116

Инфекционистът

преди 2 години

Докато на починалите " ОТ" " корона" не се правят аутопсии,никой не трябва да споменава,че хората са умрели от вирус, който никой не е доказал,че съществува!!

115

До 161

преди 2 години

А зщо да не е починала от старост, бе,умнико ? Или тя е била безсмртна ?

114

Д-р Хаус

преди 2 години

" Яко се мре" казва Муфтаджийски!!Ама от инфаркти,инсулти, бъбречна и чернодробна недостатъчност,рак, катастрофи и т . н. Само че сега,модерно е чрез фалшиви тестове да се " кръщават":" Умрял от " Ковид-19"!! Удобно е,щото аутопсии не се правят!!

113

Анонимен

преди 2 години

До До 156/164 Целия свят ви сочи с пръст и ви се смее. Докато ви пердаши с ограничения. А вируса ви изтребва. Колко "умен" мислиш, че си?

112

До 156

преди 2 години

Ми нали ваксинираните си мислят, че от всичко друго могат да умрат, само не и от вируса и затова се бучат. Ама се оказа, че на някои криви им излизат сметките. Удивителното е, че не можете да четете с разбиране.Ама от зомбиковид ваксър толкова. Лежи си на дивана и се смятай за защитен, пък другото само Господ го знае.

111

Анонимен

преди 2 години

До До 150/161 Не е "отречено", защото е вярно. Повечето заразени ваксинирани НЯМАТ СИМПТОМИ, защото вируса не успява да ги разболее. ТОВА е разликата с неваксинираните. Нищо, след като мизерстваш още известно време, ще ти мине мерака и да се правиш на умен по форумите. Дотогава ще са изцедили каквото могат от дейността ти, и ще елиминират троленето ти, защото ще започнеш да им пречиш.

110

Анонимен

преди 2 години

До дозите "Тичаме към пунктовете." Скоро в паралелната реалност в която живееш ти ще си единствения оцелял.

109

дозите

преди 2 години

спадат. И това е само началото. А процента починали ваксинирани се качва. И тук е само началото. Иска се време фъксината да ти скапе имунната система, за някои по здрави индивиди е нужна и трета игла и бустери. А колко починали има от ваксиинфаркт и ваксиинсулт не казват. Скапана имунна система значи и повече рак. За колебливите има тромбола. Тичаме към пунктовете.

108

Анонимен

преди 2 години

И баба ни 86 години стана жертва на Ковид.Уж казаха, че е обикновен грип, а стигна до болница и в рамките на един ден почина.Лекарите никакви обяснения не дадоха!Само казаха - в смъртния акт ще видите!

107

Анонимен

преди 2 години

Засега заразените и починалите да много по-малко в сравнение с предишните две вълни, въпреки по-заразния вариант на вируса. Явно това е резултат от тези над 50% ваксинирани от живеещите в България хора на възраст над 60 години.

106

Анонимен

преди 2 години

До До 156/159 "А някои от ваксинираните вече не лежат на дивана, а на едно друго място. Макар и мнооооого плахо и със занижени бройки вече официално обявено" Оооо, да, понеже ваксината дава безсмъртие, и хората не могат да умират след като се васкинират. За сметка на това ваксинираните са ПОД 1% от смъртните случаи от Ковид в България. Смятай. :))))

105

От Берлин

преди 2 години

Нов Холокост организиран от Новите Нео-Либерални-фашисти! Запомнете го, и пазете децата... Бог с ВАС с България

104

Анонимен

преди 2 години

Статистиката показва, че ваксинирането намалява над 120 пъти вероятността ваксинираните да почине от вируса. Това е за България.

103

До 156

преди 2 години

А някои от ваксинираните вече не лежат на дивана, а на едно друго място. Макар и мнооооого плахо и със занижени бройки вече официално обявено.

102

Истината

преди 2 години

Истината е, че никога не се сравнява броя на починалите само за един ден, а се взима средно за някакъв период, като за Ковид-19 минималния период е 7 дни. През ноември-декември 2020 имахме пик с едни седем дни с 157 починали средно на ден. През март-април 2021 пикът беше с 125 починали средно на ден. Сега още не сме достигнали пика и за последните седем дни имаме 78 починали средно на ден, а преди месец бяха 49 починали средно на ден за седем поредни дни.

101

Анонимен

преди 2 години

Държава на мангъропитеци.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 Това не е вярно: "може" не е същото като "е също толкова вероятно". Неваксинираните е ПО-ВЕРОЯТНО да са носители и разпространители на вируса. А, между другото, не използвай думички, които не знаеш какво значат, защото те издават откъде ти идват "идеите".

99

Анонимен

преди 2 години

Да да се ваксинирали! Сега щяха да си лежат на дивана в хола, тия 5200 души, а не в болниците на кислород.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 152: Няма здравна причина да изискваш някъде сертификат! След като прободените доказано се заразяват и заразяват други толкова, колкото и непрободените. Даже ако ваксината наистина предотвратява симптоми, си super spreader - още по-лошо. Единствената причина е наказанието, ограничаването на права с идеята това да те накара да се прободеш. Което не е наука, а фашизъм!

97

Ужас

преди 2 години

Вчера в магазина от 100 ловека край мен, 30-35 носеха маска както трябва. Останалите под брадичката. И то доста бяха на 70-80г. Гледат като телета. Преди седмица бях в Париж. В метро, магазини, от 100, 1-2 да не носят маски както трябва. И то предимно печки. Там си живеят спокойно. Освен маските, няма никакви други ограничения. Барове, ресторанти фул до 1-2 през нощта.