217

Помним

преди 2 години

стойчо кацаров миналата година обясняваше по вестниците че мерките са по-опасни от вируса, а сега ни ги натриса той. Що не одиш некъде бе ....

216

Боцко

преди 2 години

Всички реват против ваксини, тестове, ограничения. Като тръгнат извън БГ обаче, чинно се боцкат, тестват, слушкат... лицемери.

215

Анонимен

преди 2 години

223 - ако все още не си разбрал това е целта. Да се съсипе икономиката и да стане като в "Игрите на глада".

214

все

преди 2 години

по.често около мене, ваксинирани са новите болни! Май повишената заболеваемост се дължи и на васинираните. Първо те също са носители на вируса и второ го разпространяват.

213

Е

преди 2 години

Каква стана тя - уж предишните бяха много лоши, а пък и вие правите същото като тях, само че по-зле !

212

Анонимен

преди 2 години

Ще блокирате икономиката! Ще фалира бизнеса, включително и вашия. Ще останем с ваксини, но без препитание. То така или иначе в държавата всичко внасяме, дори и тока от Чехия. Заводите не са наши, а въглищата ни ги спират. Нещо, нищо не разбирам като гледам мои приятели ваксинирани и го карат тежко ковида.Скоро ще гледаме сериал,, 100-те,, на живо.

211

ПП

преди 2 години

Нарочно ли пишеш оталожат с -О-?

210

Анонимен

преди 2 години

но с цената на няколко хиляди живота.--Тази цена вече я платихме, въпреки така наречените "мерки."Съществена разлика няма да има.Мерките нито спряха нито намалиха смъртността. Дори напротив, според стъкмистиката.

209

Анонимен

преди 2 години

Айде, кажи ги, де, кажи ги ограниченията! Стига недомлъвки! За Пътя към гробищата ще имаме ли ограничения? Или за там - все още не? Ама че умници!!!

208

Анонимен

преди 2 години

Махнете всички мерки и ще видим колко време ще отнеме да се изчерпат. Иначе си прав, че нещата ще се оталожат, но с цената на няколко хиляди живота.

207

и на какво

преди 2 години

основание, реши че ще се изчерпят, хеле пък за 2-3 дни.Иначе, нищо няма да правя, ще чакам нещата да се уталожат по естествен път.

206

До 222

преди 2 години

На този етап дори да не са изчерпани ако няма ограничения ще се изчерпат за 2-3 дни. И после какво ще направиш. И Кацаров каза началото на миналата седмица, че не се налагат нови мерки но след 3 дни обърна плочата.

205

Анонимен

преди 2 години

След като капацитета на болниците се изчерпа и хората започнат да умират по линейки и вкъщи ако оставиш така нещата най-малкото ще ти тежи на съвестта ако я имаш.- - На този етап умират най-вече в болниците, които не са пълни, поне според данните на НСИ.Имаме над 50 000 болнични легла, от които, над 2000 Иза интензивно лечение, и над 1400 респиратора.Кой казваш лъже? НСИ или мисирките по телевизията?

204

Анонимен

преди 2 години

Оооо, моля ви се, Ботокса заяви ясно, когато по негово време биде сътворен и лицензиран сертификата за ваксинация, това само по себе си е безумие, Та че този сертификат ще служи САМО за удостоверение, че си ваксиниран, и НЯМА да предоставя никакви привилегии.А какво стана? Че даже вие сами си просите хомота.Роби.

203

Анонимен

преди 2 години

"Надеждата, последното убежище на глу--пака".Ваксината, тоже.

202

До до 210

преди 2 години

Както казах, мерки не ни трябват ако хората са отговорни. Иначе ти как би се справил с тази ситуация? Какво би направил?

201

Joro

преди 2 години

Преди избори - обещавам да няма мерки. След избори - мерки. Извод: никой не може да ти даде това което аз мога да ти обещая.

200

До 210

преди 2 години

Естествено, че животът на хората е най-важен! Но това не означава, че с глупави и неефективни мерки, които доказано не работят ще го опазим. Но пък същите мерки гарантирано унищожават бизнеса, това гарантирано води до глад, а гладът гарантирано води до бунтове или смърт!

199

Анонимен

преди 2 години

Истинате че положението върви към локдаут и сертификата няма никакво значение

198

Анонимен

преди 2 години

Ако ще си плащат неваксинираните лечението, същото да важи и за ваксинираните, та даже и двойно да им вземат, защо на тях вече им платихме солидарно ваксините