102

Анонимен

преди 2 години

ЛЕВАЦИ да ви таковам от сабале до зори само ГЕРБ болшевика мафия избиха народа

101

Бай Кръстьо

преди 2 години

БТВ, Нова, Канал 1 и още дузина информационни сайта са основни проводници на пандемията а 5-6 пишман вирусолози и математици техни пророци.

100

Анонимен

преди 2 години

То,и Витанов е като черна станция, не спират да се позовават на мнението му и да ни облъчват с него, както и с това на още няколко видни вирусолози.

99

малката

преди 2 години

Чичо, не разбра ли, че вече не си интересен.

98

Некъпано чучело

преди 2 години

От кога математиците станаха вирусолози и врачки!Еми като им е спуснато да надуват бройките и пишат всичко що кихне ковид ще светне и в лилаво!

97

Жалко за народа

преди 2 години

Витанов става все по патологично щастлив. Пандемията храни егото му. Какво би правил без ковида? Никой няма и да чуе за него.

96

ПроСоТо

преди 2 години

тоя ше го дам на съд за това,че използвайки "медиите",насади ужасен страх у мен,хвърли ме в дълбока депресия и вече не виждам смисъл да живея след неговите ГРОБОВНИЗАКАНИ.../ ще пледирам и за "Допълнително утежняващо вината" му обстоятелство:.-Некъпания му вид недобре сресаната му козя брада...Това също стресира../

95

Анонимен

преди 2 години

Витанов, стига с тия бля-бля глупости. Кажи ми по твоята аритметика какви ще са цените на тока и бензина след Нова година. Ако познаеш, ще почерпя, обещавам!

94

Анонимен

преди 2 години

Между другото вирусите са най- просто устроените организми, затова са най устойчиви. Каква ирония, да използваш точно такъв епитет в тема за вирусна пандемия :)

93

Анонимен

преди 2 години

Оцеляват приспособимите, а не простите.В качеството си на такива, нямат нужда от ваксина.

92

Анонимен

преди 2 години

ДОКОГА ЩЕ правите само констатации на тежко заболелите БЪЛГАРИ Кога бе Кацаровчета ще вземете да ги лекувате адекватно Оставка немедлено

91

Анонимен

преди 2 години

Така си и мислех, никой ваксър не знае какво си е набил, но ние ако не правим като него сме, неграмотни ***, майтапа на еволюцията.Само с гледане на телевизия не става, требва и акъл.

90

Анонимен

преди 2 години

До stiling Проблема е, че той пък хал-хабер си няма от медицина. А прогнозите си прави на база фалшива статистика, която му се подава. Ще попиташ как така е фалшива?Веднага ти давам пример.Имаме човек с положителен тест, който обаче се чувства вече добре.Прави си всеки ден тестове. Всеки ден в продължение на 5 дни тестовете му излизат все още положителни, пет последователни дни статистиката отчита един новозаразен човек. Тоест за тези 5 дни имаме 5 фалшиви "новозаразени. Такива имаме хиляди

89

маските

преди 2 години

не предпазват

88

Анонимен

преди 2 години

Картите на Витанов как ще светят малко ме интересува, но знам ще светят много свещи за Бог да прости още дълго време. Мога да приема някой да не иска да се ваксинира, но не мога да приема това да не си сложиш правилно маската и да спазваш дистанция, след като е ясно, че има гадна зараза!

87

до 95

преди 2 години

Той Алеко е написал и Щастливеца, ама не става да си литературовЪд , сачо като четеш списъка с книги за лятото.А и точно Щастливеца вече не се учи, не е икономически оправдано хората да са щастливи. После политиците от какво ще ги спасяват.А? Кви сюжети само,Омирови трагедии.

86

ни съ

преди 2 години

притеснявай за Г-аньо.Той е оцеляващ екземпляр. За разлика от някои ваксинирани.

85

как светват?

преди 2 години

Светват с помощта на фалшивите ПСР тестове. Всеки може да види как ежедневната сводка показва, че ПСР тестовете дават ДВОЙНо по-висок процент на положителни от другите. Защо?Питайте американците защо ги забраняват в края на годината.Те всъщност улавят всякакви коронавируси (няколко десетки различни видове на практика циркулират почти постоянно в нас). И щяха да показват същото и преди 2 и преди 3 години.

84

Анонимен

преди 2 години

А защо не използвате добрата стара практита на ваксина, с деактивиран вирус, такъв на който му е извлечена генетичната информация и само белтъчната обвивка с прословутия ви спайк да се въведе.Еми много просто, защото първо ви трябва вируса, за който ще правете ваксина.Те нещата са ви пред очите, ама не всички разбират какво гледат.

83

каналин

преди 2 години

Голем Праз! Има си специалисти за тая работа - две Професорки, едната е Епидемиолог а другата шеф на центъра по заразни болести. Няма нужда всеки самозванец да се изказава като черна станция. Тоя ако беше стока щеше да си гледа теоретичната Механика, ама май му е секнало там.