97

До 105

преди 2 години

Защото е задължение на други и мен никой няма да ме слуша умника мама. В тая професия съм от 20 години.

96

Анонимен

преди 2 години

По-важно ми е, защо след като корабът потъва екипажът отказва евакуация? Ще потъват и те ли? Или нещо се е объркало и ги е страх да излязат, че ще ги чакат

95

Анонимен

преди 2 години

Радев злоупотреби по най долен начин опорочи президентсктата институция съсипа държавата и Луна е по добър вариант от него

94

Анонимен

преди 2 години

Комунистите са така, първо създават група за излследване на проблема и евентуалното му забатачване. Ако може от самос *** си да мине.

93

Анонимен

преди 2 години

Тея убавци всичките къде мога да ги намеря накуп? Не за друго ами да ги запукам с една гьостерица наред. То бива бездарие и некомпетентност, ама това тяхното минава всички граници. Като се знаете, че сте ц.ървули скъсани, поне питайте професионална фирма какво се прави. Ама то проост ф.аатмак акъл за 2 стинки няма!

92

Анонимен

преди 2 години

Ай,ай работна група от "таланти" връзкари дето не знаят къде се намират.Ще потъне кораба,пуснете поне кучетата да душат.Кораба като цяло е съмнителен "паркирал" близо до пещерите и що ще там?

91

Анонимен

преди 2 години

За пореден път се доказа тезата че всичко българско и родно е квалитетно негодно! Така е когато числото на българските ганюги надвишава предела! :)))))))))))

90

Анонимен

преди 2 години

същата работа като с тока парното водата олиото ... тва от координирани действия ще да е

89

Анонимен

преди 2 години

То група ще има,координатори няма!Няма и план!Ей тъй да има нещо неработещо.Радев имитира ангажиран,свикнал да прави празни ходове,все едно утре ще стане.Казвам по повод апела му със спекулациите с цените на тока и какво изрече" Държавните органи да спрат спекулации,и те хоп изведнъж ги "спряха"!Абе,всичко възможно не направиха!И пот се лее от "работа". Няма да е зле,да пуснат и кучета търсачи да душат за ония удоволствия

88

Анонимен

преди 2 години

Кораба уверено потъва също като Радев

87

Гаварит Москва

преди 2 години

Абе, това не беше ли правителството с най-висок рейтинг от всички досега съществували ??? Коя глава ги ражда тези измишльотини ? Да не е пак лъжливата чутура на Татяна Дотчева ???

86

Анонимен

преди 2 години

Трябва незабавно да се арестува екипажа - защо са стигнали до тук, защо не напуснаха кораба, въпросите със застраховките и още много въпроси! А ГЛАВНИЯТ ВЪПРОС Е: има лиБългария брегова охрана? Кой пази морските ни граници? Какво би станало с "Вера Су", ако беше опитал този номер при Крим? Само един Су и въпросът щеше да бъде изчерпан! Разиграва се голям театър! От кого? Защо?

85

Анонимен

преди 2 години

А, какво стана - новата местна власт на назначена под юмрука има нужда от 2-3 седмици да схване че нещо става. Та да се намеси. Какъв ум, какъв талант.

84

Анонимен

преди 2 години

А, трябваше да ви ритнем по задниците, та да се размърдате. Като ръчни колички сте. Ако не ви бутат стоите на място. За какво сте ни нужни такива?

83

Анонимен

преди 2 години

те досега некоординирани бяха а сега като вземат че се координират значи направо страшна координация ще падне

82

Анонимен

преди 2 години

На 14-тия ден се сетихте. Като се замисля че всичко в държавата е в ръцете на същите неадекватни хора. И България потъва като Вера СУ - бавно, но доблестно.

81

1

преди 2 години

Представяте ли си да избухне война и ние да чакаме на тези некадърници да воюват и да ни пазят. Те докато се наканят да сформират група и турската или гръцката армия ще е на Дунава.

80

Анонимен

преди 2 години

Тези за пълни некадърници. Пуснете зърнарите от региона с подвижните им рампи за зърно и с по 3-4 цига.нина с лопари щяха да го разтоварят този кораб на брега точно за два дена.

79

Анонимен

преди 2 години

стефанаки се сети да прави координационна група. Досега какви ги вършихте бе некадърници скапани? Колко време мина? За нищо не ставате! Махайте се!

78

Анонимен

преди 2 години

Десет влекача като закачат и ще го издърпат. Лошото което е станало, че е пробит. Спешно към някой пристанище да го кърпят.