13

не може да бъде!

преди 2 години

Това няма да бъде отказ от зелената енергетика,защото китайците ще боядистват въглищата в зелено!

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 И, какво ще се промени, освен влошеното качество на живот за европейците, след като ЕС въведи зелените критерии и задължи всички държави в ЕС да не ползват ТЕЦ, като Китай, Индия, Африка, Америките и т.н. не спират да ползват твърди горива като източник на енергия? Нищо, само дъра-бъра УЖ за запазване на Земята, а реално тормоз и инфлация за живеещите в ЕС. Зелени и неокомунисти искат да унищожат Европа!

11

Анонимен

преди 2 години

Предтъпника фигурант спря АЕЦ! Да ни е честит режим на тока скоро и да го потърсим в Президентството

10

hahah

преди 2 години

Ха сега, нека кухата Меркел да им каже нещо. Но за сметка на това в Европа може да няма ток но и въглища не могат да се горят..

9

Анонимен

преди 2 години

Предтъпника лойко спря АЕЦ! Да ни е честит режим на тока скоро и да го потърсим в банкя

8

"Зелени" с

преди 2 години

таковат таковата на икономиката, за да извличат свръхпечалби от обречени да губят "алтернативни" сектори - сметката я плащат всички останали. Никаква работеща икономика с "чиста" енергетика не е възможна със сегашните технологии. Ако след няколко десетилетия все пак се появи ефективна термоядрена енергетика (засега нищо не става), чак тогава човечеството ще се отърве от изкопаемите горива. Дотогава ще търпим и АЕЦ, нема лабаво. А днешното "зелено" не е нищо повече от измама.

7

пияница мистик

преди 2 години

Нали колхозниците щели да правят първата в света централа за ядрен синтез. Не за разпад, а за синтез, както е при Слънцето. Ако наистина я направят, гладът за енергия ще бъде решен в световен мащаб. Ама що ли ми се струва, че е поредната съветска партенка като хиперзвуковите им ракети

6

Анонимен

преди 2 години

Заради зелените глупости, сега ще връщат обратно най мръсните методи които вече бяха отживелица. Кой ще носи отговорност за простотиите на зелените сега? къде е онова *** грета тумбак? сорос къде е и бил гейтс нали те го измислиха това?

5

Анонимен

преди 2 години

4 ти нормален ли си ве? За какво и е втота ядрена централа. Ти с един заседнал кораб неможе да се оправиш. Представям си има катастрофа в централата. ...Имаме си централа, ще и сложат там реакторите и готово. Достатъчно ние на нас. Ние просто изнасяме за това ***, ако спрат износа и достатъчно за народа ни.

4

Анонимен

преди 2 години

Пълен провал на зеленото бъдеще. Тея сега ще избълват милиони тонове отрова за тая зима. Вървим с грешни посоки. Трябва да се търси нов вид енергия и до тогава сМо ядрената е възможна. Европа се надскочи с тея искания. Просто не е възможно. Хем икономика и пари, хем чист въздух и малко замърсяване.

3

Анонимен

преди 2 години

А ние се отказахме от наполовина платената АЕЦ Белене. Борисов и седесарите само затова трябва да бъдат линчувани и влачени с трактор по паважа.

2

Анонимен

преди 2 години

Добрютро! Заради недостига на ток Еесовската Зона се връща към въглищата. Включването на ТЕЦ-овете в европейската енергийна система и повишеното търсене на въглища вдигнаха цената им на борсите до над $250 за тон.

1

Анонимен

преди 2 години

Явно сме решили да се самоунищожаваме. Таковаха м..та на земята!