133

IBM Fake NEWS

преди 2 години

И ПОСЛЕДНО. НАЙ-ГОЛЯМА ОМРАЗА КЪМ ЕВРЕИТЕ Е ОТ СТРАНА НА ЕВРЕИ. НИЩО ОТ СЕБЕ СИ НЕ КАЗАХ. ТОВА СА ФАКТИ, ИСТОРИЯ. ДОРИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА. Жалко, че ние българите позволихме Бойко мафия да отвличат деца и да взимат органите им, а в правителствена болница... нещата са ясни. така, че гласувате на следващите избори. ИМА ЧЕСТНИ И ДОБРИ ЕВРЕИ. ТЕ НЕ СА ФАРИСЕИ. НЕ СА АЛЧНИ ЗА ЗЛАТО ПАРИ. ТЕ НЕ УБИВАТ. МНОГО ОТ ТЯХ СА ХРИДТИЯНИ. ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОД ТЯХ ГИ УБИВАТ ВЪВ ВОЙНИ

132

До 135

преди 2 години

Има и още неща, но не искам да изпадам в подробности, защото всичко се следи. Така или иначе аз не представлявам заплаха за никого. :)

131

До 135

преди 2 години

Смисъла е, че и при ТЯХ има лагери. Създателя на анархизма Михаил Бакунин пише, че световното еврейсрво е разделено на два лагера - едните следват Ротшилд(ционистите), а другите следват Маркс(марксистите). Хитлер е използвал противоречията между двата лагера, за да се изкачи на власт. В един момент се оказва, че са го подценили, и двете враждуващи групи се обединяват, за да го смачкат.

130

IBM Fake NEWS

преди 2 години

еврейски пророци казват за евреите. това е народ-племе, което не пожали нито един от своите пророци. евреите са ги избивали, били, гонели, затваряли. самите евреи са най-големия враг на себе си. накрая убиват Христос. Бог ги чака на ония Свят и милост едва ли ще им бъде дадена. Днес евреите да бъдат играчка в ръцете на АНТИХРИСТ

129

IBM Fake NEWS

преди 2 години

10 годи по времето на партия герб изчезваха деца и млади жени. след като служебния кабинет разкри схема за донорство, главния мениджър - евреин в българска правителствена болница избяга в Израел. от герб го предупредиха да бяга. веднага спряха отвличанията. и до днес близо 500 българчета се водят безследно изчезнали. има деца, които са се прибирали от училище. тъй като ковид уврежда тежко органите. богати евреи се насочеха към турция. сега, схемата продължава там. пазете децата си от евреи.

128

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос 138 Парен каша духа, Чернобил. Ние знаем колко са загрижени за нас политиците и как могат да лъжат учените.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139 Не ми стана много ясно, защо е трябвало да се строят лагери за изтребление, като изтреблението е можело да стане и без лагери. Депортация и т.н. струват пари, изискват ресурс.

126

Анонимен

преди 2 години

Лагерите са били построени за изтреблението на евреите от окупираните европейски страни.Просто там немците са имали планове за приобщаване на местните към нацисткия идеал и са искали да запазят облик на цивилизован народ.На изток(където са били и самите лагери), ,не им е пукало за това, защото и самото местно славянско население е било предвидено за избиване.Затова и евреите от Източна Европа не са били депортирани, а са ги избивали на място -най-често с ръцете на местни колаборационисти.

125

Въпрос

преди 2 години

А каква теория свързва българският народ и слабата ваксинация? Тероията на прокълнатото племе?

124

Анонимен

преди 2 години

а от каква националност са директорите на всички компании, които създават ваксините?

123

лицемери

преди 2 години

извинявайте ама в Библията не пише за неверници и гои, което си етническа омраза към всички останали. Мошеник в българския идва от Моше, факт! евреите в сащ са 5 млн пък шефовете на Фед са все евреи.... и след 2000 години тези същества продължават да причиняват на света само злини и за това не може да очакват друг резултат спрямо себе си. и то само защото си мислят, че с богоизбрани, отделно че не признават Христос. всички империи идържави са ги преследвали без Османската!

122

Анонимен

преди 2 години

До До 126 130 Не виждам смисъл да го подкрепят против болшевизма, при положение, че са контролирали изцяло сесесерето. Кликата, която извършва т.нар. воср, е изцяло внесена от Запад и САЩ. Индустриалците не са могли да действат на своя глава. ВСВ е все още ненаписана история. Много тайни останаха. Особено за ролята и участието на сесесерето и сталин в тази огромна политическа измама. Не случайно самоубиха Рудолф Хес на 96 години. Имаше явно да ни каже нещо много интересно. Защо Хитлер го прати

121

Анонимен

преди 2 години

До До 132 Човече отиди да се прегледаш !

120

До 129

преди 2 години

Разбира се, съгласен с теб. Към феновете на холокоста - потърсете в тубата речта на Нетаняху, в която казва, че "Хитлер не е искал да избива евреите". Значи еврейския премиер го казва това, правете си сметка.

119

До 128

преди 2 години

Каква маскировка? И пред кого е трябвало да служи? Знам, че няма нито една открита действаща схема на газова камера. Цялата нацистка документация е преровена и иззета, и нищо не е намерено. Самият факт, че баба ти и дядо ти са излезли ЖИВИ от "лагерите на смъртта" е аргумент против Холокоста, не е ли така?

118

Анонимен

преди 2 години

До До 120 124 Съгласявам се и с това.

117

До 126

преди 2 години

Хитлер е бил подпомогнат от американски и западноевропейски индустриалци, защото в негово лице са виждали единствената съпротивителна сила срещу болшевизма. Но това не променя факта, че СССР надделява с решителната подкрепа на САЩ и Британската империя. Не говоря за лендлийз доставките, но и за постоянно отворените западен фронт. Още нещо, има разлика между целенасочен, планиран геноцид и починали от болестите и тежките условия, причинени от избухналата война. В концлагерите е било второто.

116

Анонимен

преди 2 години

До До 120 122 Нямаме различия по това :) Аз само казвам, че първоначалната идея е била да ги засилят към Палестина, но никой не е пожелал да си остави бизнеса и хубавия живот в Германия, за да *** камъните в Палестина.

115

Анонимен

преди 2 години

До До 124 Ти за маскировка не си ли чувал. То и на входа е пишело, че "Труда носи свобода" , ама от там усмихнато и свобдно никой не е излязъл. Това са били безплатни бели роби на Райха за работа в заводите. Ако бяха живи, баба ми и дядо ми, с жигосаните като животни маркировки, можеха да ти разкажат това онова за живота в лагерите на смърта.

114

Анонимен

преди 2 години

До Един евреин Здравейте! Не го взимайте навътре. Никой не е против обикновените евреи. Всъщност кой знае дали сте евреин :) Като се погледнете в огледалото, приличате ли на арабин? Не, че семитите сте от друга раса :), високи интелекте :)