30

Анонимен

преди 2 години

Сега вече ще има оправдание за пиянството си и няма нужда да се крие. "Наздраве", първата водка (цялото шише) е от режисьора.

29

Румен

преди 2 години

Случай но, глупости. Няма случайно. Прилича на пожара в кабинета на премиера ни С.Сакскобургодски. След случая излезе /от ДАНС/ , че чистачката смесила препаратите за почистване. И направила пожара

28

Анонимен

преди 2 години

Интересно е да се видят кадрото, което е направила операторката, може да я е застрелял през обектива. Между другото, в реалния свят на гърмящите пръчки, такова оправдание като "те ми го дадоха и аз мислеж, че патроните са халосни", няма. Длъжен си да си проверяваш нещата сам и носиш отговорност.

27

Реалист

преди 2 години

За да се оправи България, но и да стани ВЕЛИКА СИЛА, значи Живко от Варна трябва да бъди издигнат в политиката !

26

АнонимеН

преди 2 години

НАДАЛИ Е СЛУЧАЙНО!!! ЗА РЕКЛАМА СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО !!! СЕГА ЕДИН ТОТАЛНО НЕВЗРАЧЕН ФИЛМ ЩЕ СТАНЕ СУПЕР ИЗВЕСТЕН!

25

Реалист

преди 2 години

За да се оправи България, но и да стани ВЕЛИКА СИЛА, значи Живко от Варна трябва да бъди издигнат в Българската политика !

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 Режисьора така е искал от много близо да се снима, и да има престрелка... В затвора на пистолета е имало истински куршум и при започване камера екшън той Болдуин започва да стреля срещу камерата и улучва операторката куршумът излиза и пронизва и стоящият зад нея режисьор.

23

Анонимен

преди 2 години

Как така е стреляно по оператор и режисьор? Те не са актьори.А иначе всичко е ясно, чистачката е виновна.

22

светлана

преди 2 години

Е може ли тия американци да са толкова ***.....

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24При близък план/кадър са снимали на около 15 см. разстояние от камерата, за операторката е бил и режисьорът, куршумът е излязъл от нея и е пронизал и режисьорът.

20

Край

преди 2 години

холивуд бате. За реклама - човек убиват.

19

Анонимен

преди 2 години

С истински убийства филмите стават по истински.

18

Анонимен

преди 2 години

Човека просто е отишъл на работа и му се случва нещо толквоа ужасно! Някой друг не си е свършил работата, той как е виновен? Холивудските екипи са по 200 човека и всеки си има отговорности. Някой е пестил разходи и това са студиата. Вместо да съдят тлъстите г.зo.e които правят по 100 милиона на филм, тези тръгнали да фокусират върху сълзите на актьора. Корупцията в Холивуд е същата като тука.

17

Анонимен

преди 2 години

Съдът ще го оправдае.Той няма вина.Асистент режисьора ще го отнесе.Болдуин като всички актьори е фрашкан с пари.Ще изплати 1-2 милиона на близките на убитата и всичко ще преключи.

16

Анонимен

преди 2 години

Гарванът и той беше убит така на снимачната площадка.

15

Анонимен

преди 2 години

Не знам какви са правилата в киноиндустрията относно пушкалата. Но са елементарни. "Оръжейникът", предава на актьора оръжието непосредствено преди заснемането на кадрите. След това веднага трябва да го прибере. Не знам как е записано в правилата, дали актьорът също трябва да провери какви са патроните в оръжието или отговорността за това какво има в оръжието е на оръжейника. А би трябвало да има и контролни изстрели... В случая е много мистериозно, освен ако има някакъв умисъл.

14

Не става случайно

преди 2 години

Във всяка продукция има Propmaster, който отговаря за целия реквизит, включително и за "кинооръжието". Има и отговорник по безопасността, а ако продукцията е под контрола на холивудските профсъюзи, има още зорко бдящи досадници. "Кинооръжието" е направено така, че с него стрелбата с бойни патрони просто е невъзможна. За такъв "инцидент" обикновено е нужна старателна и злонамерена подготовка. Но там полицията не е вчерашна, ако не заиграят големи рушвети, ще намери виновниците.

13

Анонимен

преди 2 години

Путин и Русия пак ли са нарочени за виновни?!

12

Румен

преди 2 години

Ченгесарска им работа. В България с подобни истории са ежедневие

11

Анонимен

преди 2 години

Съпругът на операторката, казал, че Алекс ги подкрепял... дали и тях ще начеше с олово...