54

Анонимен

преди 2 години

Вие не разбирате какво ваксинационно бъдеще ни чака. Сега се радвате, науката се е залетяла да ви спасява от някакъв вирус смотан, но утре няма да можете да излезете навън без да си биете по една ваксина, щото всеки вирус, който се размотава по улиците, ще ви повали.

53

Анонимен

преди 2 години

Еми те сега нали провеждат масови експерименти върху бъзливото население и после като огледат резултатите, може да се научат да правят и ваксини за 1 ден. Въпросът е какво да прави нашата имунна система, тогава? Да се оттегли в пенсия ли? За какъв *** и е да бачка като ще си има толкова заместници?

52

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКИ ВАКСИНИРАНИ ПРЕНАСЯТ зараза! Набий си го в кратуната.----=====------Ваксинираните дори и да носят вируса го предават много рядко, защото много рядко се разболяват. За да го разпространяваш ефикасно вируса трябва да кашляш, кихаш, да имаш хрема, да викаш. Така че основния източник на зараза са болните, които са най-вече неваксинираните. Набийте си го в главата - трябва да се ваксинирате, освен ако не сте гадни и *** ***. А ако сте ***, тогава трябва насила да ви ваксинират.

51

не разбрал

преди 2 години

Защо всекидневно се пише и говори за ваксини?!

50

маце виж ся

преди 2 години

До Златена"...Заради гнусниге антиваксари българи егоисти брат ми е с коронавирус и явно тях ги интересува само собственото им удоволствие..."............................................................................... ВСИЧКИ ВАКСИНИРАНИ ПРЕНАСЯТ зараза! Набий си го в кратуната. Брат ти може да е заразен от ваксиниран с 8 игла!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Ако разкараме политиците и корпорациите изведнъж ще изчезнат болестите, войните и много други проблеми, за които постоянно плащаме да ни "пазят и спасяват".

48

Анонимен

преди 2 години

Ако разкараме политиците и корпорациите изведнъж ще изчезнат болестите, войните и много други проблеми, за които постоянно плащаме да ни "пазят и спасяват".

47

Titi

преди 2 години

Това е уникална технология, която тепърва ще се използва за ваксини срещу рак заболявания, а пак ще се бие в гърдите " Я болгар" и ще плюе по тях. Жалко! Преброяването на населението все още не е приключило, но пък преброяването на *** приключи - 80% от населението са тотални ***

46

Анонимен

преди 2 години

Трансфекция ,магнитофекция ,генен пистолет , все методи използвани при генното модифициране на култури целта им е да изобретят "ваксина срещу рак

45

до златена

преди 2 години

не вменявай вина у другите за собствените ви проблеми, здравословни и др. животът и здравето са индивидуални. колкото на тебе ти пука за нас и нашето здраве, толкова и на нас за тебе и твоето здраве. нито се знае от къде идваме духовно, нито накъде отиваме след смъртта духовно. страданието е избор, както и осъзнаването. има карма и, ако сега страдате, търсете вината в себе си. кат' ядохте кюфтетата не ревахте.

44

Анонимен

преди 2 години

Перверзия и гнусория на макс! А овците блеят и ядат суха трева

43

Анонимен

преди 2 години

До Златена- Я по-кротко, а! Ако брат ти има хронични заболявания и вярваш в тия ваксини, може би е добре да му кажеш да се ваксинира. Нали са за това, да го предпазват? Както и противогрипните.

42

Златена

преди 2 години

Заради гнусниге антиваксари българи егоисти брат ми е с коронавирус и явно тях ги интересува само собственото им удоволствие въобще не им пука за живота на българите с хроничните заболявания .Заради антиваксарите в България които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.

41

Анонимен

преди 2 години

Пак нищо не разбрах. Я пак?

40

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИнтересно ми е как успя с толкова малко думи да напишеш толкова много глупости, имаш дарба.ГМО е напълно безвредно, то е изкуствена селекция на правилни гени. Освен разбира се в твоите фейсбук групички и БГ ***.Не знаеш какво е мутация, не знаеш какво е патент, не знаеш какво е ГМО като цяло дори.

39

Анонимен

преди 2 години

Не си правете експерименти с хората и живота! Хора, заинтересувайте се за ГМО , сега го прилагат и върху хората,но има мутации и дуги вреди, освен това тези патентоват живот,което е абсолютно забранено!

38

Анонимен

преди 2 години

Угур нищо не е разработил купи си патента на RNK платформата и и закачи набързо само шипчето на вируса, иначе самата платформа е патентована и е предназначена забележети за ГЕНЕТИЧНА терапия на рак

37

Ха!!!!!

преди 2 години

А самия изобретател на иРНК- mRNA технологията заяви че тия ваксини срещу ковид са шарлатания. И че гърка ветеринар от Пфайзър е ......На Нелито ли да вярваме или на него? А сега са наточили за редовно, тотално, задължително световно бодене, за какво ли не. Докато не ги опандизят чрез международен съд и тях и продажните политици и журналисти- няма да мирясат.

36

До 44

преди 2 години

Споко, такива като българите ще се само изтребят от глупост.

35

До 37

преди 2 години

Швеция каза да се ваксинират родените след 1991 с файзер вместо с модерна. Има около 28 случая на миокардити при млади след модерна,но леки и без последствия. Няма починали от миокардитите. Ваксинирани над 16 годишна възраст - 86%. Сега се ваксинират 12-15 годишните. За сведение-от ковид, грип и други вирусни инфекции миокардитите са значително по-чести отколкото след ваксината.