13

<><>

преди 2 години

В България има много хора които ядът от казаните .....останки какви ли не ....само защото няма какво друго .....ЕС не дава повече ....демокрация !

12

Джурналисто

преди 2 години

Ефтини сензации, навремето българите са изяждали ВСИЧКО от животните, оставяли са настрана кожата, копита и рога, даже от рогата са правили дръжки на ножове или ковачите са ги използвали за да добавят въглерод в желязото. Накрая кокалите с разни дреболии се варят за курбан а тънката кожа за мас. Сега транжорните изхвърлят толкова полезни неща, в Англия от един транжор поисках да ми донесе телешки езици и агнешко шкембе, оня ме помисли за някакъв клош и ме съжали взе да ми предлага пържоли безпл

11

Анонимен

преди 2 години

в България също няма какво да яде, защото работодателите плащат много малко

10

sg

преди 2 години

....."на който е подложена голяма част от най-многолюдната нация в света"...-баси, сега разбрах, че бразилците са най-многолюдната" нация в света! Досега мислех, че китайците са май-много, но благодаря на "журналистите"на днес.бг за тази информация-отворихте ми очите-вече Бразилия е най-многолюдна!!! Браво за вашия труд да доставите подобна информация, свалям ви шапка.....

9

1

преди 2 години

Дори си нямате на представа какво предстои. 7 милиарда, а храна няма. Сушата се редува по целия свят. Зърното за две години скочи от 270-300 лв до 450-500 лв за тон и няма от къде да с купи. Слънчоглед от 550-600 лв до 1000лв и нагоре и пак яма достатъчно. Ще има голям глад в много близко бъдеще.

8

SOS

преди 2 години

В социалистическа България,в лагерите на смъртта,са хранели прасета,с убити от милиционерите българи,осмелили се да критикуват лоши неща от соцрежима.

7

Анонимен

преди 2 години

Тези имат по 5-10 деца и без държавата да им осигурява детски градини, детски надбавки и 2 години платено майчинство.

6

123

преди 2 години

5 деца и 12 внуци. Какво е това нещо

5

Мефистофел

преди 2 години

Е, с к'во да се хранят, с човешки ли?! Рано е още, няма да стигнат.!.

4

Анонимен

преди 2 години

"51-годишната чистачка Дениз да Силва казва, че трябва да нахрани петте си деца и 12-имата си внуци, след като скоро е загубила съпруга си" - Ами това говори доста за интелекта на тези хора. Нямаш храна, но правиш деца като заек. Кой е виновен за мизерния живот на тези деца, обществото ли?

3

морски

преди 2 години

В Бразилия гладуват мързеливите !!!Невероятна със силна икономика . От 7-8 год. ходя там с кораба редовно , и да ви кажа на светлинни години са пред нас !!

2

Анонимен

преди 2 години

Ми ко да ги прават уе? Тц тц и вий гражданчета вече ... САКЪН! САКЪН ДА НЕ СА В МАТРИЦАТА И ДА АПАТ САМО ОТ МАГАЗИНА ... еййй!

1

Анонимен

преди 2 години

Има 5 деца и 12 внуци, после реве, че няма пари да ги храни - ами няма да раждате толкова много бе ! Ама това не можеш да го обясниш нито на тамошните бразилци, нито на тукашните.