72

Вирус

преди 2 години

Имунизиран съм дваж, а в неделя отивам на буустър ваксинация и получаване на имунизационен паспорт, за да мога да ходя където си искам по света. Антиваксърите - директно в крематориумите. Все пак, така или иначе кремацията е тяхното бъдеще. Някой тук беше казал, че Светът се чисти съзнателно от ***, аутисти, комунисти, атакисти и други гл-исти.

71

сребърен

преди 2 години

До до сребъренМоже би за да не се разболее... За Вас ще е трудно да го разберете...

70

до сребърен

преди 2 години

А що е ваксиниран като е здрав?

69

съвет

преди 2 години

До Имам си критерийВаксинирай се днес.

68

сребърен

преди 2 години

До АнонименИзвинете а здрав ваксиниран?

67

до 61

преди 2 години

Доколкото разбрах въпросът беше дали работят ваксините. Дава се пример с Великобритания и Русия. В единия случай при 68% ваксинирани съотношението е 666 /1. При другия при 33%ваксинирани съотношението е 34/1. Отговорът на въпроса е ясен нали?

66

Анонимен

преди 2 години

Здрав човек не заразява.За разлика от ваксиниран такъв.

65

Имам си критерий

преди 2 години

Ще изчакам 15 дена и ако не се вдигне рязко % заболели ваксинирани - ще се замисля дали да не се ваксинирам и аз

64

до 61

преди 2 години

на този с ник ВАКС и да му говориш с цифри не схваща, той не ги познава, той разбира само казано от женския пазар

63

до 66

преди 2 години

някъде му се вижда края но такива бантустани като Бг ,Раша, Белорус хич не му се вижда. Ще има да въдим мутации и да ни обявят за резерват.

62

Анонимен

преди 2 години

В света вече са поставени близо седем милиарда дози.??? Та ние сме 7млрд. Да речем че всички са двойни, значи половината население на земята. Като сложим и децата до 12 години, и тези с противопоказания, и тези с единична доза.и то не остана. Вижда му се края, според тази статия.

61

Кухи гъдулки

преди 2 години

Да питам, само след като ви наблюдават през интернет какво правите вкъщи а през телефоните ви следят къде ходите, защо не се отказвате от тях ? От антибиотиците също не се отказвате, а ходите да си ги купувате без рецепта и пиете профилактично... :)) Ако нещо доказа тази пандемия, то това е че българина е най-изостаналия и глупав в света

60

до 55

преди 2 години

Оказа се, че през 2020 г.: "Combined, BlackRock, State Street and Vanguard are the largest owner in 88% of the S&P 500 companies." Ясно, вярвам, за всички кой управлява света.

59

До 60

преди 2 години

Това фокс Мълдър или Дейна Скъли ти го подшушна или една позната от фейса?

58

До 59

преди 2 години

Смени си измислените източници, пореден тесен специалисте!

57

До Вакс

преди 2 години

В Англия на 666 ЗАРАЗЕНИ има 1 Загинал. В Русия на 34 ЗАРАЗЕНИ има 1 загинал. Това е процентно на заразените и загиналите спрямо тях. Дали страната е 200 или 900 милиона няма никакво значение.

56

До Диянчо

преди 2 години

Диянчо, в Израел вчера са починали 6 човека от Ковид и хич не ме интересува били ли са или не са били ваксинирани. Израел е с население от 9.3милиона души. За цялата пандемия починалите там са 8000 човека.

55

вакс

преди 2 години

До АнинименСамо да припомня: Великобритания- 68 милиона. Русия-144 милиона. Сега как звучат процентите на ваксинираните заразените и починалите?

54

11

преди 2 години

До Solar Power ----- Нищо не греша, защото страните, с които ни сравняваш, имат здравна система и трябва да се сравнява на база само на нашата калпaва система, за да има еднакъв критерий.

53

Анонимен

преди 2 години

Аз като започне да ме дращи гърлото и да кихам, пия чай и си мажа носа с евкалиптово масло И всичко утихва. На другия ден пак