28

Анонимен

преди 2 години

Чугунените кратуни не реазбраха,че парното е най-скъпото отопление защото се заплащтат всички топлопреносни загуби от ТЕЦа до абонатната.

27

Старата школа

преди 2 години

Селянииии...Пак ще ви кажа, че минаващите през апартамента тръби, т.н. "сградна инсталация" затоплят поне 25% от апартамента. Даже да не пускате радиаторите, когато влезете в къщи, топлото се усеща. Ама келепир няма...

26

мнение

преди 2 години

хей къде сте протестъри добре ли ви е сега а шмекери глупави ! ще слушате бибикян хаджигенчов мая общата хак да ни е като не знаем да гласуваме!!! САМО БОРИСОВ ЩЕ НИ ПОМОГНЕ В ТЕЗИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА!!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Парното ще стане пак евтино, както беше преди 1989 година, ако се върнем към това, което плащахме тогава и начина на плащане според кубатурата. Който не иска парно да се връща на село или да си търси сграда без парно. Хем се натискат да са в сграда с парно, за да им е топло, хем врякат,че не искали парно.

24

Анонимен

преди 2 години

В България живеем около 4 милиона, но според умника 5 милиона плащали парното на 2 милиона.

23

Анонимен

преди 2 години

Само в БЕГЕТУ чакаме да стане студ и мраз и тогава да пуенме парното...

22

хаха

преди 2 години

Сега ще ви пуснат парното, но промяната ще е усетите по джоба в януарските сметки с 50% нагоре. Ако сте плащали 200 лева за парно , вече ще плащате 300. Промяната продължава

21

сАдебен спорТ

преди 2 години

В началото на сезона, преди да ви пуснат парното, завъртете си радиаторите на 5 - така няма да има нужда да ги обезвъздушавате после.

20

Анонимен

преди 2 години

Включвайте си изключените радиатори. До следващата проверка.

19

Опърдян Кур

преди 2 години

Топлофикация! КРАДЦИ! Върнете парите на хората! МОШЕННИЦИ!

18

Асан

преди 2 години

Колко муй сметката за месеца :)))

17

AMA ARY WE

преди 2 години

АМА АРИ ВЕ! ВЕЧЕ 3 ДЕНА Е СТУД, АЗ НЕ СЪМ МИЛИАРДЕР С КЛИМАТИК И СЕ ОТОПЛЯВАМ С ПАРНО, НЕ СТИГА ЧЕ Е БЕЗБОЖНО СКЪПО ПАРНОТО, МИ И НЕ РАБОТИ, ОСТАВКА ФЪНДЪКОВА, ОСТАВКА ТОПЛОФИКАЦИЯ, СЪД И ЗАТВОР ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА!!!

16

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Продължение: Освен...обелки,ползвам и изсушени...шишарки,които събирам редовно,при всяка разходка до Витоша.Имам събрани до момента 10(десет) чувала от зебло,които съхранявам в мазата и на терасата.От опит знам,че с 20-сет шишарки,като запаля печката мога да си изпържа тиган яйца,а с 50-сет шишарки,да си направя миш-маш цяла тенджерка.За свинско с кисело зеле са ми необходими 250 шишарки.Много са калорични и почти няма пепел,напълно екологично гориво.Ако някой ме срещне в метрото с чувал,аз съм.

15

Анонимен

преди 2 години

и кой ще го плати радев ли? Нека спре да се крие а излезе и отговори защо увеличи цените? За това ли гласуваха хората?

14

Докога

преди 2 години

В България потребителите ще плащат за непоискани услуги?

13

Работиш в топлото

преди 2 години

До Стар Софиянец - Ясно е, че не си в час или си правиш на ударен или проявяваш невероятна наглост като служител в топлофикация. Високите СМЕТКИ са от кражби и рекет на Топлофикация и топлинните счетоводители дето и те трябва да се прехранват с пари ще турят и инфлация. Така че наглецо ходи се гръъмни.

12

прогноза

преди 2 години

От 15-ти лятото се завръща и почвате да плащате за топлото.

11

Започва се Кошмара

преди 2 години

Високите сметки и ще начислят и инфлацията. Хората трябва да се организират да се изключват напълно цели сгради и блокове от парното Жестоки сметки са задават и заформят.

10

Анонимен

преди 2 години

Хайде пускайте го, че с тези 4 климатика вкъщи, не мога да стопля апартамента.

9

Стар Софиянец

преди 2 години

Добре си е с парно, при това е евтино. Скъпо е само там, където съседите крадат прекалено много от топлото.