117

Анонимен

преди 2 години

До Очевидно е "Та проблема е в "лечението" не в яростта на вируса." Не позна. В България 93% от хоспитализираните са неваксинирани. 96% от смъртните случаи са неваксинирани. При едни и същи медицински грижи.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 Решенията ги взеха политиците, а не - учените. Вие пък това не забелязахте :)

115

Очевидно е

преди 2 години

и че страни в които не са въведени никакви мерки, смъртността е в пъти по-ниска от България. Та проблема е в "лечението" не в яростта на вируса.Геноцида, който тече, няма пряка връзка с броя на ваксинираните.

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123 "Кое е очевидното, че ни затварят?" Очевидното е, че страни с много по-голям научен капацитет са взели решения обратни на това, което правите в България. Последиците от това и сега се виждат, с ПОГРОМИТЕ със смъртността, но ще става още по-зле. В момента тече ГЕНОЦИД срещу нацията. Аранжиран от ДС, с помощта на неграмотните в България. Когато осъзнаете какво сте направили ще сте с пречупена психика.

113

Анонимен

преди 2 години

Истината е много проста. Който го е страх се ваксинира, като тези продукти имат повече психологически ефект, и точно заради плацебото го карат по-лесно, но продължават да сеят заразата. Който не го е страх си живее живота и не му трябва да е безсмъртен киборг. Ако "ваксините" работеха, ваксинираните нямаше да пищят, че всички останали трябва да се ваксинират, а ще се кротнат, защото те са спасени, нали така? Не е ли опасността само за неваксинираните? Ама трябва да имаш 5 мозъчни клетки, все пак

112

Анонимен

преди 2 години

Ние в този филм играем много отдавна, защото сме първи по сърдечно-съдови заболявания и смъртност от тях от десетилетия. И вие, лекарите, досега не се трогвахте особено, ама за ваксата сигурно плащат.

111

Анонимен

преди 2 години

"Просто ви посочих очевидното, но вие явно си обичате мизерийката и това и ще получите." - Кое е очевидното, че ни затварят? Да, очевидно е, но не се прави с цел да ни спасяват, а с цел да се боцнем, което пък е нужно, за да се намали населението в бъдеще заради СО2, замърсяване, автоматизация и роботизация. Заради последните 2 ще изчезнат много професии и няма как да живеем със 70% безработни. Боцкайте се бе хора, кой ви спира? Аз не искам и не можете да ме накарате... :)

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 Всичките гербави т.р.олове все от чужбина пишете, знаем :)

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 Така си е, и за 11/9 казвахме, че не са афганистанците, ама умниците изчакахте да разсекретят доклада, та пак да се съмнявате :)

108

Анонимен

преди 2 години

Докторе не давай акъл на копейкаджии.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 "Сърди се на КОВИД-зом_битата, не на антиваксърите..." Не се "сърдя" на никой от вас. Отдавна живея другаде. За съжаление, родителите и част от семейството ми още живеят в зверилника за награмотници ... Дано им дойде акъла и на тях. Просто ви посочих очевидното, но вие явно си обичате мизерийката и това и ще получите.

106

Анонимен

преди 2 години

До С малко 105 Пилците се броят наесен, т.р.оле.

105

Анонимен

преди 2 години

"А проблем с катастрофиращата ни икономика заради затварянията имаш ли?" - Имам да и затова смятам, че не трябва да има никакви мерки. За мерките са само тези, които се ваксинират. Питай някой, който е против ваксините, дали иска локдаун. Няма такива. :) Сърди се на КОВИД-зом_битата, не на антиваксърите...

104

Анонимен

преди 2 години

До до 112 116 Причината е неадекватния българин,който си мисли, че е по-умен от всички останали. Много е просто.

103

до 112

преди 2 години

А каква е причината за изброеното от вас?Само една, абсолютно ненужните и съответно неадекватни мерки и ограничения налагани от финансово заинтересовани от това пЛандемиаята да продължава лица.

102

Анонимен

преди 2 години

"Прогнозите на ООН са че през 2050 населението така или иначе ще достигне своя пик и ще започне да спада от самосебе си, тъй че скачаш от неграмотен коментар на друг такъв." - Явно имаш за цел да отговаряш точно на мен. Поласкан съм. хаха Неграмотника си ти между другото. Чувал ли си за Зелената сделка и Парижкото споразумение? И те ли са конспирация? :) Има едни цели за постигане в тях, които без намаление на консумацията/консуматорите няма как да се изпълнят. Да се боцнеш с 3-тата игла... :)

101

ваксините

преди 2 години

против ковид, не предпазват нито от заразяване, нито от смърт, видно дори от стъкмистиката.Ваксинираните също сеят зараза, така че да не ми се правят на големи хуманисти.В качеството си на заразоносители с нищо не се отличават от неваксинираните.

100

Баче Кике

преди 2 години

Д-р Симидчиев: У нас играем един филм, нарича се "Умирай лесно" - Искаш ли да заиграеш в един друг филм "Захапи КУРтката"

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 "Нямам проблеми с ваксинирани хора" А проблем с катастрофиращата ни икономика заради затварянията имаш ли? А проблем с това, че ще затворят детската градина на детето ти и ще трябва да търсиш кой и как да го гледа имаш ли? А проблем с това, че не можеш да отидеш в болницата, ако спрат плановите примери имаш ли? Или както каза един професор: вие си живеете още в 13 век и това, че всичко спира ви е през ... м?

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 "Иначе печалбата е само допълнителен бонус към намаляването на населението, но не го мисли." Прогнозите на ООН са че през 2050 населението така или иначе ще достигне своя пик и ще започне да спада от самосебе си, тъй че скачаш от неграмотен коментар на друг такъв. Не само, че не можеш да мислиш, ами си и неподготвен по темата. Единственото ти "участие" са конспиративните теории. Толкова си можеш.