9

хмм

преди 2 години

Горива и енергия ще поскъпват драстично.

8

Анонимен

преди 2 години

Затова пък след изборите какъв квадратен ни чака. От първи декември, ново поскъпване, вече е предложено за газът с 13% или 3 пъти по-висока цена от миналата година.От първи януари идва черешката на тортата, шоково поскъпване на тока за домакинствата, на парното и на водата. За храните няма да говорим, всеки вижда преди зимата какво стана.

7

Анонимен

преди 2 години

За троловете на чорапа и кутев ще кажа само, че за утре България е с петата най-висока цена на тока в целия ЕС. Промяната продължава да се опрадвада с международната обстановка.

6

Анонимен

преди 2 години

Картелът на горивата щеше да даде цена 3,50...........Появи се малко конкуренция, даже реклами пускат по телевизията...... Затова са само 20 стотинки.......

5

Parcuc

преди 2 години

Преди години, когато петролът беше 150 долара за барел цените бяха същите или дори по ниски от сега при цена от 82 долара. Как става този номер ?

4

анонимен

преди 2 години

Тези къде преди година протестираха за цените на горивата защо ги няма?

3

Анонимен

преди 2 години

Инфлация ще има за всички от сърце .Нашата машина печата най добре .Копчето се счупи .Не можем да я спрем . Елате в еврозоната да ва оберем .

2

ПроСоТо

преди 2 години

естествено...Тактиката е .."На час по лъжичка"..Не са толковаТЪПИ ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ,бълникащи варела с бензин..Те знаят,че ако вдигнат цената рязко,от веднъж,МОЖЕ и да се намерят ХОРА,които ще протестират..Но "вкарвайкиниго" бавно и полека,просто не се усещаме...Докато не СТАНЕ КЪСНО ЗА МЪРДАНЕ.../их,що са не пръкнах адна мутра?!..Като им знам игрите,щех да сум номер адно..Ама пусто тъъъпо чувство за честност и достойнство../..

1

Анонимен

преди 2 години

Ковид е по важен от цените на горивата,в моя блок само петима човека останахме...всичко останало се гътнаха от вируЦо!!