327

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Чудесно щом Израел си е купил пръв ваксини, значи най много време да се видят вредните ефекти от ваксината е имало там.Като са правили ваксина за предния коронавирус 2003г. ваксинираните животни са пукясали не след ваксината, а след следващата среща с вируса. Ше чекаме. Животът е дълъг. Относително...

326

Анонимен

преди 2 години

Израел изостава много с ваксинацията.Там има 40% неваксинирани.Та не знам какъв отличник е.Отличници са Обединените Арабски Емирства и Малта.Там няма не -ваксиниран,даже рисковите групи ги ваксинират а бустерна доза,защото както и преболедувалите ,така и при ваксинираните хората с лош имунитет може да бъдат заразени.Но в тези две държави отдавна нямат смъртни случаи от Ковид.

325

Анонимен

преди 2 години

В Израел са ваксинирани 61,5%,за какъв отличник говориш.Португалия е далеч напред с ваксинацията.Новегия е доста по-напред пред Израел.Италия също така.Много са държавите които изпревариха Израел с ваксинацията.Не я давайте за пример.При тях просто правителството първа купи ваксини и нищо повече.Обединените Арабски Емирства са на първо място В света по ваксинация на населението.Там няма не -ваксинирани.Там просто ги задължиха за всичко да си правят PCR тест.

324

КПСС БКП

преди 2 години

Значи португалската нация скоро ще изчезне. ти и без това живеят доста мизерно откакто си загубиха колониийте. А Кристияно Роналдо ваксинира ли се вече ???

323

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Ще почакаме няколко месеца и тогава ще си правим изводи. Да не стане като с Израел, отличника във ваксинирането да нагълта вода от следващата вълна.

322

Анонимен

преди 2 години

Португалия в момента има 7 смъртни случаи на ден,а България 178.Португалия е много по-богата и по-подредена държава от България.Португалия е държава с по-ниска престъпност от България.В Португалия учителите и лекарите са с най-високите заплати в сравнение с другите професии.В България една танцьорка на пилон в чалга дискотека взима три пъти по-висока заплата от Един учител.

321

Как?

преди 2 години

Как ще ги стигнем португалците с този наш антивакс материал...

320

дедо Ташунко

преди 2 години

Българинът винаги е бил на принципа "он ли ке ми каже?" Дадоха му свобода, а той я обърна на свободия. Поради наличието на свръх количество собствен акълец. Браво на португалците, това е народ!

319

една

преди 2 години

От кризата, която ги тресе от вече доста години, държават им е в колапс, беднотия и изнемогване. Очевидно са намерили начин как да се справят с населението, а и корупцията при тях не е по-малка от нашата...изводите са ясни.

318

Анонимен

преди 2 години

До Надблюдател То пък ти си бил там и си видял,че я ваксинират...И с какво точно я "ваксинират"

317

Анонимен

преди 2 години

А къде са болните от грипни и други вируси?

316

Анонимен

преди 2 години

До Шоп - Демек портокалците са умни, а булгурустанците - глупави! - ... - Имаш нещо против ли?!

315

Някой

преди 2 години

И имат повече умрели тази година.

314

Parcuc

преди 2 години

85% е малко, искам ги на 100% и с четворен буустер !

313

Анонимен

преди 2 години

Бе кво ми дреме на мене за пропаднала португалеа ? Ае чупката с вашта ковидарска пропаганда

312

Надблюдател

преди 2 години

Явно Путин, който първо ваксинира дъщеря си , е със закърнял мозък, според наш'те щатни плювачи!

311

Антиваксърчетата

преди 2 години

Продължават да бълват помия! В света вече са ваксинирани над стотици милиони и ползата от ваксината е повече от доказана, но изглежда лъжата също е придобила пандемични размери! Даже са толкова настоятелни да ни убеждават, че намирисва и да са финансово "мотивирани". Всички знаем от кого,...от тия които искат държавата да се срути!

310

Анонимен

преди 2 години

*** със закърнели мозъци,подлагащи себе си и децата си на здравни експерименти.Безмозъчно облъчено стадо,отиващо само на заколение.Освен жал и отвращение, будят и притеснение за бъдещето на света,който ще е съставляван от манипулируема биомаса

309

Анонимен

преди 2 години

в кол центъра дето работя има португалци или по-скоро сбирщайн от цяла Европа в Лисабон, една част от кол центъра е в София, казват, че са се ваксинирали, защото иначе щели да ги изгонят от работа, каква ли е мизерия там, за да се подлагат на всичко заради "супер работата"......

308

ганЮ и антиИдиотите

преди 2 години

чакат противошапная от блатная....пфу.