156

Анонимен

преди 2 години

Нормално ще е да *** по улиците. С толкова -антиваксъри как да е?

155

БОЦ

преди 2 години

боцнете се

154

БОЦ

преди 2 години

Айде би бобените се! Ядете и пиете *** всеки ден ама ваксина не!

153

Анонимен

преди 2 години

от пирогов с прискърбие съобщихаче уважаваниея проф. фитаноф е починал тази вечер от ковидМоля утре телевизиите да си променят програмата за деняи на негово място да включат скрилият се като мишок карантирания кунчеф

152

Анонимен

преди 2 години

няма съд, след подобни думи, този трябва да е в затвора

151

щсшкк

преди 2 години

защо тоя е на свобода?!?!?

150

Жив е той, жив е!

преди 2 години

Ми ей го на!!! Жив съм!!! И съм неваксиниран!!! На една страна захвърлил Глок...Ходете да се къпете бе! Какво ви пука че не съм вапциниран бе!!!

149

Коприва

преди 2 години

"Писах ви, че човешкото тяло е скъпо нещо - застрахователната му стойност е над 10 милиона евро. За човешката душа, не говорим, трудно е да се измери колко струва." - Това е вярно. Производителите на ваксини не предлагат обаче никаква застраховка, а душата си е предал човек следващ лъжи, пари и скверни обстоятелства. И после започват различията - ти се впечатляваш от застрахователната стойност на един ***, други се грижат за душата и гледат на тялото просто като на нейния храм.

148

Анонимен

преди 2 години

Напред братя Българи! Само още малко остана да бием тъпите Израелци, дето се ваксинират с 3:1 !

147

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е защо тоя дава на своите"математически анализи"политически привкус?

146

Анонимен

преди 2 години

Нашият екип установи със задълбочен математичен анализ че цената на праза ще се колебае след катастрофата във функцията на хиперболата на цената на материала за подметки на налъми.

145

--

преди 2 години

Явно е че един и същи плаща и на това пси-хясало не-доразумение на природата от снимката и на днес.бг да плашат ежедневно по няколко пъти хората ,НО хората взеха да се усещат че ги манипулират.

144

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Защо е нужно да му се дава трибуна на този гнилак?

143

Darth shadow

преди 2 години

психично болен витанов

142

мате матик Ст. н с.

преди 2 години

По мои изчисления математичният ми модел показва че колегата.Остана да определя константите на диференциалните уравнения и да прецезирам величината на резултата.

141

Анонимен

преди 2 години

къв е тоя вирусен фончо Долу от екрана .къде е съда и държавата да го вкарат в затвора тоя лъжец.За пропагандиране

140

Анонимен

преди 2 години

Има двама брадясали математици които все заплашват хората. Този е единия и като ги видя какво говорят и как иронизират, то веднага се отказвам да отида да се ваксинирам. Така вече година и половина ме отказват тия козли от ваксината. Вече съм антиваксър заради тях.

139

Анонимен

преди 2 години

Абе оставете го този брадат козел да се изживява!На нас да не би да ни плащат за пропаганда като на него?!

138

хърчо-пърчо

преди 2 години

Ако смъртноста от вируса беше само 10%, всичко живо щеше да се е Ваксало доброволно! Но, тя не надвишава 2,5%, значи има доста Преболедували, чийто Имунитет е над 13 Пъти по-висок (мед. доказано) от този на ваксинираните! Тази Зима ще бъде преломна за ваксините на Биг Фарма, от пролета на 2022г може да забравите за ваксините!

137

Анонимен

преди 2 години

Основното, което постоянно пропускат да кажат когато всеки ден съобщават в каква тъмнопембяна зона сме влезли и колко хора били с положителен тест, като не пропускат да изтъкнат какъв процент са неваксинирани, е че много малка част от тях въобще стигат до болница. Второ, "препълнените" им болници мнозинството от пациенти изобщо не са там за да се лекуват от ковид. Преди фиктивно си запълваха болничните легла, а сега когато вече трябва да настаняват истински пациенти се "препълниха".