31

Байдън

преди 2 години

Филипините и Гърция като добри съседи да седнат да се разберат за съдбата на Македония.

30

Онзи

преди 2 години

Всичко се нарежда. Кирчо става премиер, с любезното съдействие на ФАЩ. Излиза и заявява пълна подкрепа към СМ за член на ЕС и всичко си идва на място.

29

Анонимен

преди 2 години

Симпатягите Василев и Петков може да ни предадат по този параграф! Затова няма да гласувам за тях, но не и за ГЕРП, БСП или ДПС! За единствения българин родолюбец написал родинознание ще бъде, защото ще ме изтрият отново! Помислете българи за кого ще гласувате!

28

Лоша миграция

преди 2 години

Упс, къде отиде европейската ценност свободно движение на хора и капитали?

27

Bul gur

преди 2 години

Достатъчно ни търпяха Българските простотии и псевдо патриотични напъни. Сами си предизвикахме изолацията в която ще изпаднем.Нито мислим като Европейци,нито се държим като такива.Видяхме се,че нещо малко зависи и от нас и се взехме много на сериозно.Европа е нашия общ дом за всички Балкански държави.Кой е по най,най велик е Балкански нрав и съвременна Европа не го възприема.Нашия патриотизъм е нещо като заробване за част територия от Европа.

26

Анонимен

преди 2 години

Каква стана тя.Първо инициирахме това мероприятие,но след това спряхме и по средата го отрекохтме.Приличаше на слабата дипломация 1911\3.Тогава така правим съюз с всички балкански страни и в решителния миг се отричаме и следва погрома от 16 юни.Жалко,както виждате нищо ново не сме научили в политиката.

25

Анонимен

преди 2 години

И какво му е прибързаното приемане на България и Румъния и зле управляваната миграция на източноевропейските работници във Великобритания щот британците се настроили против ЕС без северните богати страни на съюза,които много се обезпокоили за Великобритания и опасявали за повторение на прибързани приемания,да не се разсърди някоя от богатите северни страни,щот се сърдят за сега само богатите северни страни,а другите дето се внасят с такси и капитали,а прибързано приетите с загуби за своя сметка

24

Анонимен

преди 2 години

Никакво Вмро повече в парламента.Историците ни истерици от Бан и университетските лапачи да спрат да лъжат.

23

Мда

преди 2 години

Ето кой стои в основата на северно-македонската политическа арогантност - американските геостратегически интереси, заради които "демократичната" клика на Байдън е готова да потъпче историята, културата и националното достойнство на други страни, дори ако те са "съюзници" като България ! А ЕК просто играе по американската *** - нищо ново под слънцето !

22

Лекар ихтиманец

преди 2 години

Злобно присвити очички.

21

Сиктер!

преди 2 години

Е, и какво от това? Какво ни интересува? Ако не допуснем техните марионетки във властта за нас тяхното мнение не би трябвало да ни притеснява. Затова си отваряйте зрънкалите и мислете с главите си. Кой и защо докара и оформи тази протестърска соро'соидна клика и ни я набутва в овладяването на държавата и нейните интереси. Вижте колко мръснишки се внушава за корупция, призиви за метеж,за чегъртане и всичко с цел овладяване на всички структури, от които зависи суверенитета ни.Радев е в хватка yes!

20

хеха

преди 2 години

Още малко и алцхаймера ще потопи щатите. Само да не надроби каша и при нас, докато потапя своя кораб.

19

Анонимен

преди 2 години

Инсталираната тоалетна в Белия Дом нито знае къде е Европа, нито къде са Западните Балкани. Уру псия фон дер Лай нян сигурно му е помогнала с намирането и изкаването не мнение.

18

Анонимен

преди 2 години

Изглежда сякаш се готви да нaлana нещо.

17

ha

преди 2 години

Тогава Байдън да набие обрачите на макетата да не се еб ават с нас и готово! :))) Това там са яко соц пропаганди срещу нас и е от негова полза.

16

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

15

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо деменцията да си гледа краварника, че току виж Тексас отново станал Мексикански щат .

14

Анонимен

преди 2 години

Колко пък да е била зле насочена миграцията към Великобритания? То се видя, ме те реално си имат нужда от могранти. Разбира се не такива, които висват на социал, а които искат да си вадят парите с честен труд. Ама както и да е, сега вече нямат мигранти.

13

Анонимен

преди 2 години

Америка нарежда, Германия изпълнява. Плодотворна дискусия.

12

Анонимен

преди 2 години

Този го будят всяка сутрин с дефибрилатора и после му дават по една шепа хапчета, за да му качат кръвта до главата. Не може мнениети на такъв човек да се взема под внимание.