62

Bp

преди 2 години

В гр.Полски Тръмбеш, района на Г,а,д,ж,у,л,и,т,е има двама затворника, а третия е в затвора, които събарят имотите на хората,.. П,р,и,к,в,и,а,т,у,р,а,т,а не позволява полицията да си свърши работата по разкриване на престъпленията. Който се оплаче става престъпник!! Долу ,Гешев!!

61

Анонимен

преди 2 години

"а между ударите танцува на фолк песни" хахахаха

60

Анонимен

преди 2 години

Имаше един такъв *** в кв.Стрелбище, в София. Когато го застреляха като куче преди няколко години, полицията каза, че изобщо не знае какво да разследва, толкова много хора имаха мотив да го очистят.

59

Анонимен

преди 2 години

Тоя май няма да оживее много... освен ако цялото село не са тотални амеби...

58

Анонимен

преди 2 години

Тоя бил защитен свидетел, сигурно е пазен от охраната на Гешеф.Докато бие хората по заведенията, преторианците сигурно пазят от вън.

57

М

преди 2 години

Казах, че има достъп до информация всеки може да провери и да си направи сметка.Същата гнида свидетелства срещу костинбродския, очите и други.

56

Сюлейман паша

преди 2 години

Ааа,сега поне малко разбирате ли защо дедите ми са налагали сьс сопи твьрдите ви кра...ни?! Защото е било пьлно из цяла бг с такива като споменатия в статия хайдук!Ама вие вместо да ги прокьлнете и да ги давате на децата си като отрицателни хора вие ги обявихте за нац.герои и на всички крьвопийци и айдуци им издигнахте паметници! Хак ви е! Оправете се-не ни пука за вас!

55

Анонимен

преди 2 години

До МС грешка си брат. Тоя ако пее и лъжесвидетелства срещу ъндърграунда, точно ъндърграунда ще му затвори устата завинаги. Просто се прави на мъж. Брадвата в главата и ще се спре веднъж завинаги.

54

М

преди 2 години

А от къде знам, че го пазят - написал съм го по-долу.Ако ме хванат мен с кило хероин дали след 3 месецa ще съм на свобода?Ако пребия някой(не няколко) дали няма да ме осъдят по бързата процедура?Ако ме хванат, че разпространявам наркотици и участвам в ОПГ 10 години не ми мърдат.Просто този пее и лъжесвидетелства в полза на прокуратурата при дела свързани с ъндърграунда и си е техен човек.Имаш достъп до информация - провери.

53

Анонимен

преди 2 години

Пребийте го на къра с мотики и лопати, никой няма и неможе да търси отговорност на цяло село!

52

Анонимен

преди 2 години

Като ми откажат спирачките върху грозната му мутра и после да дойде да ми се отваря

51

Анонимен

преди 2 години

Съберете се цялото село и го направете горд собственик на луксозна инвалидна количка

50

Анонимен

преди 2 години

Издебваш го и му забиваш брадвата в главата. И се приключва с въпросната сага.

49

М

преди 2 години

Аман от смелчаци в нета.Обясних какво е положението там.По същата логика защо ти да го биеш като не те засяга и не засяга твой роднина, защо пък хората от селото да скачат срещу някой като собственика на ресторанта не е техен роднина?Сега обясни ли си сам защо е така?

48

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да му направят, все пак е от "хората" на фигуранта

47

Анонимен

преди 2 години

Идват избори. Питайте кандидатите си кой ще инициира и подкрепи облекчаване на режима за притежаване на огнестрелно оръжие и гласувайте за него. Тези, които са против пазят статуквото.

46

Анонимен

преди 2 години

човека очевидно се бори за изкореняване на комарджийството сред младите, трябва да го наградят.

45

бай ганю

преди 2 години

мдаааа мушмуроците страхливи си седят и си търпят един хайванин да им стресира живота вместо да го заклящят и с малко колове да му разяснят какво не се прави извън затвора

44

анонимен

преди 2 години

До АнонименИмат пушки но не си заслужава защото после виновните ще са други а не той той ще е пак на свобода и ще си прави каквото си иска

43

Мвр

преди 2 години

Резултата от 40 хил униформени служители в МВР