13

А така линии?

преди 2 години

Мене да ме е срам да изляза на улицата?Симеончо Мамин ти и Бойко сте били много непослушно слуги на закона!

12

Сата НАТО

преди 2 години

Съдържа нов етап от ограбването на българите от "топ мениджъри" като Домуса.

11

Работата е:

преди 2 години

Е много проста Денков - има писани има и неписани закони и докато аз съм задължен да спазвам и двата вида - министъра също, даже много повече от мен!

10

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

В нормалните държави план за възстановявае не е само бизнеса а и обиковените хора, клошари , безработни, ученици, работещи,пенсионери и тнт това е една територия която от много години не е държава едни мутримолигарси са се закрепили като пиявици и за обиковените хора които не се занимават с политика има само вдигане на сметки, който е успял да си намери работа дори не му плащат и заплата и емигрира

9

Ей тоя аутокорект:

преди 2 години

Казах, че когато някой се е осрал много жестоко в МОН и министъра разбира за случая, гледа как да минимализира щетите и праща уволнения и подписва оставки. Защото това му е работата на министъра - да съблюдава закона и да е слуга на закона такъв какъвто е написан. Аз не съм се осрал и като цяло МОН не са, но някой хора са! Аз ли след един сблъсък с асфалта черепа ми е на великденско яйце и то счупено и фасцията покриваща мозъка ми е леко възпалена. Но Пирогов някак не са го видяли и писаха че!

8

Анонимен

преди 2 години

Просто се крадат едни пари. Подпомагане означава транзакция към правилните фирми. "КОВИД кризата" цели да обогати богатите и да унищожи бедните. Това е в световен мащаб.

7

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Всеки българин дори и ромите трябва да получат средства поне по-една депутатска заплата или по един шкаф като Бойко Борисов но вече колко години никой нищо не получи, така,че тоя план е само поредната схема за усвояване на пари на едни чиновници, в България има 4 5 милиона , трайно безработни които не се регистрират в бюрата по-труда , защото и да се пак не им намират работа, пенсионери 2 милииона и 2 милиона работещи и учащи,които всеки един от тях трябва да получи от тоя план но няма да получи

6

Виж сега Денков

преди 2 години

Кога някой се одере жестоко, ама много жестоко и цяла страна научи, той не отправя заплахи, а намира пари за извънсъдебно споразумение. Не защото той се е осрал, а институцията, която представлява се е осрал много ганьовски. И подписва оставки! Или праща уволнения!

5

ДЕНКООООВ

преди 2 години

Трета да знаеш антибиотиците ми са към 60 лева и се моли да проработят....Ще каже човек,че ви искам 600 милиона лева, а не 500 хиляди!

4

МНЕНИЕ

преди 2 години

КНСБ и ПОДКРЕПА станаха като Български Футболен Съюз и Борисилав Михайлов - Никакви Успехи и Огромна Корупция и Огромни Кражби .

3

Е как кво да напраиш

преди 2 години

Денков заеми позиция, да цитирам ли един плагиат Толкин : "Ще ми се никога да не беше попадал тоя пръстен в мен и да трябва да правя това което трябва да направя. Не всички избират времената в която провеждат битката на живота си Билбо."Не ме гледай мене Денков, аз се лекувам от енцефалит в момента. Нали знаеш змията хапе най-лошо преди да умре!

2

Анонимен

преди 2 години

"Прогнозата за 5% инфлация ще бъде достигната и малко подмината"Алоооу фъфльо,тия Пет процента инфлация минаха като влак през малка гара,инфлацията вече гони Двайсет процента!!

1

ДЕНКОООВ

преди 2 години

Предадоха ми съобщението ти: Това дело ако влезело в съда с вас било свършено, ама и с мен също. Това като заплаха ли да го приемам Денков? Заплаха от държавен служител към общински служител? Колко образовано. Пробвай пак!