358

шопендар

преди 2 години

тия двамката се оказаха по големи шоумени/артисти/и от славчовите селяндурчета.ЧЕРВЕНИТЕ РОЯЦИ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ СЪБИРАТ ОКОЛО БСП И РАДЕФ,И МАЯ,И ХАРВАРДСКИТЕ АРТИСТИ,И СЛАВЧОВИТЕ,АБЕ КАЖИ РЕЧИ ,КОМУНИСТИТЕ ЩЕ УЗУРПИРАТ ВЛАСТТА С ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА............А ДАЛИ НАРОДА ЩЕ ГО ПОЗВОЛИ

357

K.Коцев

преди 2 години

Хвалипръцкоооо !Абе тоя жена да беше нямаше да е толкова нарцисоидно настроен - той бил такъв,бил онакъв,можел това,можел онова - а бре,момче, остави хората да те хвалят и да казват от кое колко можеш,а не да сипеш суперлативи за собствената си персона !!! То- зи надмина дори Баречето ха-ха-ха :))) Отгде ги намира Радев такива послушковци ?!

356

Анонимен

преди 2 години

Тоя и учиндолския в какви отношения са? И Славчу никакъв го няма вече.... Тоя що се оака така?!

355

izh

преди 2 години

Поредната кукла на комуномутрите. Чалгаря се оака, Божков срещу обещание за анулиране на повдигнатите обвинения финансира социалните отпадъци начело с каймака на помията и президентски сценаристи. Псевдо десни адвокати на незнайна издръжка се поизложиха с апетит авансово. КОЙ остава? ТЪРСИ СЕ нов метач за замитане на следите от прехода Този - малко МЕНТЕ, ама като няма други - ТОВА Е

354

Анонимен

преди 2 години

Абе този кога стана толкова важен? Малко като летен флирт към сватба?! Вече разпределил порциите. Кокорчо мести пари от ляв в десен джоб, Кирето замазва с американски фасони - докато си уредят бизнесите. ЗАЩО да гласувам за *** младежи дето ги галили с перце във фирмата на стринка и сега да се надуват с измислен опит?!?! Тези курсистчета сигурно никога не са имали проблем с парите - леви цели с десни мерки...

353

Наглост безкрай!

преди 2 години

Толкова ли сме дебилни в очите на Петков и страхливи в очите на Радев?

352

Анонимен

преди 2 години

Чудя се инфантилизъм ли е неговото, или безмерното нахалство да си мисли, че докато той е бил някъде си, животът за всички тук нас е спрял и сега сме се събудили, за да ни ощастливи с наглите си глупости.

351

Инженерка:

преди 2 години

Толкова наглост, алчност- бива ли?! Не иска да е партньор на ТТН, не се отказва от корупцията- даже поканва и ГЕРБ в управлението сиСамо *** , лъжци и *** могат да го последват.

350

Спри лъжите!!!

преди 2 години

Петков е подал молба за отказ от канадско гражданство на 19 август 2021!!!

349

Анонимен

преди 2 години

Бивш "бизнес партньор" е на Златко Баретата.

348

анонимен

преди 2 години

Лъжец,лъжец и още веднъж лъжец!Безочлив,нагъл и самовлюбен.Как не се чувства поне малко неудобно да продължава да увъртва с казуса за гражданството му.Законите важат за всички и не Киро е този,който ще ги тълкува така като на него му отърва.

347

Анонимен

преди 2 години

мамин сладък

346

ПУ ТИН

преди 2 години

ТОА КАКВО СА БУТА? ПРЕДИ НЕГО БЕШЕ ХАДЖИГЕНОВ!

345

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, мама! Днеска пи ли си млекцето?

344

ОгОрчен

преди 2 години

Аз поемам отговорността да съм Президент!

343

миро

преди 2 години

КОРУМПИРАН НАГЛЕЦ

342

Анонимен

преди 2 години

Е така са децата на бекапейците. Ти му викаш марш, то ти сяда на масата, че даже и тропа да му сервираш. Комунистите нямат равни по наглост, очевидно и децата им също.

341

Влак GT

преди 2 години

Тоя па, те не го искат у селото, той на попа за щерката?!------ То бива наглост, бива, но това е ....... ------Комунистическа ***.

340

Анонимен

преди 2 години

На всички пожелавам успех, даже и на това момче Кирето и на Радев, дойде време да се обединявате и си помагате, а не да се делите!

339

Фигурант на фигурант

преди 2 години

Качила се въшка на чело - та и този!!! Щом един селянин от хасковско ни го нахендриха за президент, защо да не се пробва и този пишман месия. В България балъци бол !