управлуяващите от ГЕРБ и ДПС.Говорете разумно,а не като папагали

42

СМЕХ...

преди 2 години

Кой ше се аби да говори с тебе , *** кифло крушовска....??!! ..ЗНАЕМЕ ТИ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ----ДА РАБОТИМЕ ЗА 3-$/месечно , като при Гечев, кога беше министър ...ха,ха,хаааа...АРЕ У ЛЕВО ,*** ....ВСЕ СТЕ ОТБОР ОТ СОЦ-МОШЕНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ !

41

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ И ТЕХНИЯТ КРЕМЪЛ РАДЕВ СЧУПИХА ДЪРЖАВАТА- ПОЗОР- 2014 ГРЪМНАХА КТБ СЕГА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.

40

Анонимен

преди 2 години

Кой па ще прави моабет с теб *** корнело освен дпс други желаещи нема аре баста ЛЕВАЦИ

39

Бсп са гадове

преди 2 години

Уф, тези пък винаги са готови..... за поредния си провал.

38

Ямболски цървул

преди 2 години

Бойкот на изборите.

37

Анонимен

преди 2 години

До СостинОт тези, които са откраднали парите! Пари има ,крадци трябва да няма и ще тръгне нагоре България.

36

Майора

преди 2 години

Корнелке стига с твоето двуличие! Миналата година зовеше за протести , сега искаш друго и при наличие на свои хора в управлението! Знаеш много добре че създадохте митри и олигарси и в тях са парите! А да не говорим че ти се облажи с 28 млн лв от приватизацията ! И вместо да говориш , върни откраднатите от твохта партия и изнесени в чужбина пари , с които оперират т. н. партии на промяната!

35

Состин

преди 2 години

Еш *** кал раздава пари на дебело...има само един пеоблем. От къде ще се вземат всички тези пари???

34

Ямболски цървул

преди 2 години

БСП трябва да си смени името с БКП...Българска Капиталистическа Партия.Най- големите boklуци са там.

33

Анонимен

преди 2 години

Партиите ясно да кажат - При високи цени на тока кого ще подкрепят ? ,,бизнеса ,, или народа ? Хората не могат да се ориентират за кого да гласуват.

32

Мунчо

преди 2 години

Дърва няма СЕГА! А тази ми обяснява как , ако вземела властта, щяла да спре износа. Ама, како, ние дотогава половината ще сме измрели от студ.