208

Груйо

преди 2 години

Не ти верваме вече защото си платен !

207

Анонимен

преди 2 години

До очевидно "Тоя не е комунист .Този е слуга на фашистите ." - ми те фашистите и комунистите са си първи приятели, дорде не се фанат за гърлата, като всички бандити.

206

Анонимен

преди 2 години

Набодена главица сабя не сече :D

205

В.

преди 2 години

Кривата на почивалите е Хоризонтална. не се влияе кривата на обр. заразени, т.е. няма връзка с КОВИД.Кривата на настанените в болница е по-стръмна от кривата на заразените, т.е. болниците точат касата.

204

Анонимен

преди 2 години

Ако тези математици можех да прогнозират толкова точно, щяха да прогнозират цените на борсите и да са милионери. Доколкото знам този не е.

203

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен220 "Чудеса кой са по *** анти ваксарите или ония дето вярват в глобалното затопляне" Ако се научиш да пишеш грамотно, може и да разбереш. Но знам, че това ще ти отнеме доста време и затова ще ти кажа, за да не се мъчиш - по-т ъпи са ваксърите.

202

Анонимен

преди 2 години

Първо забраниха Астра Зенека, послед забраниха Джонсън, сега забраниха Модерна... Има ли някоя ваксина да не беше забранена? После тихомълком смутолевят нещо и пак ги пускат.

201

Аве Витане

преди 2 години

Голям Пич ! - Но и матряла е такъв, че естествено няма да уври и да го послуша.

200

очевидно

преди 2 години

Тоя не е комунист .Този е слуга на фашистите .

199

Demonaz

преди 2 години

Комуниста витанов да вземе се обръсне,че е станал като истински партизанин. Да няма да има затваряне,но ще има други опити да принудите народа се набоде. Не ви стиска вече за затваряне,че ще играе хурката. И без това иконимиката ни е пред умиране. Зелените ви пропуски си ги вземете за влизане у вас. Комунисти!

198

Анонимен

преди 2 години

Да за жалост в исорията на човечеството винаги е имало заговор -и за прогреса (средните векове ) и за населението и геноцида(нацизма 1,2-световни воини) и отново геноцида 21 век (ковида ) Досега винаги света е продължавал напред пред унищожението. Злите сили стават по изобретателни с икономическите революции. Изхода не се знае -природата е силна , но и с прогреса може и да дойде края .Край за цялата земя.Когато злото е повече от доброто ,природата не може да се възстанови ако няма свръхестествен

197

Анонимен

преди 2 години

Затваряй ! Стига избори, и политически манипулации. Стига смърт и пълни болници. Чалготеки, барове, молове - нямаме нужда от тях. Учениците - онлайн.

196

Анонимен

преди 2 години

Това едно време се случва с евреите. Те разказват, че отначало не са им давали да ходят на определени месте. След това са ги вкарали в концлагерите и са ги избили. Не са се усетили, защото е ставало постепенно. Вакснатите така не се усещат.

195

Анонимен

преди 2 години

до 204Никой не е напълно свободен . Но всеки има глава на раменете си и каквото зависи от него избира и се противи .В целият свят има протести ;това са свободномислещи хора.Макар да се опитват да ги задушат и техният ред идва на правителсва в сянка.КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ ДРАГИ ! Пък и вечен живот няма за никого .

194

Анонимен

преди 2 години

С такива чиновници като Ватю изобилства нашата бг с-*** и смъртността нема как да расте, защото тя е контстанта и е на макс.

193

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен210 Ми обясни го ти. Нали си много умен?

192

Анонимен

преди 2 години

До ботокса Не разбрах как ваксините предпазват от разболяване. ----------- еми ти малко простичък и няма смисъл датисе обяснява. Пусни си чалга и ше ти мине!

191

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 194 А, бе най-добре всички изпозастреляйте! Какво ще го чакате този бавен ковид. Че и само 2 % затрива.

190

Анонимен

преди 2 години

BBC съобщават, че само 13% от хоспитализираните в Уелс са неваксинирани. Обаче казват също, че това не означавало, че ваксините не работели. Ако били без ваксина хората, щяло да е още по-лошо. Това не го разбирам. Уж ваксините пазели от тежко прекарване на болестта, пък в болниците се е напълнило с ваксинирани. Не знам колко по-лошо може да е. Да умират? Ми че те умират масово. Public Health England спря да дава данни за почниалите от делта. А те бяха масово ваксинирани.

189

чист от вакс за кови

преди 2 години

до 202Всяка медия може да си позволи лъжи колкото си иска. Кой може да го докаже ?Оспорват вредите от ваксините ,защо да не оспорваме и ползите от ваксините .Същото е.Разични тези ,различни идеали .Различни хора -свободомислещи или страхливи.