181

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни некадърници, оставка и затвор за вас!

180

Анонимен

преди 2 години

Нещастни лaйнapи 2 седмици само се хвалехте по медиите като ония пocepкoвци харвардчетата!

179

Андрей

преди 2 години

Вярваме бе,не се обяснявай виждаме кой е виновен-вятъра,вълните,слънцето,звездите, Меркурий,Плутон...вие не.Не-...ка Дър-..ни.-ци.

178

Анонимен

преди 2 години

До Щирлиц специалено-стратегически-потаен товар,който е трябвало да бъде разтоварен по късна доба? ------------- да, карал е акъл за Фатмето :)

177

Анонимен

преди 2 години

Зеленочорапестия *** няма ли да каже колко е *** пред медиите?

176

Щирлиц

преди 2 години

Този кораб часове е плавал направо към брега,дали пък не е натоварен с някакъв....специалено-стратегически-потаен товар,който е трябвало да бъде разтоварен по късна доба?Развеселяващ прашец,бутилиран в кенчета като енергийна напитка,м?

175

Стига вече...

преди 2 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

174

Савова

преди 2 години

Какво искате от тази кукла на конци ? И той е същият нищоправец, като *** който го е назначил. Тук трябват топки, а те явно ги нямат. Да се махат по-бързо, че съсипаха държавицата. Най-висок рейтинг имало това правителство - дрън, дрън ! Само лъжат хората с лъжливите си медии. Дано вече всички да са им разбрали номерата !

173

Анонимен

преди 2 години

брегова охрана има ли в тая държава или на факли и димни сигнали караме

172

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо румънците още не са погнали тези нашите некадърници. Освен нашето ще замърсим и тяхното черноморие. Той този кораб е по-близо до Мангалия и Констанца, отколкото до Варна.

171

Rust

преди 2 години

До 180:Какви факти и аргументи, бе пропагандист изсухлен? Фактите са, че има потъващ кораб с урея, която ще се освободи в морето. Дава ли си празната ти глава сметка какво ще се случи с морето, със сезона, с бизнеса, с хората от Българево, Тюленово, Шабла... дори Варна? Но на такива като вас не ви пука само и само да си ближете плешивия ментор. Просто ме е гнус от вас!

170

ние не сме глупави

преди 2 години

Това правителство не е способно на нищо. Засега са уволнили началника на ИАМА. Обяснението че е назначен на тази длъжност по времето на ГЕРБ. Общо взето нищоправене от едно фигурантско правителство.

169

Анонимен

преди 2 години

еее не виждам бетоновозите за площатката за туристи и да режеме лентата .. по 5 лева на турист да направи селфи и сме избили парите

168

Anonimen

преди 2 години

Радев, Янев, защо оставяте капитан да ви води за носа. Извеждайте моряците и източете цялото гориво, корабът потъва и ще се получи замърсяване с нафта, отделно от замърсяването с карбамид.Викнете румънски кораби да го разтоварят.Веднега! Стига сте давали интервюта, а направете нещо!

167

Анонимен

преди 2 години

Какъв е резултатът от "всичкото възможно", което сте направили бе стефанаки? Още ли имаш усещането, че те подслушват?

166

Анонимен

преди 2 години

Това за източеното гориво е мазна комунистическа лъжа!

165

Анонимен

преди 2 години

Отиде Вера в су-то. стефанаки и министрите му са абсолютни некадърници!

164

Анонимен

преди 2 години

В прав текст лъже, че са изтеглили горивото. Такова нещо не е отразявано. Кораб за източване на гориво не е заставал на борд. Лъжец!

163

Морския

преди 2 години

Стига сте писали глупости. Знаете ли колко древен и велик народ сме. Навсякъде разкопки със злата и други артефакти. От динозаври няма много, защото сме били наистина непобедими. С този кораб явно не можем да се справим, защото ние сме на високо интелектуално и социално ниво и сме над тези дребни житейски проблеми. Затова скоро ще събираме тълпи със запалени туристи да наблюдават гниенето на жлезата, а ще им предлагаме и от новите оранжеви миди със допустими странични ефекти.

162

Валери

преди 2 години

И какво конкретно направихте г-н Премиер ? А Резидентът какво конкретно направи ? Добре им го каза Бойко.Да бяха поискали помощ от американците,вече щяха да са го изтеглили.Само,че Фуражката разбира само от компромати за съжаление.