13

ха ха

преди 2 години

Не не се справяме много добре, а изобщо не се справяме. В частния сектор работодателите изобщо не им пука. То и на хората като гледам също. Има мерки само на хартия. Никой не контролира. Ама после всички реват и искат законност и правила. Пълни де би ли.

12

Анонимен

преди 2 години

аз също мога да предвидя от почти 0 случая миналата година, ще има невероятен ръст от поне 600% с 6 случая тази година, т.е почти 1 на 1000 000 ще боледува от грип. затова задължително ваксиниране на 999 999 здрави, за да може този 1 болен да се чувства защитен.

11

Анонимен

преди 2 години

И защо премахвате нормална дума, като "пар... азит"? Това е официално научно понятие, което го има в учебниците дори на първолаците! После ще има учудени, защо нормалните хора не се информираме от пресата ви.

10

Анонимен

преди 2 години

Ама това е повече от естествено! Когато си се крил две години под дивана и си насилил имунната си система с бъркочи, като, същевременно, си й отказал нормални ежедневни срещи с *** и тя е закърняла - как при това положение няма да имаме и по-сериозен грип и по-сериозно всичко друго???

9

тази

преди 2 години

и цикъла очаква да и дойде, ама нъц

8

Анонимен

преди 2 години

Да бе грип наши вече няма. Ковида го изяде!

7

Анонимен

преди 2 години

Тази жена изглежда като демоните, които забелязваме по стенописите на Захарий Зограф. Много лошо се е продала. Постоянно лъже.

6

Анонимен

преди 2 години

"Тя добави, че PCR тестовете имат абсолютно същата чувствителност към всички циркулиращи в момента варианти на коронавирус." Кои всички? И тия нормалните, които причиняват обикновена настинка ли?

5

Анонимен

преди 2 години

Някакво измислено журналистче се напънало да скалъпи 2 реда ама нещо не му се е получила статийката...явно толкова си можете...

4

LETTER B

преди 2 години

Гледайте: A Final Warning to Humanity from former Pfizer Chief Scientist Michael Yeadon . . . . . . . . . . казва много интересни неща като например как функционира днешната наука и как няма начин да има независми мнения. . . . . . . . също така да - казва, че всеки след бустерната доза ще гине до 2 годин.

3

Анонимен

преди 2 години

Е как иначе?! Не сме и очаквали да ни дадете друга прогноза!

2

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш! За момент се замислих... това не е ли повод за радост?Добрият стар грип се завръща!Миналата зима съвсем изчезна, и обяснението беше че силния коронавирус е причината.Явно че сега коронавирусът отслабва вече...

1

Асан

преди 2 години

Чувам гласове :)))