31

Мдааа

преди 2 години

Това "...може би..." направо изби логиката, та ако не се ваксинирате за ковит може би ще боледувате тежко сезонния грип. С тази истерия по ваксинацията на световното население направо отвращавате хората и правите мечешка услуга на конвенционалните ваксини за тежки зарази. Много грешни решения. Да бяха взели СЗО няколко маркетингови факири да им покажат успешнив път за пробутване на боклучави дивотии (ваксини).

30

Анонимен

преди 2 години

Ключът се крие в "може би", демек имаме свободни съчинения, разсъждения на глас. Ако си бил болен преди 2 седмици, разбира се, организмът е отслабен. Ако си карал Ковид преди 3 месеца е все тая, възстановен си напълно. То ако ставаше така ние щяхме да мрем след 2 болести изкарани една след друга, а ако имунната система толкова отслабваше, щеше всички да развиват бактериални инфекции и да се гътат, като в сънищата на геерал Годжи.

29

Ти да видиш

преди 2 години

Ще видим дали наистина сме най-големите ид-ио-ти на планетата когато и руснаците направят задължителна ваксинация дори и със Спутник за държавните си служители ;-)Вероятно ще пуснат и тяхна Рнк ваксина - все пак руснаците не си затриха образованието и организацията в училище.

28

agent

преди 2 години

За Бога братя, не купувайте!

27

agent

преди 2 години

Чакайте сега.., Грип нали нямаше ? :-).

26

Професор Витанов

преди 2 години

Това са пълни глупости. Грип вече няма, всичко е ковид! Можете да питате и ортопеда и коремния хирург.

25

Анонимен

преди 2 години

Ожасен ожас, сички ще измрем, затова отивам да си нашия още седем отрови срещу кихавица,да станат общо двадесет.

24

Анонимен

преди 2 години

Аз на "авторитети" и институции вече не вярвам че те се оказаха най-корумпирани и лъжливи, в тясна зависимост от корпоративни интереси.

23

Анонимен

преди 2 години

А глупаците които слагат минусин, да ги прегледат през средния ми пръст. Аз хем съм ваксиниран хем го изкарах накрак. Би трябвало да имам опит вече :)))

22

Анонимен

преди 2 години

първо пишете в заглавиято - руски лекар и да приключваме

21

Крети

преди 2 години

Баща ми се бе ваксинирал против Грип, миналата година и хвана ковид, майка ми не, но тя се грижеше за баща ми и ковид не хвана.Който иска да се боде!

20

Юрий

преди 2 години

Че много ясно. Това са грипни ваксини модифицирани. Ама все тая :))) По добре да си сложиш дъждобран отколкото да те вали дъжд. То това е и целта на всичко. Не разбирам само защо се лъжем. Трябва точно и ясно да се каже на хората. Популизма в България няма граници. Заради изборите няма да има локдаун ако ще да умират хиляди. Ама иначе мислят за хората. Смешници. 14411

19

Анонимен

преди 2 години

Нали преди се твърдеше обратното ?! Всеки ден- нови тези, нови лъжи, стига да насочват хората към ваксините, понеже сметките им не излизат. ..Насаждането на страх, манипулациите и принуждаването към действия против волята, е престъпление и подлежи на на съдебно разследване

18

Анонимен

преди 2 години

А ваксинираните пребуледували как го карат?

17

Анонимен

преди 2 години

Аз си пия терафлу профилактично. Днес ще си взема и стрепсилс и фервекс. Грипа също е коварен, събаря те за часове и най-малко 3 дена не можеш да станеш от леглото. Чай с мед и лимон и топли дрехи и така. Дано не се разболявам, че като гледам как лекуват... мани ти тая работа. Вече прекарах летен грип, беше повече от ужасно и то точно заради терапията, която беше неадекватна. Отидох за настинка и накрая ме пратиха на невролог и кардиолог. Нерде Ямбол, нерде стамбул...

16

Анонимен

преди 2 години

Не е верна тази анти-Мангъриска теза! Преболедувалите Ковид никакъв грип нема да ги лови!

15

Асан

преди 2 години

До Анонимен20: Уеуеееее! Каза ли им ***! А така братчед! Никфи ванцине! Они са напрайле чипу куту кестен! И куту стане късу у чипу и човеку ..!

14

Румбата

преди 2 години

Организираме с Кypи митинг на Шипка!

13

Асан

преди 2 години

Да ви пОдсета да са не ванцинирвъте и днеска! Оти а упасну да ва не чепирват!!! Никфи ванцине! Слушайте *** мене и оня дека сам *** учил туканкъ!

12

Добро утро и на вас

преди 2 години

Поглеждайки заглавието се замислих защо е необходима такава констатация, обачеееее, веднага ми стана ясно. Разбира се, че които не са ваксинирани! Евтина и елементарна пропаганда от един лекар, гнусно!Ай стига сте наричали нещото ваксина!!! Всички знаем кои са ваксините и всички ги имаме, с леки изключения!