107

Безпартиен

преди 2 години

Познат Пулмолог в Св Георги в Плд, млад който е отдаден като лекар на професията си, ми казва, че колегите му са некомпетентни и тройкаджии и нямат и желание да си вършат работата. Значи никой не е женен за работата си. Това си е призвание преди всичко. Тия дето реват от лекарите, че им е тежко, са от тези които най ги мързи. Моята баба, 59-60 година на най-тежката пневмонична-грипна епидемия в България, е обикаляла домовете по 14 часа, над 80 инжекции на смяна. Няма такси няма кола, пеша!!

106

Безпартиен

преди 2 години

Гледам държави от нашия калибър като Население, Чехия и Унгария, Словакия. Бившият източен блок. При тях са около 32-33 хил.души смърт. При над 70 % ваксинирани... Проблемът както по-долу написаха е липсата на адекватна спешна помощ и реанимационна най-вече. ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВИ (дали ще е задължително учене на опреден процент специалисти дали друго, има механизми с които може да се въведе и не става въпрос за милиарди) след като го съсипахме с един зъбар при Костов министър беше ***.

105

Много ясно

преди 2 години

Мамалигарите са същата стока като бълагрите. Крадливи, злобни, завистливи и неуки.

104

Анонимен

преди 2 години

Пропагандаторите са смешни, когато сравняват с Израел. Че там хората имат здравеопазване, каквото у нас от 2000-та година изцяло липсва. Смъртността у нас и преди и след ковидни пландемии бе много по-висока, в сравнение с Израел. Какво общо имат тук някакви си там инжекции? Много ви плитки опитите, сменете нещо там плоча ли, грамофон ли - вижте си командирите по офиси да ви оправят.

103

Анонимен

преди 2 години

Понеже "ваксинирането" е видно, че няма да оправи смъртността. И преди инжекции ние и румънците бяхме първи по смъртност. Значи причината въобще не е в нежеланието ни да блеем в хора. Тя е поради мизерен живот и липса на здравеопазване.

102

ууу

преди 2 години

До Анонимен "Тази диващина и примитивизъм са останали в нравите на румънци и българи." -- затова ще оцелеем!

101

Анонимен

преди 2 години

Сълзлива ваксарска пропаганда, ся ше почнат и видеата с умиращи, които призовават да се бодем преди да пукнат.

100

Kolino Mongo

преди 2 години

Естествен подбор.

99

доктор

преди 2 години

Не знам колко пъти вече го написах... Срещу корона вирусите няма траен имунитет - 3-4 месеца не повече. Ако се зарази "прясно" ваксиниран и изкара по-леко, може и да има по-дълготраен имунитет (това е надеждата в момента) - но още няма данни дали ще се получи... Докато ваксината има странични ефекти - тромбози, миокардити - аз няма да се ваксинирам. Ако направят свястна мъртва ваксина по "стар образец" веднага ще си я сложа. Но това ще трае - нормално трябват години да се разработи ваксина...

98

толкова

преди 2 години

много лъжи, а румънците не щат да им вярват

97

анонимен

преди 2 години

Специално в България болниците са пред колапс заради лошата организация в тях, а не заради ковид. Болничната администрация е хаос и безхаберие. Предполагам, че и в Румъния е така

96

Анонимен

преди 2 години

Те румънците са си българи само ,че не искат да си го признаят.Когато идва дивото племе от дебрите на Азия се заселва и северно от Дунава ,където е имало и доста славяни с примитивен начин на живот.Тази диващина и примитивизъм са останали в нравите на румънци и българи.

95

Алекс

преди 2 години

По акъл си приличаме с румънците.

94

Анонимен

преди 2 години

"Според доклад на Public Health England..." - 50 млн. имам предвид долу, не 50 000 хахаха ... :)

93

Анонимен

преди 2 години

"Според доклад на Public Health England..." - Защо ми слагате минуси? Не сте съгласни с доклада на Public Health England? хахаха Истината боли, знам. 2428 ваксинирани починали само от Ковид за само седмица. За месец 10 000, за година 120 000... и то само в Англия, които са да кажем грубо 50 000 милиона. Ами при 3 млрд. ваксинирани какво ще се получи? Елементарно, 60 пъти по-голямо число т.е. 7,2 млн. ... :) ... И така, ваксинирайте се. СО2 и замърсяването трябва да се намаля...

92

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко години имаше генетично изследване на народите от нашия регион, извършено от швейцарски учени. За България, Румъния и Македония резултатите бяха много показателни - в генетично отношение трите народа се оказаха напълно идентични. Това не е изненадващо като се има предвид историческото им развитие, но в днешни дни има и идентичтост в отношението към пандемията и като резултат - в рекордната смъртност. Дали нямаме някакъв специфичен ген, който да води до това, ген на тъпотата?

91

До Solar power

преди 2 години

Самият Нетаняху тогава направи изказване по телевизията,че населението е ваксинирано на 100%

90

Анонимен

преди 2 години

(...https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1019992/Vaccine_surveillance_report_-_week_38.pdf?fbclid=IwAR2XyxGEBPRZiXN-HsjHCxUbCSRl5Q35ZxHhDbl5nCy19LaGVW_3b7LYVY8...)

89

Анонимен

преди 2 години

"Ваксините помагат" хахаха За какво? Според доклад на Public Health England за седмица 38 (2021) починалите общо са 3158, ваксинирани са около 77% (2428), а неваксинираните около 23% (730). Линк в следващия коментар, защото поне този да не изтрият...

88

Янко Антивакс

преди 2 години

Поредният цирк а ла Ухан и а ла Бергамо на световната фарма мафия!