11

и аз така 12/2020

преди 2 години

До Анонимен 13 Остава ти да хванеш само тоягата, както аз ще направя.

10

Анонимен

преди 2 години

Не ме лови. Имам имунитет, но паспортче не мога да изкарам. Просто боледувах през 2020 и както и да го изчислявам, тая наредба не ме лови. Хубавото е че и ковид не ме лови. Без шега. Бъдете здрави хора. Яжте повечко чесън. И това е без майтап.

9

доктор

преди 2 години

До Samo minavamБили са ваксинирани с пласебо. Някой обаче нямат този късмет и поемат змийското масло.

8

Възмутен

преди 2 години

А здравите с какъв сертификат ще са бе алооу?Здравите които са 85% от населението защо никъде не присъстват?Защо трябва да си непременно болен?Защо да си здрав е престъпление вече!Ей,убивам някого без да му мисля!Откачам!Сериозно!

7

До 7 Миналата година

преди 2 години

Донякъде си прав. Но измисления герберски щаб замаза постиженията и остави отрицателните нагласи.

6

Анонимен

преди 2 години

Имам въпрос: Зеленият сертификат предпазва от заразяване с Ковид, ли? като си го изтеглят, какво те безсмъртни ли стават?

5

Samo minavam

преди 2 години

Сериозен съм. Лично познавам, две дърти номенклатури, които се ваксинираха с Пфайзер и нямат антитела . Сега умират от страх, да не ритнат камбаната. Ко праиммм

4

доктор

преди 2 години

Това са 2 фургона хора. Фактът че повторно заразени в света няма, значи че кръвният тест за IGg антитела трябва да е напълно достъчно доказателство за имунитет, обаче платените професори със зъби и нокти отричат този медицински факт. Борбата им не е да сте здрави, а да сте жигосани със знака на Звяра.

3

Анонимен

преди 2 години

БРАВО!!! ей това е добро управление на криза, а децата кога ще ги връщате на училище

2

Falshivi testove

преди 2 години

A tezi koito sme preboleduvali bez neraboteshtia dobre test? Biah s COVID s otricatelen test, i me lekuvaha ot pnevmonia tipichna za COVID.

1

Асан

преди 2 години

Изтеглих го вече :)))