51

Анонимен

преди 2 години

тоя да иде на очен лекар! не знае как се носят очила!

50

ЛОЗАН ЛИ!

преди 2 години

Доколкото си спомням Лозан Панов при управлението на ГЕРБ винаги е бил на страната комунистите против Европейския път на развитие на България, следователно той е човек на Кремъл. Прочее, кой какъв е, ще узнаем едва след заседанията на Военния трибунал, нека само Джоузеф Байдън в предстоящата война изпепели феодалите...

49

Анонимен

преди 2 години

Луна Президент! Да си починем от безумията на Радев.

48

негласуващ

преди 2 години

Не Го знам тоя Лозан но тази сутрин за малко се заслушах по тв!Абе какъв президент може да е тоя?Хаха!Един час мънкане,хъкане,мъкане,вадят му думите с ченгел от устата и накрая нищо не каза!Смешна работа!Бахтий президентите..Панов,Луна,Муна,Кравадойъ..Хах

47

Анонимен

преди 2 години

Винаги ДПС играе с повече "играчи". Затова техните избранници са по богати, с повече имоти, с повече възможности извън страната.

46

Бай Гроздан

преди 2 години

Много добре е проследил миналото на Герджиков.Явно ще се бори да е втори на балотаж,а после дали ще е той или Радев - и двамата са се доказали,че стават.

45

Анонимен

преди 2 години

Стига с това ДПС,всички ревете а ги търсите после.Ти кажи за Пол Фрийман ,така се казваше нали ,убиеца който пусна предсрочно,игра и с БХК.Голям демократ си и "Зависим".

44

Анонимен

преди 2 години

Лозан първо да каже, кой го предложи за шеф на ВКС, КОЙ го избра и тогава да обяснява за останалите кандидати. Борбата срещу статуквото се изразяваш в нацупена муцунка и напускане на заседанията на ВСС, явно срещу обещания за политическа кариера при новите господари. Бих гласувал за ДБ, но няма да гласувам за Лизан.

43

Анонимен

преди 2 години

Лозан Панов говори несвързано и объркано. И този човек е бил шеф на съда...

42

До 45

преди 2 години

*** гласуват за Борисов,а неадекватните за такива като Панов и Герджиков.Айде,моля те,не ни внушавай качества,които твоя избраник не притежава.

41

Майора

преди 2 години

Абе Панов , на тебе както и на тия които те издигнаха от ДБ, все ви се привиждат конспирации! Та ти не мобеш да оправиш твоите подчинени , които раздават оправдателни присъди на убийци , та ще оправиш държавата! А публична такна е че защитаваш ментора си Прокопиев!

40

Анонимен

преди 2 години

Лозане,като се погледнеш в огледалото,какво виждаш?Ще ти кажа аз какво виждам-тънки,злобни устенца,разпиляна грива в стил хипи,глух и слаб глас,който едвам се чува и никаква харизма,за да има човек за какво да се хване.Сори,пи.ч,не ставаш.

39

Жалка история

преди 2 години

Ганювнцитe, не са склонни да гласуват за Лозан, защото носи очила и има по-дълга коса от плешковци като рундьо и Борисов. Толкова за тази нация и политическата й култура. Това, че размахваш юмрук не те прави мъж. Ако не бяха го натиснали щеше тихо и кротко да си добита мандата, в който не свърши нищо. Не бе поканен в нито една нормална, съюзническа държава. За пет години отиде до Таджикистан, по линията на россия на сърце му. Това заслужаваме. Не сме дорасли за Лозан. Може внуците, но едва ли!

38

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде голям цирк,ако Луна спечели повече гласове от Панов и Герджиков.Това би означавало,не че тя се харесва,а че тия двамата не стават.Народен протест.

37

Анонимен

преди 2 години

Тоя прилича на призрак Гласът му сякаш идва от отвъдното Няма никакъв шанс Българинът първо гледа външният вид ...

36

Само да попитам?

преди 2 години

Вие виждали ли сте Президент на която й да е страна в СВЕТА с подобна прическа, като на Лозан Панов? Този на снимката представяте ли си го Президент!! На мен ми прилича на джендъррско мрънкало, хипи!

35

Анонимен

преди 2 години

ДПС винаги е с този който е на власт,но най вече с БКП/БСП които създадоха това противоконституционно движение за своя подкрепа и разкол сред останалите.

34

fact

преди 2 години

стратегическа дълбочина МУ ВИКАТ!

33

Хехе

преди 2 години

Вие от ДБ, за да не останете назад,играйте с повече адвокати :-)

32

ха ха

преди 2 години

Абе историческите аналогии нещо не ти отдават Гледай си правото там и мистичната съдебна реформа, която никой не знае каква точно трябва да бъде, вкл.. ти, ама важното е да викаме. Та-спри да се излагаш.