105

Супер

преди 2 години

ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР, ВЪРШИ РАБОТАТА НА ЛУСТРАЦИЯТА....ХАХАХА.

104

Анонимен

преди 2 години

Paul Спрюнкен е директор на дом за възрастни хора Св. Бонифаций в Хам, Германия. Той споделя :Някои жители на дома имаха явни симптоми на Ковид . Това ни плаши, казва Спрюнкен. В момента тук са заразени 42 жители плюс 11 служители. Трима жители са починали. Седем други възрастни хора се лекуват в болницата. Всички са двойно ваксинирани

103

питам 97

преди 2 години

А за коя от тези ваксини които споменаваш си подписвал нещо преди да ти я сложат?

102

Анонимен

преди 2 години

Най-нисък% ваксинирани с най-висока смъртност от целия свят за последните 4 седмици. Някой да не вижда връзката????

101

До мангъровци

преди 2 години

Корнелия Нинова. Плеболедувала и пак болна и заразна! Нещо за " доживотен имунитет"?

100

Абе, я къш

преди 2 години

Тук един под ник Анонимен /те са няколко, но той ще се разпознае/, се мъчи да си упражнява мозъка, в мислене, но изобщо не му се получава. Починалите ваксинирани, които на фона на и без друго малкото ваксинирани, са си всъщност доста много хора, а не както се мъчат да ни внушат, че са само някакви си 9-10%.Та, отиди тези глупости да ги казваш на близките на починалите ваксинирани, които са повярвали, че ваксините пазят от тежко боледуване и смърт!

99

Е, па...

преди 2 години

Дано е получил орг*азъм Витанов след като съобщи тази новина! Отново самодоволство и отвратително дразнеща ехидност лъхат от всяка негова дума по темата ковид. Нетърпимо е вече, не му ли стига, колкото му платиха, за да спре и да ни отърве от постоянното си присъствие!

98

Анонимен

преди 2 години

Скрий се бре...

97

Анонимен

преди 2 години

Този екземпляр докога ще го показвате и да четем простотиите му. За даскал в училище не бих го взел.

96

Анонимен

преди 2 години

Toва е добре. За месец умряха около 2000. Ако приемем, че 62,5%са пенсионери, това прави 1250 по средно 400 лв пенсия - половин милион икономии в бюджета на месец и средно по 80кг = 100 тона, от които 18 тона въглерод в земята. "Екобомба". Ако има и за римляните ще е най-добре.

95

Анонимен

преди 2 години

Вероятността ваксиниран да се разболее е минимална, още по-малко вероятно е да е заразен, обикновено няколко дни, за разлика от неваксиниран -в продължение на седмици отделя вируса.

94

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде намалява, само при нас расте е ще пораства. Ако има някой , който още не вижда връзката ваксинация-смъртност значи е много голям ***.

93

Анонимен

преди 2 години

Витанов, разбрах, като неваксинирана може да умра. Но дълговечност не е гарантирана никому. Спри да ме плашиш. Поела съм пресметнът риск да не се ваксинирам. Считам, че хипотетичните ползи от нея са много по малко от рисковете. Спрете се вече. Който е искал да се ваксинира го е направил.

92

НСИ

преди 2 години

Показателят за преждевременна смъртност (делът на починалите хора под 65 г. спрямо всички смъртни случаи) през 2020 г. остава непроменен спрямо предходната 2019 година (20.5%)

91

до 79

преди 2 години

Не разбирам логиката ти, това че се е ваксинирал не значи че е "заразен" :D или пак започват конспирации на "нормалните" хора? Измисляте си неща, които нямат никаква корелация с истинската наука, я отидете малко по-адекватни неща да измисляте, започва вече да става смешно

90

НСИ

преди 2 години

Няма и 100 човека на ден починали , а на почти всички от тях (стари и много болни) им е дошъл краят отдавна (светла им памет на хората). Повечето от около и над 70-годишните би трябвало изобщо да не попадат в статистиката - и лека настинка може да ги гътне. Неслучайно застрахователите никога не са правили застраховки "Живот" на хора на такава възраст.

89

Анонимен

преди 2 години

От къде се взеха толкова много антиваксъри като всички имаме задължителните ваксини от детството, които са поне за 10 болести. Който ходи по екскурзии в Азия, Африка и т.н. също си слага каквито трябват ваксини. Защо е този рев срещу грипна ваксина ?

88

Анонимен

преди 2 години

Айде и ти да се включиш в статистиката. Дай личен пример.

87

Анонимен

преди 2 години

До 93: Разбираме бе. Нали и Кунчев и Фандъкова затова се " заразиха" , за да докажат че ваксината помага за лесно протичане на ковида.

86

Анонимен

преди 2 години

В България умират по около 90 човека на ден от Ковид и вие отричате В Европа се ваксинираха над 70% и Вие смятате ,че сте по-умни от тях.Е не сте по-умни.