14

до срамежливия

преди 2 години

по добре такси отколкото световен доносник и предател , какво ти ниво-алчността за пари и кариера , нивото и на слуга на билдембергите , само това петно дето и лепнаха за липса на почтеност ще и стои до края на дните , че след това , нищо и никога не направила за България , скриха и досието на ДС , Конпи не казва , че няма , а казва , че данните за нея ги няма ???втори кристо

13

оффф

преди 2 години

До СрамежливияИ какво точно й е нивото?! Чувал съм и съм чел, че точно от това ниво се правят далаверите. От ниво чистач- не стават! Нещо??

12

Курдо Коленков

преди 2 години

Ех, как може такова нещо... Дежурните гомномети бяха заредени и готови, да бълват, бълват, не че на някой в България му дреме за Кристалина, но пусто - тя е свързана с ГЕРБ, а идват избори... Горките гомномети, вместо да бълват, сега трябва да преглътнат..

11

Срамежливия

преди 2 години

До срам: Кристалина е на друго ниво пич, там където тя е шеф тебе чистач няма да те вземат.Карай си таксито и недей да се впрягаш много, смо нерви файда никаква.Нищо не си разбрал, няма и да разбереш!

10

Асан

преди 2 години

Доверие всекиму вересия Никому :))) /надпис на селската кръчма/

9

Анонимен

преди 2 години

Гарван Гарвану око не вади !

8

да

преди 2 години

все пак и нанесоха сащ репутационни щети , ще е под лупа с нейната липса на почтеност

7

Анонимен

преди 2 години

махнете й мазната нахилена мутра на тая, по -г адна е от ББ! Типична саксоонска двулична физиономия!

6

Анонимен

преди 2 години

БРАВО! ПОМНЯ ПРЕЗ 90 -ТЕ КАК НИ ДЪРПАШЕ УШИТЕ МВФ, ПЪК И ДОСЕГА,Ч Е СМЕ КОРУМПИРАНИ....

5

Анонимен

преди 2 години

кой е подкрепил , макрончо , които е поставен от същите от давос и няколко африкански крале които чакат финансиране

4

Анонимен

преди 2 години

Това е светъл ден за Китайската демокрация.

3

Анонимен

преди 2 години

Подвеждащо заглавие. Повдигнати са били ОСНОВАТЕЛНИ съмнения, но поради липсата на ПРЕКИ доказателства не са я сменили. Кой разбрал- разбрал.

2

Анонимен

преди 2 години

Сталинка е вторият Димитров. Лайпцигският процес се повтаря, за да покаже как Комунистическият интернационал (т.е. тези които го презентират през вековете като външна проява на властта си над света), е по-силен от всяка една държава, дори и от свръхдържавата САЩ.

1

срам

преди 2 години

тая дето носеше флашките от ек на билдембергите остана, обаче това ще е за кратко , не искат световен скандал , ще я махнат до месеци тихомълком , тя е милионерка само за себе си работи над 7 милиона е декларирала , а колко са недекларирани.....