26

Анонимен

преди 2 години

Жалко за умрелите. Да да се ваксинирали!

25

Анонимен

преди 2 години

До края на годината ще са 30 000 починалите от Ковид.

24

Анонимен

преди 2 години

Да се е ваксинирала.

23

ЗНАЧИ

преди 2 години

ОТ ВСИЧКИ САМО 1 Е УМРЯЛА ОТ КОВИД! И СТИГА СТЕ ПРЕПИСВАЛИ БРОЙКИТЕ ОТ СЪДОВИТЕ БОЛЕСТИ И ДИАБЕТ!

22

ТУКА ИМА

преди 2 години

ВСЯВАНЕ МАСОВА ПСИХОЗА - ЧЛ 421 ОТ НПК - ДО 5Г. ЗАТВОР! РАШКОВ, ДЕЙСТВАЙ!

21

обясниха ти

преди 2 години

Къде ми обясниха, че не виждам.Вземи ми обясни и ти, барем схвана, ква е логиката само списъци с положителни да постват ката ден, а другите кучета ги яли, сигур да загубиш човек в катастрофа или от инсулт е по-различно от това да го загубиш от вирусна инфекция.Верно сте като зомбиране и без капка собствена мисъл в главата.

20

до 22

преди 2 години

Страхотна логика.Овчия си е ***.Може да мисли само с телевизора

19

не ги омаловажават

преди 2 години

Ми що тогава ги няма в списъка, ако бяха толкоз важни щяха да са в него.Всеки ден само за обявените за ковидясали четем.Нещо за онкоболните, за хората с исхемична болест или за инвалидите няма такава информираност по медиите. После що ви имаме вакснатите за овци.Ай със здраве и да не дава господ и за теб така да се грижат, както се грижат за мнозина от гореизброените.

18

Анонимен

преди 2 години

До 13 Защото, глупаво човече, тези са можели да бъдат живи. Умрели са защото българия е населена с такива като теб. Никой не пази другия, нито себе си.

17

Анонимен

преди 2 години

Абе, имам една позната. Против ваксините е. Имала някаква позната лекарка, която давала документ без фактически да си ваксиниран. Днес се похвали с него. Ако знаех, че тъй става, нямаше да се боцкам. От висока температура щях да пукна.

16

Оф

преди 2 години

До НеразбралА хората с истинските сертификати не "се шматкат насам натам и не заразяват свободно" ...

15

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден умират по 200-300 човека на територията.Кава казваш е разликата между тези от списъка и останалите. Тях що ги омаловажават.-------------=======----------Не ги омаловажават. Грижат се за тях. Опирват се да ги спасят. Разликата с антиваксърите е че отказват помощта и вредят и на себе си и на околните. Затова трябва по-специално отношение към антиваксърите. Лишаване от право на свободно придвижване и работа като за начало. Да си ядат спестяванията докато не мине пандемията.

14

до анонимен 11

преди 2 години

Защото знаем кой е, но не удобно да кажем... от който и да е китайски град да беше тръгнала тая чума, бих се съгласил, че от пазаря.. ама баш от тоя дето има лаборатория и дето изследват баш тия вируси(със знанието и спонсорството на Запада...)

13

Неразбрал

преди 2 години

А тия с фалшивите сертификати Какво ще ги правим?Имат си докимент че са "ваксинирани" и никой нищо не може да им каже докато се шматкат насам натам и си заразяват свободно(ако има вирус де)!А докторите продавали и продаващи документите ще влязат ли в затвора?А защо плащаме ваксини а те ги изливат в мивката?Кунчо,***,Кацаров,Гломб,Тромб,Ангелов,Витанов,Аргирова,Кантаржиев,Балтов,НОЩ и другите професори какво ще кажат по въпроса?

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 Пуска го природата. Още глупави въпроси има ли?

11

Анонимен

преди 2 години

Мой братовчед на 41 г. почина от Ковид. Беше си направил тест, оказа се положителен.Мина на домашно лечение. След 2-3 дена се беше влошил. Вдигнаха го в болница. Оставиха го и след половин час им се обадиха да идат да си го закарат техните, защото е изпънал петалата.

10

Анонимен

преди 2 години

Задължително ваксиниране за хората, които не могат да разберат необходимостта от ваксиниране. Трябва полицията и армията да се включат в процеса на ваксинация. Стига само са се излежавали на държавна заплата.

9

до 10

преди 2 години

Всеки ден умират по 200-300 човека на територията.Кава казваш е разликата между тези от списъка и останалите. Тях що ги омаловажаватТе не са важни щото не са с положителен тест или ще посочиш някаква друга причина?

8

АнонимеН

преди 2 години

НА ВСИЧКИ УМРЕЛИ СА ИМ ИЗПИСАЛИ ОТ БЕЗПЛАТНИТЕ АНТИБИОТИЦИ НА РАДЕВ! ЕТО ВИ ГИ И РЕЗУЛТАТИТЕ! НЕ СЕ ИЗПИСВА АНТИБИОТИК ПРИ ВИРУСЕН ГРИП! НУРОФЕН, ПРОПОЛИС, ДЕВИРАЛ, ЦИТРОСЕПТ, АЛОЕ И БИЛКИ КОТЕШКА СТЪПКА, ЕХИНАЦЕЯ, ЧЕРВЕНА ХВОЙНА ПЛОД ПЛЮС ЧЕСЪН И АСПИРИН СРЕЩУ ТРОМБИ! ПОРЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА ЛЕКАРСКАТА НЕКАДЪРНА МАФИЯ!

7

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 7 Не е нормално. Защо вече не търсим кой го пуска този вирус?