81

Анонимен

преди 2 години

Голям гърч се очертава за антиваксърите.Ама то беше ясно де.

80

Анонимен

преди 2 години

Всички бойкотиращи мерките,ресторанти,фитнеси,молове-без държавна помощ по мерките за компенсиране на щетите от Ковида!

79

Анонимен

преди 2 години

Тия са мааалоумни. При боледуване развиваш имунитет срещу всички протеини на вируса, а при ваксиниране само срещу шиповия протеин. Отде-накъде за ваксинираните ще е безсрочен сертификата като имунитетът е логично много по-слаб?!

78

Анонимен

преди 2 години

Ами да бяхте се ваксинирали.Ваксини има.Къде бляхте цяло лято,какво си мислихте,че болниците ще се препълват а ние ще си щъкаме спокойно.Или в цяла Европа със сертификати ние с плакати(срещу мерките)Това е положението,ръйш ли!

77

Анонимен

преди 2 години

В началото на годината хората се избиваха за ваксини, имаше километрични опашки пред столичните болници, в електронната система за записване първите свободни часове бяха за след 10 дни, псуваха политиците за дето се ваксинират, понеже нямало за останалите хора... От половин година обаче ваксини има колкото искаш, но сега някой казва "много бързо ги наложиха тия мерки и нямам време да се ваксинирам". Добре де, а какво правихте последните 6 месеца?

76

до Шаши

преди 2 години

Човека е 84 г., там има и много други екстри.

75

Шаши

преди 2 години

Колин Пауъл почина. Когато си е слагал ваксината е мислел, че е от специалната. Така ги лъжат. Мислят си че са избрани. Не, не са. И те са набеляазани. Никой няма да остане. Само някои насекоми и цианобактерии.

74

Анонимен

преди 2 години

Тестовете не са вариант. Всеки може да е с вируса... И тези с ваксина и абсолютно всички. Ако теста открие вирус... всеки отива под карантина за 2 седмици... Без значение дали има сертификат или антитела...

73

Анонимен

преди 2 години

След задължителния зелен сертификат в Италия:Франческа Донато пред Европейския Парламент: "... в Италия основните права на човека, залегнали в Европейската харта за правата на човека, са потъпкани от правителството на неизбрания президент Драги. Може би г-н Драги е получил от европейските институции разрешение да убива? Ако не, тогава г-н Комисар, намесете се незабавно в защита на италианските граждани, които искат помощ, както направиха вчера в Триест!"

72

Анонимен

преди 2 години

Рундьо Десиславов Грипенов-Фигуранта отече у Перловската река!

71

Анонимен

преди 2 години

Пресен пример от САЩ! Известен треньор на футболен отбор отказа да се ваксинира и с него целия отбор. Заплашили го че ще го уволнят при заплата от 350 000 долара годишно и той хвърлил оставката. CNN го обсъждаха вчера цял час защо е направил това!

70

Анонимен

преди 2 години

Ще има протести. Според мен това е целта на тези мерки. Каква е целта - нямам представа.

69

Анонимен

преди 2 години

73 ако познаваше историята, щеше да видиш че и фашагите са убивали деца и са горяли хора в пещите със същото обяснение. Не се отнема изконно човешко право в името на някакво измислено право. Защо не попрочетете малко от историята на 2рата световна война? Може и да разберете какво ви управлява в момента.

68

Анонимен

преди 2 години

Къде да подам жалба????

67

циник

преди 2 години

Дела, дела и пак дела ... до дупка ... за пореден път да й видим сейра, пардон справедливостта, на Съдебната система ..., че те и сега ги отлагат делата за 2023та ...

66

:(

преди 2 години

Доста непопулярна мярка - срещу 4 милиона българи.

65

Анонимен

преди 2 години

До Истината До там води либерастията. Пълна анархия. Ако беше преди век щяха да ви налагат със сопи по улиците и да сте увите с по 5 6 маски.

64

Н.Данева

преди 2 години

Необходима ли е ваксинация,при 495,антитела,при норма 13 в лицензирана лаборатория.От януари месец при контакт с преболедувал в семейството ,това е трето изследване.Да се изследват за .антитела всички и тогава да се решава.Не е лидостатъчно и това изследване за сертификат?

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73, кое ще се намали, нали ваксиниран и неваксиниран пър** в един автобус, или в един офис, или в един магазин. Идва зима, летото беше топло, отворено, можеше да се движиш пеш, с колело и т.н.

62

в един форум

преди 2 години

четох, че след 6-7 месеца на ваксинираните им падат антителата, до като на тези, които са се срещали с него ги държи много повече, още повече че последните имат имунитет на клетъчно ниво