13

Анонимен

преди 2 години

Жертвите са по виновни от престъпниците (народна мъдрост)

12

ХФ

преди 2 години

Облъчването продължава. Ако ги нямаше поне за няколко месеца медиите, вируса вече нямаше да е актуална тема.

11

Доказано

преди 2 години

Ваксиниран съм с АЗ още април. Първият ден ме тресе, явно изграждах антитела. Втората игла имах само главоболие. Лятото бях на сватба, на която имаше болен в компанията. От 12 човека в близко обкръжение, трима не го пипнахме. Останалите не бяха ваксинирани. Изкараха го тогава, после някои ги повтори и по-тежко. Още нямат обоняние. В интензивното нямаше влязъл, но това са млади прави хора. Пише поста за тези, които смятат, че еаксините не работят. Емпирично доказахме, че си работят много добре.

10

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се с вредни експериментални препарати за да се пазите от хрема, прегракналост и температура.

9

Анонимен

преди 2 години

В старчески дом в Бавария е възникнало огнище на Коронавирус. Един от жителите е починал, въпреки че е бил ваксиниран три пъти.Досега, според Sueddeutsche Zeitung, 26 жители и 15 служители са били заразени с коронавируса. Всички, освен двама души, са били напълно ваксинирани. Изводите за това, как и от какво предпазват ваксините, може да направите сами.

8

Анонимен

преди 2 години

Абе, не спирате!? Едно и също всеки ден всеки час

7

Анонимен

преди 2 години

МЗ да обясни защо ни бърка чак в юозъка с теста, щото там бил вируса и след положителен се криел някъде надолу, а не ни взема секрет от слюнка. Щом го няма там за какво ни кара да носим маски?

6

Анонимен

преди 2 години

Няма ваксина спутник няма да се ваксинирам + само спутник + ще се ваксинирам с която и да е ваксина - другите ваксини -

5

Така ти се появи

преди 2 години

" Според мен предпазват колкото спукан презарватив от забременяване...." на този святИдиотКръгъл.

4

безвредна терапия

преди 2 години

Превантивна и безвредна терапия против ковид в статията "Lysine Therapy for SARS-CoV-2" достъпна свободно. В магазини за добавки тук 500г е 10 лева. Приема се при първи симптоми по 1-2 г на ден около месец.

3

.

преди 2 години

Въй, до кога ще въртите тази плоча??

2

ковид дисидент

преди 2 години

3500 нови заразени не ми пука ако ще да умрат всичките, по важна е свободата и няма да ни боцкат мръсните доктори. Само на президента вярваме той е голям мъж!

1

Анонимен

преди 2 години

защо не въвеждате третата ваксина на хора които са си я поставили в сертификационния сертификат? колко време ви трябва да се натуткате,некадърници такива!