327

Анонимен

преди 2 години

Пробвайте, другарю преписвач, да изнасилите учителите. Няма да има кой да работи в училищата. За сметка на това ще има бум на частните занимални и всеки ще си опрадвя вече съвсем официално сам. То не че досега не бе така, но поне не бе официално. Аз моите деца ги поотгледах. Едното е голямо, оправя се само, на другото му остават още 3 години - никакъв проблем не ми е да стане частен ученик. Нито ще ни принудите да го ваксинирам, нито ще хму бърникате из носа всяка седмица по не знам колко пъти.

326

Анонимен

преди 2 години

Ако посегнете на учителите и здравните работници, като насилствено ги заставите да се ваксинират, както направиха някои държави във фашистка Европа, ще изправите държавата пред образователен и здравен колапс. Защото на никой учител, който не желае да го играе ов ца, не би било проблем да напусне училището. Без друго във всяка фабрика почти или в друга дейност ще изкара ако не същата, то поне подобна заплата. Тук няма кого да принудите със същите средства. Да не говорим за здравните -напускат. И?

325

Анонимен

преди 2 години

Зеления сертификат го пишете от сега увехнал на корена още!

324

Анонимен

преди 2 години

Каца, зеления ти сертификат утече с тия бройки

323

Тутутковци

преди 2 години

Докато се натуткате ще се изкривят резултатите от преброяването.

322

ww

преди 2 години

Най-големия антиваксър, приклекна ! Разбирам антиваксърите и ваксърите, всеки си има свой поглед. Няма нужда от убиди и квълификации. Решението е премахване на всички ограничения.

321

4563

преди 2 години

Ние не искаме да се инжектираме .Трябва да се съобразите с народа ,заради който сте в парламента. Не сте там ,за да воювате с нас и да ни тероризирате. И думи като ваксина,имунизация,сертификат,медицина,предпазване и пр.трябва да бъдат забравени,защото е дразнещо и лицемерно.Това е библейския Печат,без който"...Никой няма да може да купуванито да продава"(нито да прави каквото и да било)Освен ако няма белега на Звяра,или името му или числото на името му "

320

Анонимен

преди 2 години

Май ще казвам сбогом на даскалуването и ще се връщам към старата работа, но няма да се бода, в крайна сметка и може и по-рано да се пенсионирам

319

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете, че ако го направят за педагозите и техния помощен персонал, няма да има кой да гледа децата по градините, съответно ще се наложи, хората масово да напускат работа и чак тогава на Стойчо и компания ще им се стори бая БАир.

318

Анонимен

преди 2 години

Браво Каца, ша надминеш по тъпота и страх, всички преди тебе, аре затваряй ги тия расторанти, барове и дискотеки, кво те страх от некъпаното Али

317

Анонимен

преди 2 години

Ей, разсипа се от работа този Кацаров! Мира няма добре, че ходи малко на море през лятото, ще се поболее от грижи за народа!

316

bomby

преди 2 години

Докато давате по пътека 3000 лв за ковид ще има пандемия. Когато започнете да давате по 3000 лв. за болен от жълтеница, тогава ще имаме пандемия от жълтеница.

315

Близко бъдеще

преди 2 години

Дигитален сертификат= дигитална личност= дигитални закони=дигитално правителство=дигитален единен Свят-не ме кефи,няма да мога да тегля нелегално музика и научни филми ще ми искат по 2$ на песен и 7$ на филм.

314

Анонимен

преди 2 години

"4979 заразени и 214 умрели вчера."-----------------Заговориха за мерки и веднага почнахте с басните. Направо ги закръгли на 1000 умрелите за по-голям драматичен ефект.

313

Скери муви

преди 2 години

Един 45 минутен кекс с 40 годишна мома от малкия град, дето се пазила до 38 годишна за богатия с който си писала в мирката в първи курс ,но накрая се дала на момчето от строежа стопява всички вируси и на двамата.

312

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Ху* Напразно се напъваш. Има си смърност не от Ковид. За миналата година е около 108 хиляди души. Язък за "оригиналното" мнение.

311

Доктор Ху*

преди 2 години

Някой случайно да е чувал за умрели от ЕСТЕСТВЕНА смърт напоследък ? Някой починал от старост БЕЗ коронавирус.... Някой починал от инсулт... сърдечен удар ... усложнения вследствие на ГРИП . Имали сме по 2-3 ХИЛЯДИ починали ВСЯКА ГОДИНА до преди 2018г. ..... Миналата година - НУЛА. И тази година - същото . Изумително..... Ама... Шшшшт, такива работи не трябва да се казват. Веднага послушното стадо ще те обявяви за КОНспиратор. Много се ядосват когато думите на оФчаря се подлагат на съмнение .

310

Fax from Kazan

преди 2 години

Много случай ауууу ама вече тестват пред баровете, зад баровете, да изпънат тестаджийници и пред дюнержийниците и на Витошка, като правят по 40 хиляди бързи теста дневно може и по 10 хиляди случая да ги изкараме.

309

Анонимен

преди 2 години

До Мнение Нито във Франция нито в Италия има "гражданска война". Няколко мижави демонстрацийки не са "гражданска война", а въпросните антивакъсри вече са на пангара, щото са големи тарикати. Маргинали е имало и ще има навсякъде.

308

1

преди 2 години

До Алтерниращ веганист "този път световен - най-голям процент "ваксинирани" умрелки. това са тарикатите платили 300 лева за да им ваксинират мивката." Това ми е абсолютно любимото: в целия свят ваксините бачкат, в България НЕ. :)))) ***-ьо си мисли, че като излъже по документи и това ще му спаси живота. Просто айкюто ти трябва да е под морското равнище, за да платиш, за да ритнеш камбаната.