175

Анонимен

преди 2 години

дженерало заповядва,може ли някой да му опонира.

174

РАДЕВ ТЕГЛИ ЗАЕМ....

преди 2 години

Вече 2 млрд лева за 1 месец.........Ден - година храни........ Бойко, ряпа да яде, сравнен с Радев.......

173

ТИ СИ НЕКАДЪРНИК ,БЕ

преди 2 години

....КВИТО И СЪВЕЩАНИЯ И СЪВЕТИ ДА ПРАВИШ И ДАВАШ----БИТА КАРТА СИ!!НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ТИ ВЕРВА НА ФАТ МАШ КИТЕ ПРОСТОТИИ...!

172

Анонимен

преди 2 години

Г-н президент, Вие имате министри назначени от Вас, имате служби , имате съветници и пр. Толкова ли не можага да предвидят и прогнозират какво ще последва с цената на пшеницата, тока, горивата, цените на хранителните стоки от първа необходимост? Защо са тогава и взимат тлъсти заплати?

171

Анонимен

преди 2 години

Червена ***, колкото и да мъдрите този проблем може да се реши само на ниво ЕС, но там ви сте персона нон грата и никой не знае вашите имена.

170

Объркал си си нещо..

преди 2 години

ЧАКАЛНЯТА Е НА АЕРОГАРАТА, БАКЕ.....ХА,ХА,ХААААА....НАЛИ РАЗБИРАШ ОТ САМОЛЕТИ , ТАМ ЧАКАЙ!

169

НЕ ПАДНЕ ЛИ ТОКА...

преди 2 години

РАДЕВ ШЕ ФАЩА ГОРАТА ....ЩЕ СТАВА ШУМКАР , ЗАТОВА ХОДИ ДО ЧЕРНИ ВРЪХ ---ЗА ДА ОГЛЕДА ТЕРЕНА ЗА ШУМКАРСКИ ЗЕМЛЯНКИ!

168

Върти, върти!

преди 2 години

Не искайте от президента неща, които не може! Той може само коремни, лицеви опори и и да размахва юмруци. Верно много бpoздa се оказа Деса да разведе толкоз бpoзд мъж с 2 деца, та чак да се ожени за него. Ми да беше си го връткала само, като я сърби!

167

Пътник несвиден

преди 2 години

Късмет извади Румбата - напуска Дондуков! Когато след Нова година излезнат новите цени на тока и го затърсите да го биете, той ще се скрил в миша дупка!

166

Полегнал е Румен

преди 2 години

Я се прибирай на село и се опъни на миндера да си чакаш "ясните мерки"! Mъpдa! Kютуk! Hekъдъниk! Лешпep военен - никва работа не може да свърши, само знае едни юмруци да размахва

165

Зозо

преди 2 години

Отдавна съм ви писал тук, че до изборите Рундю ще се омаже до ушите. Не ми се мисли като излезнат новите фактури за тока. Може и на балотаж да не иде тоя г л у п а к. да го вземат в цирка да се набира и лицеви упори да прави.

164

ДС-РАДЕВ, СПРИ..!!

преди 2 години

СПРИ ХАКЕРСКАТА АТАКА СРЕЩУ САЙТА "АФЕРА".... КЪДЕ Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО..??... ВОЕННА ДИКТАТУРА НА ИЗТОЧНОТО КРИЛО НА ЕС И НАТО..!!..... КЪДЕ СТЕ ДЕМОКРАТИ..??...... 112 МЯСТО..??...... НЕЕЕ-......ВЕЧЕ СМЕ В БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА...... АЛЧНИ ЧЕРВЕНИ ИИЗРОДИ..!!

163

axaxaxaxaxa

преди 2 години

Гешев да го поема фърчилков е време

162

Бай чеп

преди 2 години

Другаря натовец да се върже към генератор и да почва да прави лицеви опори. Само така би свалил цената на тока чрез био енергия

161

Snorky

преди 2 години

Лицевата опора пак обяснява какво трябва да се прави. Типично по ганьовски "знам как е ама вие нищо не правите".

160

Анонимен

преди 2 години

Как така държавата ще плаща тока на фирмите? С нашите данъци да се финансират милионери? Стига с тези глупости. Утре заплатите на персонала или технологиите ще поскъпнат, пак ли държавата ще им плаща? Дай направо държавата да плати заплатите на служителите, тока, суровините и т.н., че накрая и бонус на собствениците да плати? Който не се справя да затваря и да освободи място за другите, това не е комунизъм. Бизнес да иска социални помощи...социално слабите вече не могат да се вредят от тях.

159

Стига глупости

преди 2 години

До Комунистите крадат: Кадат тези, които за три мандата бат'ти Бойко е наместил на местенца, от които се краде. И ще продължават, докато не се изчистят всички гербаджийски калинки.

158

До тролската дружина

преди 2 години

Цените на газта и тока растат в целият ЕС заради "зелената сделка" и намалените доставки на газ. Това, което другите държави правят в краткосрочен план, са компенсации за потребителите и бизнеса. Ние няма как да бъдем изключение, и ние това ще правим. Нещо неясно?

157

Комунистите крадат

преди 2 години

По точно техните деца и внуци. Всички са на кранчетата на тока и правят лесни сделки с него. Купуват го евтино и продават скъпо. Или чрез роднини или с поставени лица.

156

ами

преди 2 години

Този е напълно неадекватен. Българино събуди се виж че нито на запад го искат нито на изток