277

Анонимен

преди 2 години

Май е изчислено времето когато да излезе компромата. Само че, Баце ги финтира, като не излъчи за кандидат президент Младенов, за който са предполагали активното мероприятие.

276

Анонимен

преди 2 години

До 302Не е незаконно да имаш регистрирана фирма в офшорна зона,а фирмата от 2018 год.е закрита.Всичко това е добре разработено активно мероприятие на ЦРУ.

275

Анонимен

преди 2 години

Младенов и Пеевски ръка за ръка в офшорките точно както са ГЕРБ и ДПС в политиката

274

мдам

преди 2 години

На тази офшорка, Баце й беше кум.

273

гербаджийски цигании

преди 2 години

Единият, дето всички на запад му се смеят, цАлува всеки, дето го доближи, яде ъъъъ торта сахер, другата, пак герберска другарка, манипулирала доклади и ЕС я търсят да я бият, Николайчо- любимец на първия, та чак два пъти става министър, сдобил се с някоя офшорка! Където бутнеш- смърди!

272

до 298

преди 2 години

"..Фирмата регистрирана от Младенов никога не е извършвала дейност нито пък е имала някакви пари.Това ли е голямото прегрешение...."....................................................................................................................Добре, по каква точно причина човек си регистрира, ей тъй, некви офшорки - неактивни нЕкви. Като е толкова лесно да си регистрираш фирмата в "родината" и ченно да си плащаш данъците, като всеки от нас? Отговори!!!

271

Анонимен

преди 2 години

Всички ли ще осветлят или само подбрани персони с офшорки? За един прЕател питам.

270

Анонимен

преди 2 години

Скоро отказа настоятелна покана да заеме пост в размирна държава и явно нещо сгази лука на ънкъл Сам. Бадева е ял чуждия хляб. Някога като завършеше човек висше и те пращаха разпределение- няма искам- не искам, а сега само лапат парите на спонсорите и после 10% на изборите и разни лигавщини.

269

Анонимен

преди 2 години

Нищо фрапантно.От грижи за съдбата на родината и много преговори е забравил да я декларира.

268

Анонимен

преди 2 години

Фирмата регистрирана от Младенов никога не е извършвала дейност нито пък е имала някакви пари.Това ли е голямото прегрешение?А ,колко политици имат милиони лева и евра в България и никой не им търси сметка от къде ги имат!

267

Анонимен

преди 2 години

А няма ли кой да попита дали случайно Николай. Младенов като министър не е имал двойно гражданство, като израелско например

266

Иван

преди 2 години

До САМО ПИТАМЕ:Всички служители на ООН са длъжни да декларират обвързани с тях фирми и евентуална допълбителна затост, както и допълнителни приходи. Г-н Младенов не го е направил, което е странно, след като твърди, че фирмата не е имала дейност.

265

Анонимен

преди 2 години

Бащата на Николай Младенов Евтим Младенов е бил щатен служител на Първо главно управление на Държавна сигурност на герб кадрите са супер, нямам думи.

264

Анонимен

преди 2 години

Пари ---няма да има СВИКВАЙТЕ! РОТ-ФРОНТ!

263

Анонимен

преди 2 години

пандора ...е предизборен пунтаж...!

262

До Само питаме

преди 2 години

Според теб е законно да не декларираш фирма, която е твоя собственост .Ха Ха Ха

261

Калеко Шебеко

преди 2 години

Всичко , което е имало допирни точки с Тиквата е прогнило -ФАКТ

260

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

Кои закони е сгазил Ники Младенов , бе просто ле...284...ха,ха,хаааааааааа..ХАЙДЕ ПОСОЧИ ГИ...!...ТОВА , ЧЕ НЯМАШ ДОСТЪП ДО ПАРИТЕ МУ ЛИ...??! СМЕХ!

259

истината

преди 2 години

Сега като ги върнете на власт Бойчето и Дпс най-добре Банкя да стане офшорна зона поне една малка, мъничка частичка от тея пари да се връща в България.

258

Анонимен

преди 2 години

до СМЕХ ;С амо дето от Пандора не споменават Йончева , а наш Николайчо ! Колкото и да се пънеш не можеш да прехвърлиш от болната глава на здравата ! Гербавите г.3.ове лъснаха пред целия свят ! Нищо , че тук каскета се прави на сляп !