60

помнещ

преди 2 години

След падането на Варшавският договор,редно беше ни Американският военен блок НАТО да се разпусне.Но новите "демократични правителства" от Западна Европа,каквото беше СДС след 1989 г.Удължиха живота на НАТО! И вече 31 г НАТО си разиграва коня,следвайки интересите на Америка! Целта на Америка е Русия! Но днес Европа вижда шовинизъм в самата Турция! И ако се създаде ЕАрмия,то тя ще е от необходимост да се защитим от Турция! Нещата са реални вече и не търпят пренебрежение и подценяване!

59

Глупости

преди 2 години

не гражданите, а депутатите на ЕК и ЕП, искат обща армия...Смях, някой задава ли си въпроса срещу кого ще воюва тази армия, ако въобще се сформира...И всъщност кой ще я командва..

58

Помнещ

преди 2 години

Най после идея работеща за Европа! Какво е това Американско НАТО да " пази" Европа? Един континент като Северна и Южна Америка да " пази" Европа? Америка никого не пази! Америка контролира Европа! Пръв за Европейска армия заговори Макрон! Меркел предателката замълча! Време е!! Америка да се прибира в САЩ!!

57

Анонимен

преди 2 години

До: хикса (номер 57) Всъщност, имаше такива идеи. Но от нас зависи дали ще се осъществят. Случайно следил ли си работата на българските евродепутати напоследък? Все пак нали ние си ги избираме?

56

Анонимен

преди 2 години

Само така! И Турция няма да участва в тази армия, защото не е член на ЕС!

55

Анонимен

преди 2 години

Мисля че е смислено и необходимо да има армия на ЕС.

54

Ха-ха

преди 2 години

Нема да стане! Разходите за гримове и козметика ще се окажат непосилни за Евро бюджета....

53

Анонимен 90

преди 2 години

Не гражданите не искат нито армия нито Евро нито европейски език. Гражданите искат да си имат свой майчин език своя валута своя националност своя държава и своя армия. Гражданите искат да пътуват свободно. Гражданите не искат да се събудят обединени в едно с единна валута и да няма отделни държави също както назад в историята се е създала Америка. Айде мошеници от европейски бегайте у лево и стига с вашите мечти за обединен съюз без националности. И какъв език ще говорим немски ли айде нема нуж

52

Пламен Лилов

преди 2 години

Пълна глупост,и поредната идиотщина.Никаква еврогейска армия не ни трябва,нито пък посолства с граждани ог целия ЕС.Това което ни трябва е излизане от ЕС ,възстановяване на 100% на Армията ни и въоръжаване до зъби.По възможност и създаване на собствено ядрено оръжие като да ни служи за сдържане.Така нито на САЩ,нито на РУСИЯ, нито на Турция, нито на коятонй да е страна ще и хрумне да се гаври повече с нас.За справка Ким Чен Ун. Същобтака арест и унищожение на всеки един грабил и крал от държават

51

ЦИНИК

преди 2 години

Язе сакам да съ създаде общ авропейски саюз на краварите,овчарите,козарите,конярите,магаретарите и кокошкарите . Да съ регулират цените на млякото и мясото .И дъ съ наложът стандарти. Ранътъ прай борбътъ бря .

50

Анонимен

преди 2 години

началниците им спускат идеите, а поставените еничари ги предлагат... не бойте ся... всички ще обеднеят и нивото ни ще се изравни с тяхното. няма да имате нищо, но ще сте щастливи /да сте още живи, а, ако не мучйте от радост, Сири, домашният ви асистент, ще ви докладва и ще дойдат да ви изпарят.

49

Милен Илиев Минков

преди 2 години

България, желаеше- да- има, Македония,.Повече, от- страна- на- баба Яга, и- Ягич ....

48

Хикса

преди 2 години

А гражданите от ЕС не искат ли ЕДНАКВА минимална работна заплата за всички държави в този съюз??????Ай сиктир лъжи и измами да ви пикам на съюза.

47

Анонимен

преди 2 години

НИКОЙ НЕ ИСКА ФАШИСТКА АРМИЯ КОЯТО ЩЕ ГОНИ ЗАТВАРЯ И ИЗБИВА НЕВАКСИНИРАНИТЕ И ЩЕ ПРИДРУЖАВА АФГАНЦИ И СИРИЯ ПО ПЪТЯ НА КОПРИНАТА ДО КОНСТАНТИНОПОЛ И ОТВЪД. БЕСИЛКИ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ. ВЪН ОТ ЕСССР.

46

Qwerty

преди 2 години

Всеки, който познавам плюе ЕС. Видяхме ги европейците в Афганистан и в Либия, айде няма нужда.

45

Леша

преди 2 години

Вавилон 2 създава собствена армия. Следваща стъпка - общ език. След това пак ще им пада кулата ха-ха

44

Анонимен

преди 2 години

Защо ЕК не разследва от къде се взе вируса на ковидеветнайсе и който го е пуснал да бъде наказан, ами само знае да отнема права и да мачка хората. Аз нямам доверие на комисията. Това е най слабата и посредствена комисия изобщо до сега.

43

SS

преди 2 години

Докато се създаде подобна армия и се наложат правила и стандарти ЕС няма да съществува.Така че спокойно.

42

Анонимен

преди 2 години

Гаранция, че ще чуят тези "граждани". Ех, ако чуваха гражданите когато поискат нещо за себе си...

41

ПО-ДОБРЕ ЕВРОПОЛИЦИЯ

преди 2 години

В предстоящата космическа война Европейска армия ще бъде абсолютно излишна, защото Европа не притежава космически оръжия. По-добре да се създаде Евро-полиция, за справяне с кражбите и престъпленията.