156

Интернационал

преди 2 години

Трудно ли се давят крокодили?

155

Анонимен

преди 2 години

Управляват ни некадърници вече 30 години и българинът продължава да си избира същите, какви други резултати да има.

154

Анонимен

преди 2 години

Като влезнат Македонците пак ли ще сме най бедната държава или и те са по напред от нас

153

Анонимен

преди 2 години

Щом *** още си мисли че ваксините ще му открадне умното ДНЕ ,няма защо да се пита как е последен в Европа

152

Да ви ...

преди 2 години

Иначе ни кандърдисвате за обща армия и пълна ваксинация.Заплати цени на токове води парно,оно това е пазарна икономика имало борси на които никой не може да влияе.Ей като дойде истинският комунизъм тоя терор къде го измисляте и преувеличавате ще дойде двоен,до крак баце като ви почнем от пародиите-бизнесмени та стигнем до попа

151

Анонимен

преди 2 години

А аз мислех че последните 12години сме задминали и Германия.А ние сме си все там най бедните в ЕС

150

Алекс

преди 2 години

Миналото лято бях на море в Гърция.Като им гледам колите на румънците вече сме след тях.Гарантирано от ГЕРБ и ББ.

149

Грипен

преди 2 години

Прос народ слаба държава.

148

Изберете го пак !

преди 2 години

Ами така ще е при некадърния, завистлив разединителРадев !

147

Анонимен

преди 2 години

С Радев какво друго сте очаквали?

146

Анонимен

преди 2 години

Човешкото око никога не се наглежда и наяжда! Иска още и още. Днес 5 млн., утре 5 млрд.

145

ИСТИНАТА

преди 2 години

Спокойно, след инфлацията която вече ни погна и дето ще ни клати цяла зима както прогнозират експерти, хептен ще обеднеем, вече сме в класациите на бедстващите дъвжави и племена из Африка.то няма вече на къде, днеска гледам олито в магазина 5 кинта станало, токове, горива, хляб и много други стоки хвърчат нагоре

144

Анонимен

преди 2 години

Е, как няма да сме толкова бедни след 12 години управление на мутрите. Първото служебно правителство смени мутрите на 12 май 2021 година и няма как за пет месеца и 4 дни от тогава, нещата да се оправят като с вълшебна пръчица.

143

Неразбрал

преди 2 години

А великият Съединител на балканите и всичките земни кълбета Тиквата 12 години дуднеше че при неговото управление сме цъфтели и вържели!Значи лъжел тоз честния!Хах

142

Лулчев

преди 2 години

До Пак по опорката? При Бацето ходихме на кафе в Гърция, а при Радев боледуваме от К19.Пак сме на опашката при Радев. Защо?

141

Пак по опорката?

преди 2 години

До Росен: А Бойко нали управлява три мандата. Защо не се справи с бедността, та сега президента Радев да се справи за шест месеца? Все големи успехи бяха, рязане на ленти, а изостанахме от Румъния с 30% по БНП на глава от населението, след като бяхме на едно ниво с тях преди Бойко.

140

Росен

преди 2 години

Радев нали управлява със сл. правителство.Защо не се справя с бедността?

139

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 157: "Затова и макетата ни отсвириха"? Е, да не пресилваме нещата. Тази класация е за държавите в ЕС. А РСМ е доста след нас по БНП на глава от населението. А между другото, Русия пък (която някои оплакват) е пред нас. Четете Уикипедия "Списък на страните по БВП (по номинална стойност) на глава от населението. Данните са малко стари (2017) но в Wikipedia (на английски) са от 2021.

138

Анонимен

преди 2 години

Най важно е политиците да живеят добре.

137

xaxsasб

преди 2 години

Аз през последните 10 години се лиших от тревата, алкохола, дискотеките, наркотиците, цигарите, явтомобила, свинското месо, екскурзиите. Преди харчех по близо 600-700лв на седмица, а сега изкарвам месеца с около 500. Като човек стъпи на 30 и се лиши от глупостите живее много лежерно. Хобито ми напоследък е да пиша коментарчета тук и хоп стига толкова за днес. Ще ходя да послушам музика, че си купих logitech z906. контролират се с дистанционно, ех лишения, пръв приятел на човека.