28

Анонимен

преди 2 години

В моя живот никога и нищо не съм спечелил от томбола, някаква игра или тото! Едва ли точно тази идея би ме стимулирала за каквото и да е, въобще по принцип.

27

решителен

преди 2 години

"Целта е 30% от българите, които не са решили" Ми явно аз не съм сред тези 30% българи които не са решили. Аз отдавна съм взел решение - да не се ваксинирам!

26

Солидарност!

преди 2 години

По този начин ние, неваксинираните, ще прецакаме ваксинираните, защото те нямат този шанс да спечелят нещо от томболата нали?Ние българите трябва да бъдем солидарни един с друг, да не се делим на ваксинирани и неваксинирани. Затова твърдо съм решен да не се ваксинирам, като така пропусна шанса си да спечеля нещо. В противен случай ваксинираните вече ще ме гледат на кръв и ще ме намразят, защото аз мога да спечеля нещо, а те не!

25

непрободен

преди 2 години

Това е гавра с народа! Това ли ви е "информирането" на населението... Това е признание, че хората не се ваксинират, защото са информирани, а за облаги и да избегнат ограничения. Това е дресиране - "ще ти хвърля рибка ако скочиш през обръча". Който се ваксинира за да вземе такава "награда" е ***.

24

Анонимен

преди 2 години

Требе ни направят зависими от ваксините това е целта зарибяване.При лекарската мафия нема прошка,кой докопат докато не му изпият кръвта не го пускат жив.

23

Анонимен

преди 2 години

На цигарите си пише, че убиват и ги продават, ама после се борели "за живота". Какъв цинизъм...

22

Възмутен

преди 2 години

Абе таз опоскана държава за пенсии няма пари а харчи пари за простотии!На коя фирма даде парите за наградите(от трите най дългото)?Тия разходи гласувани ли са в бюджета?А като доктора напише фалшиф сертификат и излее ваксината в мивката,той ще важи ли?

21

Анонимен

преди 2 години

Това прилича на руска рулетка с едно празно гнездо в патронника.

20

Hi

преди 2 години

После ще има внезапно почина собственик на смарт часовник

19

За маалите

преди 2 години

смарт часовници не вървят. Но там и ваксинираните са най-малко, така че помислете и за тях - кебапчета, бакър, алумин или повече децки например. А може и безплатен ток доживот, ако се ваксинира цялата рода.

18

Анонимен

преди 2 години

не благодаря ,томбола със смъртта /ковид ваксина/не правя .Организаторите да си заврат ваксините .............

17

Анонимен

преди 2 години

Тази работа наистина заприлича на ТОТО2. А там единственият сигурен печеливш е тотализаторът.

16

dakotabg

преди 2 години

Смешници...

15

Тото

преди 2 години

играят само балъците

14

Божеееее

преди 2 години

На томбола може да се върже само абсолютен , дето не е разбрал с какво ще го бучат. Който вярва във ваксините го прави не заради някаква томбола, а с мотив за здравето си. Който не вярва, с кран не можеш го докара до пункта пак заради здравето си.

13

Какво

преди 2 години

значи, че тези 30 процента трябва да го направят? Този иска да повиши със споменатите проценти броя на набодените и след това да налага ограничения при 50 процента. И си го казва директно. Има вид на пълен измамник и е такъв. Няма да успее.

12

Antvx

преди 2 години

Забравили са да напишат, че при едновременно поставяне на 3 /три/ броя ваксини, без значение на марката, се получава "линия" и доброволеца, пардон - играещия, заедно със смарт-часовник ще получи карта за отстъпка и предимство в следващите игри на МНЗ, до 15 бустерна доза, включително.

11

Анонимен

преди 2 години

Моето здраве пък се оправи, когато спрях антиниотиците. Вече повече от 20 години не съм ги гълтал тия отрови. Томов просто иска да продава стоката на господарите си. Не знам дали някой с поне малко мозъчни клетки може да си помисли, че някой наистина се е загрижил за нашето здраве.

10

Ххййй

преди 2 години

Тез ваксини станаха по голямо тото от самото тотоСпрете и се усъзнайте

9

Анонимен

преди 2 години

Явно в София почти всички са превъртели от ваксините ! Май само в Северозапада останаха умните. Никога ваксиниране с отровите на Гейтс и неговия нов съдружник още Сорос